⚙ Bedste PP-loddejern i 2020

0

Hvert år bliver polypropylenrør et stadig mere populært materiale til installation af interne vandforsynings- og varmesystemer. De erstatter de dyrere, tungere og mere ætsende stålrør med deres gevind og svejste samlinger. Til installation af polypropylenledninger er der udviklet specielle enheder - loddejern. Med deres hjælp kan du montere ledningerne hjemme uden at bruge hjælp fra kvalificerede specialister. Sådanne enheder er efterspurgt blandt håndværkere og fagfolk i hjemmet. For ikke at forveksle med valget, skal du lære det bedre at kende, når du køber dette værktøj. Redaktionerne på siden "best-da.designuspro.com" giver dig et overblik over de bedste loddejern til polypropylenrør i 2020 - en vurdering baseret på anmeldelser fra købere og eksperter.

Rørmateriale og forbindelsestyper

Der er to måder at forbinde tekniske netværk på: aftageligt og i ét stykke. Aftagelig inkluderer gevind flanger og stikforbindelser.Til et stykke - elektrosvejset og loddet. Lodning blev faktisk brugt ved installation af kobber interne systemer til koldt og varmt vand. I nogle bygninger med specielt formål anvendes denne installationsmetode stadig i dag.

Indtil for nylig henviste alt dette til metalvandrør: stål, ikke-jernholdige metaller, støbejern. Stål udsættes for korrosion. Dette er en alvorlig ulempe for vandforsyningsnet. Rustfrit stål er dyrt og bruges kun i industrien. Det er ikke tilfældigt, at polypropylen- og polyethylenrørledninger har været populære for nylig. Deres anvendelse reducerer omkostningerne ved installationsarbejde betydeligt og øger levetiden for vandforsyningssystemer. Afvisning af elektrisk svejsning forbedrer installationens miljøkomponent og kvaliteten af ​​drikkevand. Installation af lette, billige, stærke, holdbare og harmløse VVS-systemer udføres ved at forbinde i en stikkontakt ved hjælp af specielle svejsemaskiner, populært kaldet "loddejern".

Hvad er PP rør loddejern

Cylinder eller "jern"

En enhed til svejsning af polypropylenrør, oftere kaldet loddejern, undertiden jern. Det har virkelig meget at gøre med et strygejern:

 • kraftfuld elektrisk varmelegeme;
 • opvarmningsoverflade, der i nogle produkter svarer til jernets sål (sværdformet);
 • termostat;
 • håndtere.

Interessant! Nogle håndværkere fremstiller deres eget loddejern af gamle jern.

Enhedernes opvarmningsflade kan have en cylindrisk (stang) form. Sådanne enheder er mere kompakte. De er mere bekvemme at bruge på svært tilgængelige steder, da dyserne kan placeres på varmeelementet i enhver vinkel.

Dyser

Loddejern er udstyret med dyser, der er fastgjort til varmelegemet og overfører varme til emnet og fittings (forbindende dele). Tværsnittet af disse enheder svarer til rørets tværsnit og er angivet i den tekniske dokumentation med bogstaverne DN (nominel diameter). For at forhindre, at den smeltede polymer klæber til metallet og komplicerer mesterens arbejde, er dyserne lavet med en teflonbelægning.

Termostat

Loddejernets arbejdsflade opvarmes normalt til 260 ° C. Varigheden af ​​opvarmningen afhænger af produktets diameter. I tilfælde af overophedning kan forbindelser miste båndbredde. Den smeltede polypropylen smelter sammen en del af den indre sektion og forhindrer vandstrømmen.

Som et resultat reduceres vandforbruget dramatisk. For varmeanlæg og varmt vandforsyning ledsages dette af en fald i vandtemperaturen eller fuldstændig frysning om vinteren.

Utilstrækkeligt opvarmede elementer sikrer ikke tætheden af ​​den permanente forbindelse. Kort sagt, den installerede vandforsyning flyder ved samlingerne og skal foretages om.

