PhoneSmartphone Vivo Y90 - fordele og ulemper

0

Et af de hurtigst voksende kinesiske mærker, Vivo har introduceret verden til endnu en nyhed inden for budgetsegmentet. Husk at ved hjælp af Vivo-smartphones kan vi høre lyd i høj kvalitet fra vores gadget. På grund af den forskellige priskategori kan smartphones af dette mærke ydes af både velhavende mennesker og almindelige studerende, hvilket giver anledning til populariteten af ​​modeller fra Vivo.

Med hensyn til Y90 er der en god skærm, der giver dig ikke kun mulighed for at søge efter information på Internettet, men også at se film. Ak, kvaliteten af ​​billeder og video er halt på grund af kameraet. Vi vil overveje disse og andre fordele og ulemper ved den nye vare mere detaljeret i denne artikel.

Vivo-mærke

Oprindeligt er mange fortrolige med Vivo som producent af BBK husholdningsapparater. Det var VVK, der efterfølgende besluttede at åbne 3 datterselskaber, hvoraf det ene var Vivo.

Vivo-mærket har specialiseret sig i produktion af smartphones, tilbehør og software. Et særpræg ved virksomheden er et rimeligt forhold mellem pris og kvalitet, og smartphones af dette mærke er udstyret med et stort antal innovative teknologier. Ikke alle de bedste producenter har råd til at producere billige men interessante gadgets.

På trods af klassificeringerne fra smartphone-producenter af høj kvalitet, hvor Vivo langt fra er førende steder, for eksempel i januar 2020 tegnede de sig for ca. 0,6%, erobrer mærket markedet ret hurtigt. Hvis du ser på listen over "populære smartphone-modeller" i løbet af det sidste år, vil du helt sikkert finde Vivo der.

Vivo Y90 anmeldelse

Vivo Y90 er en repræsentant for Y-linjen af ​​smartphones, som demonstrerer en budgetmæssig prispolitik og er designet til de brugere, der ønsker en kvalitetsgadget til en overkommelig pris. Udgivelsen af ​​denne model fandt sted i juli 2020.

Baseret på prispolitikken og hastigheden på de producerede modeller bør du ikke overvurdere forventningerne til denne smartphone, fordi der er en mulighed for, at der vil være få ændringer i sammenligning med forgængeren, og ikke alt vil være på det højeste niveau. Men under alle omstændigheder fortjener muligheden for at købe en god gadget for få penge også opmærksomhed til producenter, der tænker på alle deres kunder med forskellige indkomster.

Udstyr

Pakken indeholder: en silikoneetui, en smartphone, et klip til nem fjernelse af SIM-kortet, en opladeradapter, et microUSB-kabel og en brugervejledning til en gadget.

Design

Nyheden har et lakonisk og ensartet design. I betragtning af gadgets dimensioner er det fantastisk til at se film, søge efter information, til spil, der ikke bruger meget ydeevne.

Smartphone dimensioner:

 • Bredde: 75,09 mm;
 • Længde: 155,11 mm;
 • Tykkelse: 8,28 mm;
 • Vægt: 163 gr.

Hvis du vender telefonen, er alt standard der: et kamera med en flash og et brandlogo.

Kroppen er lavet af aluminiumslegering og plast, hjørnerne er skrånende. Enhedens bagpanel er lavet af mat plast. Med hensyn til farveskemaet ødelagde udviklerne ikke brugerne og tilbyder to farveindstillinger: sort og guld.

Skærm

Skærmtypen er IPS, hvilket indikerer tilstedeværelsen af ​​rige farver og farvegengivelse med store synsvinkler. Smartphonen kan også frit bruges i solen, dette påvirker ikke købers image eller øjne. Gadget-berøringsskærmtype: kapacitiv, multitouch.

Som du ved, jo større skærmen er diagonal, jo større er selve skærmen. I denne model er skærmen 6,22 inches eller 15,8 cm i en opløsning på 720x1520.Omtrentlig skærmbredde - 6,76 cm, højde - 14,28 cm.

Med hensyn til pixeltætheden, det vil sige hvor mange pixels der er pr. Tomme på skærmen, så er antallet i Y90 270. Farvedybden er 24 bit eller 16.777.216 farver.

Frontpanelet optager 88,6% af skærmen, men da der er en udskæring til frontkameraet, er arbejdsområdet på smartphone-skærmen 83,18% på grund af sin dråbeformede øvre del, er gadgets "hage" bred.

Fyldning

Hvis vi overvejer at udfylde enheden, er det værd at starte med systemsoftwaren. Operativsystemet i denne enhed er Funtouch 4.5 OS, Android version 8.1. Y90 drives af en MediaTek Helio A22 4-core SoC med en 2000 MHz frekvens. Chippen er lavet ved hjælp af 12 nm teknologi. Som du ved, debuterede dette system i Xiaomi Redmi 6A og blev præsenteret i 2018.

Enkeltkanals RAM er 2 GB med en frekvens på 933 MHz.

Lydstyrken på den interne hukommelse er 16/32 GB, men det er muligt at øge den takket være understøttelse af SD-kort op til 256 GB.

At dømme efter operativsystemets egenskaber, kan du straks forstå, at enheden ikke kan kaldes smidig, det vil sige, det er tydeligvis ikke til aktive spil. En af grundene er en afskåret version af Y90-processoren til budgetsegmentet.

Autonomi

Hvad der virkelig overraskede og glædede Y90-udviklerne var batteriet. Batteriet er 4030 mAh, ikke-aftageligt, Li-Po-type. Der er ingen hurtig opladning, hvilket er logisk til en sådan pris. Smartphonen er tilsluttet opladeren via microUSB.

