De bedste indbyggede elektriske kogeplader i 2020

0

Indbyggede kogeplader giver dig mulighed for at spare plads selv i det mindste køkken. Ergonomiske designløsninger gør det muligt at udvide beboelsesområderne uden unødvendig rod. Derudover ser sådanne enheder altid stilfulde og moderne ud. Det vigtigste er at vælge den rigtige model med de maksimale muligheder. Redaktørerne af webstedet "best-da.designuspro.com" har forberedt dig en vurdering af de bedste elektriske indbyggede kogeplader til 2020.

Valgte kriterier

Når man leder efter den perfekte elektriske komfur, står kunderne ofte over for en række produktspecifikationer. Det er let at blive forvirret i sådanne nuancer, så vi hjælper dig med at forstå de vigtigste funktioner, der skal overvejes, når du køber en indbygget plade.

Varmeelementer

Kogepladens ydeevne afhænger direkte af denne vare. I alt er der tre typer af disse elementer:

 • spiral - de installeres oftest i de mest budgetmæssige muligheder for elektriske ovne. Hvis du vil spare penge, kan du kigge efter modeller med lignende elementer. Ovnens ydeevne vil dog være meget lavere;
 • tape - ellers kaldes de hi-light. En meget optimal og mest efterspurgt mulighed. Effektiviteten af ​​et sådant panel er flere gange højere, og prisen er ret rimelig;
 • halogen - de mest kraftfulde modeller er udstyret med sådanne varmeelementer. Til hjemmebrug er køb af sådanne overflader upraktisk, da apparatets ydeevne er designet til mange præparater. Sådanne modeller varmes op med det samme, men kan blive beskadiget som følge af udsættelse for høje temperaturer. Omkostningerne ved sådanne enheder er ret høje.

Antal og form af brændere

Vi fandt ud af typen af ​​denne parameter. Nu skal du beslutte det krævede beløb. I dette tilfælde starter alle ud fra deres egne behov. For en person er 1-2 brændere nok. For en lille familie er det bedre at købe modeller med tre varmeelementer. Og hvis du planlægger at lave mad til en stor familie, skal du bruge en komfur med 4 eller flere brændere. Naturligvis afhænger prisen på produktet af denne indikator.

Hvad angår varmeelementernes form, skal en af ​​dem være ovale. Denne form giver enhedens multifunktionalitet og muligheden for at kombinere to brændere til en kraftig.

Overflademateriale

Fremstillingsmaterialet påvirker varens omkostninger, desuden bestemmer denne indikator kogepladens styrke.

 1. Aluminium. Det hårdeste og mest slagfast materiale. Sådanne plader er ikke bange for, at banker og store retter falder på dem. Blandt manglerne skal det bemærkes, at elektriske paneler lavet af aluminium er tilbøjelige til ridser, og de har ofte håndmærker og pletter på dem.
 2. Emalje - sådanne kogeplader har en budgetpris, de ser altid smukke og pæne ud. Imidlertid skal skrøbeligheden af ​​sådanne ovne bemærkes - faldet på panden kan efterlade chips og revner.For at gøre det lettere ved emaljerede belægninger kan du også tilføje muligheden for at fremstille plader i forskellige farver.
 3. Rustfrit stål - disse muligheder er noget dyrere, men prisen er ganske acceptabel for de fleste købere. Elektriske ovne er meget holdbare, de modstår mekanisk belastning og temperaturændringer. Vi anbefaler dig at købe mat kogeplader, da disse modeller ser pænere ud og ikke viser striber.
 4. Glaskeramik er den dyreste, men også den mest stilfulde mulighed. Sådanne elektriske paneler ser meget smukke ud og er i stand til at genoplive og modernisere ethvert køkken. Til fordelene ved kogeplader kan du også tilføje muligheden for let at fjerne alt snavs fra komfuret. Derudover opvarmes glaskeramik meget hurtigt og køler langsomt ned, så brugeren kan lave mad på en allerede slukket komfur og spare energi. Imidlertid tolererer sådanne overflader ikke sukkerindtrængning på dem, hvorefter der ikke vises aftagelige pletter. En anden ulempe er skrøbeligheden af ​​dette materiale og intolerance over for ekstreme temperaturer.

Ovn

Afhængig af ovnens tilslutning til ovnen skelnes der mellem afhængige og uafhængige kogeplader.

 • Narkomaner - arbejde sammen med ovnen. Kontrolpanelet er oftest placeret i selve ovnen. Uden tvivl er disse muligheder meget praktiske. Brugere skal dog være opmærksomme, når de køber et sådant par. Ofte kombineres ovnen og kogepladen ikke, selvom de er repræsentanter for det samme mærke. Læs instruktionerne grundigt inden du køber, og glem ikke at konsultere sælgeren.
 • Uafhængig - kontrolpanelet er placeret direkte på selve el-komfuret. Derudover afhænger placeringen af ​​disse overflader i køkkenet udelukkende af brugerens ønsker.