For at eliminere problemer med opvarmningstemperaturen er enhederne udstyret med manuelle eller mikroprocessortermostater. I det første tilfælde indstilles den indstillede temperatur ved at dreje en speciel knap på skalaen, hvorefter termostaten eller termostaten udløses.

I det andet styres temperaturen af ​​en mikroprocessor.

Rørsaks

Forbered om nødvendigt et emne af en bestemt størrelse til lodning, markér det og skær det med en speciel saks. Selvfølgelig kan du bruge en hacksav til metal eller en kværn. Det er dog bedre at udføre en kvalitetsskæring med speciel saks.

Gode ​​håndsakser skal være udstyret med en skralde eller skraldmekanisme, et skarpt, hårdt rustfrit stålblad og en bred base for at sikre en jævn 90 graders snit. Forbindelsens kvalitet afhænger af dette. I tilfælde af ujævn snit kan fugen være utæt.

Sådan loddes polypropylenrør

Spidserne er fastgjort til den sværdformede varmeoverflade på loddejernet med skruer. I enheder med en cylindrisk opvarmningsoverflade anbringes de på arbejdslegemet som klemmer og strammes også med skruer. Blanket indsættes, og beslaget glider over dysen. Enheden er tilsluttet en 220 volt strømforsyning. Overfladen opvarmes, polypropylen blødgør til en vis grad. Derefter indsættes det opvarmede emne i det opvarmede beslag, indtil det stopper og får lov til at køle af.

Således finder diffusionssvejsning af dele sted. Instruktionerne, der er knyttet til loddejernet, beskriver opvarmningstiden for delene for hver diameter i sekunder.

Vigtig! For at fugen skal være af høj kvalitet, er det umuligt at anvende væsentlig kraft på elementerne, der skal forbindes, og dreje dem langs aksen.

Udvælgelseskriterier for loddejern

Når du vælger en enhed, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

Elektrisk strøm

En vigtig parameter, der bestemmer varmen af ​​dele og deres diameter. Den maksimale og minimale svejsetid afhænger af den. Et loddejern til hjemmet bruges normalt til VVS med en indvendig sektion på 15 mm til 40 mm (eller 0,5 til 1,5 tommer). Undertiden bliver det nødvendigt at installere sektioner med et tværsnit på 50 mm. Et professionelt værktøj forbinder sektioner med en sektion fra 50 mm og frem (mere end 100 mm).

Eksperter anbefaler at bestemme enhedens krævede effekt, multiplicere med dysens maksimale diameter 10 med millimeter. Til hjemmebrug er det således nok at købe en 500 W svejser. Den bedste mulighed ville være at købe en enhed med en 800 W parameter. Til professionel brug skal du købe en enhed med en effekt på op til 2 kW.

Enhed komplet sæt

Loddejernssættet indeholder et sæt med flere dyser. I budgetpakker vil der ikke være mere end fire af dem: DN 15; 20; 25 og 32 mm. Dette er helt nok til installation af et internt vandforsyningssystem til en lejlighed, en sommerbolig eller til deres reparation. Typen af ​​svejsedyse afhænger af varmelegemets form.Komplet med et sværdformet og en rund form på varmelegemet er såkaldte. parrede dyser.

Modeller med stangvarmer (cylindrisk) anvendes med skodyser, der ligner en klemme.

For at opretholde en fungerende tilstand påføres overflader med ikke-klæbende materialer, hvoraf det bedste er metalliseret teflon. Over tid slides belægningen, polypropylen klæber til metallet. Ledets kvalitet kan lide under dette. Derfor overvåger erfarne håndværkere omhyggeligt tilstanden af ​​vedhæftede filer og ændrer dem rettidigt.

Tilstedeværelsen af ​​en termostat og dens design

Indenlandske modeller og lavbudgetmodeller, en bimetaltermostat og en termostat bruges som temperaturregulator. Driftstemperaturen indstilles ved at dreje knappen til den tilsvarende værdi på skalaen. På håndtaget er der en afbryder og indikatorer: grøn og rød. Den røde indikator lyser, når vippekontakten er tændt og signalerer strømforsyningen til loddejernet. Den grønne indikator lyser, når temperaturen på varmeoverfladen er lavere end den indstillede.