Hvis vi overvejer, at gadgeten er udstyret med en skærm med HD + opløsning og en god processor, vil strømforbruget være næsten minimalt, hvilket giver en ekstra reserve. Med en sådan rummelighed kan du bruge din gadget med ro i to dage. Desuden er Internettet og den velkendte Android-grænseflade kun befordrende for dette.

Kamera

Det vigtigste bageste kamera er enkelt og overraskende lav opløsning, kun 8 MP (f 2.0). Der er baggrundsbelysning og LED-blitz. Det forreste kamera til selfies er placeret i udskæringen på forsiden af ​​skærmen, dens opløsning er 5 megapixel (f 1,8).

Ifølge disse indikatorer er det klart, at fotos og videoer ikke er det stærke punkt i denne gadget. Hvis du undrer dig over, hvordan en smartphone tager billeder om natten, er skarphed og fokusering ikke det, Y90 kan prale af. På den anden side, uanset hvordan der er denne enhed til kommunikation og ikke til professionelle fotoshoot.

Blandt kameraets funktioner er autofokus, zoom, færgefotografering, hvidbalance og ISO-indstillinger osv.

Alle detaljer om optagelse af videoer og fotos kan ses i eksemplerne på fotos.

Kommunikation

Der er ingen biometrisk identifikation i henhold til den klassiske genre, dvs. ved fingeraftryk. Godkendelse kan udføres ved at låse op for en ansigtsscanning med et selfie-kamera. Anmeldelser om dette emne er mere negative, fordi brugerne i en tidsalder af teknologi ønsker en pålidelig og produktiv telefon. Det hele afhænger af, hvilke udvælgelseskriterier du har, du vælger for pris eller funktionalitet og beskyttelse er vigtig for dig.

Kabelforbundet kommunikation kan udføres via mikro-USB-porten i version 2.0, mere specifikt sker dataoverførsel, opladning og On-The-Go ved hjælp af porten.

Prispolitik

Gennemsnitspris: 6500 rubler.

Da gadgeten for nylig er blevet frigivet i Pakistan og også skal udgives i Indien, er det svært at sige nøjagtigt, hvor meget det vil koste i vores land, og det vides ikke, hvornår salget i Østeuropa starter. På udenlandske kilder er prisen 120 dollars eller 105 euro, og versionen med 32 GB intern hukommelse koster 20 dollars / 15 euro mere. Derfor, hvis du tænker over, hvor det er rentabelt at købe et nyt produkt, så kan du vente på kvitteringen på Flipkart eller Amazon.

specifikationer

For at gøre det lidt nemmere og mere behageligt at stifte bekendtskab med de tekniske data for ovennævnte telefonmodel vil vi fremhæve de vigtigste af dem i en speciel tabel.

Parametrespecifikationer
Kropsmaterialerglas, plast, aluminium
Skærm6,22 tommer
operativ systemAndroid 8.1 (Oreo)
ChipsætMedia MT67761 Helio A22 (12 nm)
CPUQuad-core 2,0 GHz Cortex-A53
vædder16/32 GB og 2 GB RAM
RommicroSD, op til 256 GB
Bageste enkeltcelle8 MP, LED-blitz
Video1080p
Enkelt kamera foran5 MP
Video720p
Batteri4030 mAh, ikke-aftagelig, Li-Po, ingen hurtig opladning
Sensorer og scannerekompas, accelerometer, gyroskop, lys, ansigtsscanner
SIM-kort2, nano-sim, dobbelt sim
Meddelelse2G, 3G, 4G (GSM / HSPA / LTE)
Trådløst internetWi-Fi 802.11 b / g / n, Wi-Fi direct, hotspot
GPSmed A-GPS, GLONASS, GALILEO
USBmicroUSB 2.0, USB On-The-Go
Bluetooth5.0, A2DP, LE
Audiostik3,5 mm
RadioFM-radio

Positive og negative sider

Gennemgangen giver dig mulighed for at opsummere alle de oplysninger, der gives om Vivo Y90 og fremhæve de vigtigste fordele og ulemper. Efter at have læst dem vil du måske endelig selv forstå, om du har brug for denne enhed.

Fordele:

 • forholdet mellem pris og kvalitet
 • god batterikapacitet
 • understøttelse af SD-kort;
 • moderne display;
 • skal af høj kvalitet.

Ulemper:

 • svagt kamera;
 • lille mængde RAM;
 • dårlig præstation.

Resultat

Ofte hører vi spørgsmål overalt, hvordan man vælger en smartphone Hvilket firma er bedre at tage Hvilket er bedre at købe en model Og hvordan tager telefonen billeder

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad du nøjagtigt forventer af gadgeten. Højhastighedsinternet eller selfies af høj kvalitet, et smukt design eller et solidt etui, en stor mængde hukommelse eller bare evnen til at bestille pizza. Når du har identificeret de kriterier, der er vigtige for dig selv, skal du tænke over, hvor meget du er villig til at bruge, idet du tager hensyn til dine præferencer. Og først da skal du studere materialerne, læse anmeldelser og anmeldelser på jagt efter din ideelle model.

Hvad angår Vivo Y9-modellen, efter at have overvejet alle de vigtige egenskaber, fordele og ulemper, kan vi sige, at denne smartphone er din opmærksomhed værd. For denne pris får du virkelig en anstændig enhed med et godt batteri og tilstrækkelig ydeevne til den afslappede spiller og fotoentusiast.

FORLAD EN ANMELDELSE

Indtast venligst din kommentar!
Indtast dit navn her