To vippekontakter betyder tilstedeværelsen af ​​to varmeelementer og en separat aktivering af hver. Således styrkes loddekolben. Et varmeelement, 800 W, fungerer med emner op til DN 50 mm. For at opvarme dele af et større afsnit tændes det andet varmeelement. Den samlede effekt når 1600 W og gør det muligt hurtigt at opvarme emner med stor diameter.

Fordelene ved denne mulighed er dens enkelhed og lave omkostninger. Af manglerne bemærker brugerne utilstrækkelig nøjagtig temperaturkontrol (overophedning er mulig). I nogle modeller er justeringsknappen ikke særlig godt placeret. Under utilsigtet berøring kan det nogle gange ændre sin position mod højere eller lavere temperatur på skalaen. Som et resultat kan leddet vise sig at være defekt.

Semi-professionelle og professionelle populære modeller er udstyret med mikroprocessorregulatorer, der er i stand til at kontrollere den indstillede temperatur med høj nøjagtighed. Ud over vippekontakter og indikatorer for inklusion og opvarmning kan en sådan enhed udstyres med et LCD-display, der viser temperaturværdien. Dens omkostninger er meget højere end enkle termostatstyrede loddejern.

Sådan vælges et loddejern fra de bedste producenter

Når du køber en enhed til svejsning af polypropylenvandrør, er det vigtigt at forstå, at dens kvalitet og omkostninger direkte afhænger af producenten. I betragtning af deres betydelige antal på hjemmemarkedet har købere altid et spørgsmål: "hvilket firma er bedst til at købe et produkt?"

Modeller af det tyske firma Rotenberger er altid efterspurgte, traditionelt af høj kvalitet, der fungerer fejlfrit i mange år. Tjekkiske Dytron loddejern er højt respekteret af fagfolk for deres fremragende kvalitet og funktionalitet.

Omkostningerne ved europæiske mærker er ikke tilgængelige for alle. På den anden side betaler mange års drift uden omkostninger til reparationer eller køb af en ny enhed sig selv, især når det kommer til professionel brug.

Kendetegnene ved russiske modeller Eliteh og SPEC, tyrkisk - Valtec, Candan, Cobra er ringere end tysk og tjekkisk. Deres fordel er rimelige priser. Til husholdningsarbejde, der ikke er forbundet med en høj intensitet af enhedsbelastninger, er dette et fuldt berettiget køb.

Kinesiske produkter er mest almindelige på det russiske marked. Kvaliteten af ​​disse produkter er lav, men de er billige. Hvis du følger brugsanvisningen, kan disse loddejern modstå drift i garantiperioden, og hvis du er heldig, endda lidt længere. Når du vælger blandt "kineserne", skal du foretrække loddejernene Sturm, Fora.

Hvad skal man se efter, når man lodder PP-rør

Uforstærkede rør

Når du starter installationen af ​​polypropylen vandrør, er det nødvendigt at undersøge funktionerne i deres drift. Polypropylen har en meget høj lineær ekspansionskoefficient, når den opvarmes. Under påvirkning af varmt vand forlænges polypropylenveje, så de mister deres rethed. Vipen har form af en sinusformet. I varmesystemer vil denne form af ruten forårsage ophobning af luft ved dets øverste punkter med ophør af cirkulation og et fald i vandtemperaturen. Med yderligere forlængelse bryder vipperne og trækker fastgørelseselementer ud fra væggene og bryder fittings ved forbindelser til radiatorer eller kontrol- og stopventiler (ventiler, haner, blandere).

Vigtig! Uforstærkede polypropylenrør kan kun bruges, når der installeres koldtvandsrørledninger. Forstærket materiale bruges til varme- og varmtvandsforsyningssystemer.

Forstærkede rør

For at reducere koefficienten for lineær ekspansion forstærkes polypropylenrør med aluminiumsfolie eller glasfiber. I dette tilfælde falder koefficienten for lineær ekspansion 6 gange. Aluminiumsfolie limes på polypropylen udenfor eller mellem lag af basismaterialet. Når loddefuger er lavet af materiale med en ydre belægning af aluminium, skal det fjernes med en speciel anordning i hele fugens længde.

For rør med mellemlagsfolie er denne operation ikke nødvendig. Glasfiberarmeringslaget er også placeret mellem polypropylenlagene. Sådanne spor kan svejses ved "strygning" uden indledende behandling.

Vigtig! Producenter af forstærkede rør garanterer problemfri drift af vandrørledninger ved en vandtemperatur på højst 95 grader. FRA.

Efter at have lært udstyret, udstyret, egenskaberne og producenterne at kende, fortsætter vi med vurderingen af ​​loddejern af høj kvalitet til polypropylenrør i 2020, udarbejdet i henhold til udtalelse fra købere og eksperter.

Gennemgang af de bedste loddejern til polypropylenrør i 2020

Candan cm - 03

Tyrkisk-fremstillede apparater. Opvarmningsoverfladen er et "jern", med muligheden for at fastgøre to af de fire dyser, der er tilgængelige i det indstillede 1500 W effekt, gør det næsten professionelt. Svejser emner med en diameter på 16 til 75 mm. Brugere giver de bedste anmeldelser om denne model. Det erhverves let af fagfolk. Den gennemsnitlige pris svinger omkring 3000 rubler. Det indtager den tiende linje i placeringen.

Candan cm - 03

Fordele:

 • kompakt;
 • magtfulde;
 • tilstedeværelsen i sættet med særlige saks, målebånd.

Ulemper:

 • højt strømforbrug.

ENKOR ASP-1500 / 20-63

Den niende i rangordningen er det russiske apparat. Den samlede effekt af de to separat tændte varmelegemer er 1500 W. Sættet indeholder 6 dyser med en diameter på 20 til 63 mm. Tre af dem kan fastgøres samtidigt til den sværdformede opvarmningsflade. Den maksimale temperatur er 3000 C. Processen styres af en termostat. Det originale stativ giver mulighed for at fastgøre loddejernet til bordoverfladen med en klemme, hvilket i høj grad letter mesterens arbejde. Den gennemsnitlige pris på enheden er 2700 rubler.

ENKOR ASP-1500 / 20-63

Fordele:

 • magtfulde;
 • kompakt;
 • overkommelig værdifuld
 • stativet er fastgjort til bordet.

Ulemper:

 • hyppige termostatfejl
 • skrøbelig kasse.

Elitech SPT 1000

Det russiske apparat Elitech SPT 1000 betragtes som meget populært blandt håndværkere og fagfolk i hjemmet. Enheden er udstyret med et stangvarmeelement med en effekt på 1000 W og fire skodyser med en diameter på 20; 25; 32 og 40 mm, som opvarmes til 3000 C. Processen styres af en termostat. Den kompakte og lette (2,6 kg) enhed tillader lodning på svært tilgængelige steder. Det koster ca. 1800 rubler.

Elitech SPT 1000

Fordele:

 • optimal kraft;
 • kompakthed og let vægt
 • muligheden for at bruge på svært tilgængelige steder;
 • Fremragende værdi for pengene og kvalitet.

Ulemper:

 • blød stativ;
 • kortvarige teflonbelagte spidser.

Elitech SPT 1000 rangerer ottende i vores placering.

Wester DWM 1500

Den syvende i rangordningen er Wester DWM 1500 (udviklet i Tyskland, fremstillet i Kina). Enheden er udstyret med en xiphoid form af arbejdslegemet med to separate varmeapparater med en samlet effekt på 1500 W. Opvarmningstemperaturen styres af en termostat. Sættet indeholder dyser med en diameter på 20; 25; 32; 40; 50 og 63 mm. Stativet er udstyret med en klemme, der giver dig mulighed for at fastgøre enheden fast til bordet.Praktisk metalhus gør det let at bære og transportere sættet komplet med handsker, saks, målebånd, skruetrækker og unbrakonøgle. Den gennemsnitlige pris er 3800 rubler.

Wester DWM 1500

Fordele:

 • magtfulde;
 • hurtig opvarmning af dele;
 • pålidelig termostat;
 • tankevækkende udstyr.

Ulemper:

 • ifølge kundeanmeldelser er der ingen fejl

Elitech - SPT 800

Kompakt og let (3 kg) enhed med en xiphoid arbejdsflade. Udstyret med en 800 W varmelegeme, hvilket indikerer dets ikke-professionelle formål. Perfekt til DIYere til mindre job. Opvarmning styres af en termostat. Til temperaturregulering er der et specielt håndtag og en skala, der er bekvemt placeret på enhedens krop. Strøm- og temperaturindikatorer informerer master om tilstedeværelsen af ​​spænding på enheden og opvarmningstemperaturen. Komplet med alle nødvendige dyser, diametre fra 20 til 63 mm, teflonbelagt. Den gennemsnitlige pris når 1.600 rubler. Med sikkerhed rangeret sjette i rangordningen.

Elitech - SPT 800

Fordele:

 • økonomisk (kun 800 W);
 • hurtig opvarmning (4 min);
 • overkommelig pris.

Ulemper:

 • kortvarig teflonbelægning af dyser;
 • stativet er ikke fastgjort til bordet;

SÆRLIG PTP-1000

Den femte linje i vurderingen er besat af det russiske loddejern SPETS PTP-1000. Enkel, billig, pålidelig, den opfylder alle kravene til ikke-professionelt udstyr. En 980 W xiphoid varmelegeme opvarmer dyserne op til 300 grader. En termostat beskytter den mod overophedning. For at justere temperaturen er der monteret en knap og en skala på kroppen. Spændings- og opvarmningstemperaturindikatorer informerer konstant mesteren om loddekolvens tilstand. Sættet indeholder alle de nødvendige dyser, diametre fra 20 til 63 mm, belagt med teflon. For at lette transporten er der tilvejebragt et metalhus, hvor alle dele af sættet er fastgjort. Dette sikrer den komplette immobilitet af delene i kassen under transport. Den gennemsnitlige pris er 1800 rubler

SÆRLIG PTP-1000

Værdighed:

 • enkelhed og pålidelighed
 • virkningsgrad (980 W);
 • overkommelig pris.

Ulemper:

 • ubelejligt stativ.

Brima TG - 171

Den fjerde plads i rangordningen gives til den kinesisk-fremstillede Brima TG - 171, udviklet af tyske specialister. Det er et kompakt, let, pålideligt og billigt værktøj med en xiphoid arbejdsflade og to varmeapparater med en samlet effekt på 1500 watt. På kroppen er der to vippekontakter til separat tilslutning af varmeelementer, en temperaturregulator med en skala, spændings- og varmeindikatorer. Ud over loddejernet inkluderer sættet:

 • metal sag;
 • seks parrede dyser til alle rørdiametre, fra 20 til 63 mm;
 • stå;
 • handsker;
 • roulette;
 • speciel saks til skæring af rør;
 • bygningsniveau;
 • skruetrækker og unbrakonøgle.

Producenten sørgede for, at mesteren, efter at have købt et sæt, ikke længere løb rundt i butikkerne og derudover købte de ting og værktøjer, der var nødvendige til arbejde. Sættet indeholder alt. Køb af denne enhed koster 4055 rubler. Dette er dens gennemsnitspris.

Brima TG - 171

Fordele:

 • anstændig funktionalitet;
 • overkommelig pris;
 • komplet med alt hvad du har brug for til arbejde.

Ulemper:

 • ubehagelig stand;
 • mulige termostatfejl.

Candan CM - 05

De tre ledere i vurderingen åbnes af den tyrkiske svejsemaskine Candan CM - 05. Denne maskine er mere velegnet til professionelle. Den runde arbejdsflade opvarmes af to varmelegemer, hver 1200 W. Af denne grund viser parameteren, at den er beregnet til svejsning af store tværsnitsrør fra 50 til 160 mm. Denne model kan dog bruges til lodning af emner op til DN 50 mm, hvis du køber de passende tilbehør og tænder en af ​​de to varmelegemer. Effekten til små rør er for stor, men det tager kortere tid at varme delene op. Sandt nok er overforbrug af elektricitet i dette tilfælde sikret, så det er bedre at bruge et loddejern til det tilsigtede formål. Prisen er overkommelig, i gennemsnit ca. 6000 rubler.

Candan CM - 05

Fordele:

 • magtfulde;
 • pålidelig termostat;
 • samling og komponenter af høj kvalitet;
 • Høj ydeevne.

Ulemper:

 • leveres ikke med vedhæftede filer.

Dytron Polys P - 4a 1200 W.

På andenpladsen i rangeringen er den tjekkiske Dytron Polys P - 4a 1200 W. Brugere sætter pris på det for sin høje kvalitetssamling og materialer. Mikroprocessorbaseret opvarmningskontrol sikrer nøjagtig vedligeholdelse af den indstillede temperatur med udsving inden for 1,5 grader. Effekten af ​​det x-formede varmelegeme er 850 W. Enheden er udstyret med parrede dyser i en mængde på 8 stykker til lodning af rør med en diameter på 16 til 75 mm. Den gennemsnitlige pris på modellen i sættet er 15775 rubler.

Dytron Polys P - 4a 1200 W.

Fordele:

 • høj kvalitet håndværk;
 • pålidelighed og holdbarhed
 • mikroprocessor temperaturkontrol.

Ulemper:

 • blød stativ;
 • høj pris.

Rothenberger Roweld Rofuse Basic 48

Denne enhed er designet til elektrofusionssvejsning.

Ud over sokkellodning anvendes elektrofusionssvejsning til at forbinde plastrør. I dette tilfælde er forbindelseselementerne specielle koblinger. Førende producenter fremstiller maskiner med automatisk svejsetidsjustering. Processteknologien er som følger:

 1. Inden arbejdet påbegyndes, rengøres enderne af rørene med en speciel skraber fra en tynd film af oxider;
 2. Koblingens indvendige overflade og de rensede rørender affedtes;
 3. Enderne af rørene indsættes i koblingen, indtil den stopper. På tidspunktet for docking og svejsning er rørene og koblingen placeret på en speciel enhed (positioner). Dette sikrer deres fuldstændige immobilitet og dockingnøjagtighed.
 4. En særlig stregkode er limet til koblingen, hvor alle dens egenskaber er krypteret. Sættet inkluderer en scanner, der er forbundet med ledninger til kontrolmodulet. Enheden er forbundet til netværket. Dens to terminaler er forbundet til specielle stik på koblingen. Scanneren læser koblingsstregkoden og sender den til kontrolenheden. Enhedens automatik bestemmer, hvor mange sekunder og hvilken spænding denne samling brygges.
 5. Efter at have læst stregkoden giver enheden et beredskabssignal på displayet og duplikerer det med et lydsignal. Operatøren trykker på startknappen.
 6. Hele svejseprocessen udføres automatisk.

I slutningen af ​​svejsningen vises smeltet polyethylen fra koblingens specielle huller. Dette betyder, at svejsningen er færdig. Nedtællingen af ​​afkølingstiden begyndte, som ender med opnåelsen af ​​fuldstændig immobilitet i leddet.
Om nødvendigt kan enheden udstede en komplet protokol for den udførte handling. For at læse og replikere den er den udstyret med en USB-port. Denne procedure er nødvendig for professionel brug af udstyr til udarbejdelse af as-built dokumentation til anlægget.

Blandt det tilstrækkelige antal professionelle enheder til elektrofusionssvejsning på markedet er Rothenberger Roweld Rofuse Basic 48 præget af fremragende kvalitet og funktionalitet. Dens effekt er 2800 W, fungerer på et 220 V-netværk og er udstyret med en stregkodescanner. Dens gennemsnitlige pris er 165.161 rubler.

Rothenberger Roweld Rofuse Basic 48

Fordele:

 • magtfuld, professionel;
 • tilstedeværelsen af ​​en stregkodescanner;
 • mulighed for svejsning.

Ulemper:

 • høj pris.

I vores placering tager Rothenberger Roweld Rofuse Basic 48 førstepladsen.

EnhedsnavnUdviklerproduktionHovedtrækGennemsnitspris 
Rothenberger Roweld Rofuse Basic 48Tyskland / Kina Forbindelsestypen er elektrofusion; effekt 2800 W; spænding 220 V; logning af svejsning; Skærm; Stregkodescanner; enhedsklasse - professionel; diameter på svejsede rør - op til 315 mmRUB 165161
Dyton Polus P 4a 1200WTjekkietStikforbindelse type; Xiphoid varmelegeme; strøm-850W; temperaturregulator - mikroprocessor; opvarmningstemperatur - 280 grader. antal vedhæftede filer inkluderet - 8RUB 15725
Candan CM - 05KalkunStikforbindelse type; Xiphoid varmelegeme; strøm-850W; temperaturregulator - mikroprocessor; opvarmningstemperatur - 280 grader. antal vedhæftede filer inkluderet - 8RUB 2948
Brima TG - 171KinaStikforbindelse type; Xiphoid varmelegeme; effekt-1500W; temperaturregulator - termostat; opvarmningstemperatur - 300 grader. antal vedhæftede filer inkluderet - 64055 RUB
Speciel PTP - 1000Rusland / KinaStikforbindelse type; Stangvarmer; effekt-1500W; temperaturregulator - termostat; opvarmningstemperatur - 300 grader. antal vedhæftede filer inkluderet - 6RUB 2560
Eliteh - SPT 800Rusland / KinaStikforbindelse type; Xiphoid varmelegeme; strøm-800W; temperaturregulator - termostat; opvarmningstemperatur - 300 grader. antal vedhæftede filer inkluderet - 61263 RUB
Wester DWM 1500Tyskland / KinaStikforbindelse type; Xiphoid varmelegeme; effekt-1500W; temperaturregulator - termostat; opvarmningstemperatur - 300 grader. antal vedhæftede filer inkluderet - 6RUB 2948
Eliteh - SPT 1000USA / KinaStikforbindelse type; Xiphoid varmelegeme; effekt-1000W; temperaturregulator - termostat; opvarmningstemperatur - 300 grader. antal vedhæftede filer inkluderet - 4
Enkor ASP - 1500/20 - 63USA / KinaStikforbindelse type; Xiphoid varmelegeme; effekt-1500W; temperaturregulator - termostat; opvarmningstemperatur - 300 grader. antal vedhæftede filer inkluderet - 6RUB 2560
Candan CM - 03Rusland / Kina Stikforbindelse type; Xiphoid varmelegeme; effekt-1500W; temperaturregulator - termostat; opvarmningstemperatur - 320 grader. antal vedhæftede filer inkluderet - 4RUB 2300

Populariteten af ​​visse modeller afhænger af forholdet mellem deres kvalitet og pris. Du bør ikke vælge et værktøj til en lav pris. Du kan løbe ind i en billig falsk, der ikke overlever garantiperioden. Du skal indsamle så mange oplysninger som muligt om enheden. Det er nødvendigt at gøre dig bekendt med enhedens funktioner og beskrivelse, lytte til råd og anbefalinger fra erfarne håndværkere, der helt sikkert vil fortælle dig, hvilket værktøj der er bedre at købe. Derefter er det kun at finde ud af sælgeren, hvor meget modellen koster, sammenligne prisen med funktionaliteten og træffe en beslutning.

Når du har et loddejern til polypropylenrør på gården, kan du uafhængigt af hinanden montere alle interne rørledninger i en lejlighed eller et landsted, hvilket sparer mange penge på løn til specialister. Det er muligt, at det efter en vellykket oplevelse for nogen bliver et erhverv og en rentabel forretning. Man behøver kun at købe et "jern" til en overkommelig pris og begynde at handle. Vores anmeldelse er ikke den ultimative sandhed, men den kan hjælpe med at undgå fejl, når du vælger.

FORLAD EN ANMELDELSE

Indtast venligst din kommentar!
Indtast dit navn her

Jeg har læst vilkårene Brugeraftale *