Kontroltype

Der er to af dem: manuel og berøring. Manuel kontrol indebærer justering af pladens parametre ved at dreje på knappen. For at kontrollere berøringsflader skal du blot trykke på panelet og vælge den ønskede tilstand. Disse muligheder er mere moderne, ser stilfulde ud og er lette at skylle efter brug.

Pladestørrelse

De mest almindelige muligheder er 60 x 60 cm. Disse mål giver komplet madlavning på fire brændere og passer perfekt ind i dimensionerne i et standardkøkken. Naturligvis findes der mindre versioner af elektriske overflader til mindre lejligheder. Moderne muligheder giver kunderne et bredt udvalg af ikke-standardiserede panelstørrelser og -former.

Yderligere funktioner

Producenten udstyrer ofte sit produkt med en række ekstra muligheder. Naturligvis er omkostningerne ved sådanne modeller flere gange højere. Uanset om det er værd at overbetale for sådanne funktioner, finder du ud af nedenfor.

 1. Brændertimeren er en meget praktisk tilføjelse, der ikke giver dig mulighed for at gå glip af det øjeblik, hvor maden er klar, så sandsynligheden for at få en brændt middag reduceres til nul.
 2. Restvarmeindikator - denne mulighed er nødvendig af hensyn til brugen. Indikatoren giver brugeren mulighed for at forstå den resterende opvarmning af kogepladen.
 3. Automatisk slukning - udløses, når kogepladen bliver overophedet.
 4. Kogeindikator - denne mulighed er placeret i moderne modeller. Det er værd at bemærke bekvemmeligheden ved denne mulighed. Ovnen registrerer automatisk kogemomentet, hvorefter det reducerer opvarmningen af ​​gryden. Således behøver brugeren ikke at blive distraheret under madlavning.
 5. Beskyttelse mod børn - hvis du har små børn, råder vi dig til at være opmærksom på disse modeller. Oftest indebærer denne funktion at låse knapperne på komfuret, denne fremgangsmåde tillader ikke din baby at tænde for kogepladens opvarmning.

Bedømmelse af de bedste elektriske indbyggede kogeplader

Denne top er samlet under hensyntagen til anmeldelser fra rigtige brugere.

AEG HK 654070 XB

Den multifunktionelle model vil pryde ethvert køkken.Kogepladen med en uafhængig installation er udstyret med 4 kogezoner, hvoraf den ene kan få en oval form. En af opvarmningszonerne kan også ændre sin radius, så du får en tre-zone kogeplade. Sådanne træk ved komfuret giver dig mulighed for at tilberede mad i helt forskellige retter med enhver diameter.

Kogepladen er dekoreret meget pænt, den sorte farve kombineret med rammen ser harmonisk ud, fremstillingsmaterialet er glaskeramik. Blandt de nyttige funktioner skal beskyttelse mod børn og en indikator for restvarme fremhæves - nu kan forældre ikke være bange for deres børns sikkerhed. Panelet styres ved hjælp af knapper i form af en sensor. Hvis det ønskes, kan brugeren bruge hurtigopvarmning til nødkogning af vand. Hvis vand eller anden væske er kommet ud til overfladen, underretter ovnen straks brugeren med et specifikt signal. En timer til hver kogeplade leveres også af producenten.

AEG HK 654070 XB

Fordele:

 • timer;
 • automatisk nedlukning;
 • beskyttelse mod børn
 • signal når vand koger
 • ekspressvarmefunktion;
 • overfladen opvarmes hurtigt;
 • bekvem placering af brænderne.

Ulemper:

 • berøringspanelet overophedes og er svært at betjene;
 • komfuret bliver hurtigt snavset;
 • ubelejlig timer kontrol.

De gennemsnitlige omkostninger er 28.000 russiske rubler.

Hansa BHCI65123030

En af de mest populære modeller. Som i de fleste tilfælde præsenteres denne mulighed i sort - dette er den mest optimale skygge til komfuret, den er ikke-farvning og ser samtidig meget moderne ud.

Dette panel er udstyret med 4 opvarmningszoner, der hver har forskellige effektniveauer. Af hensyn til brugen er ovnen udstyret med en varmeindikator, der signalerer kogepladens temperatur. Fremstillingsmaterialet er holdbart glaskeramik fremstillet efter tysk teknologi, hvilket sikrer funktionalitet og lang levetid. Da prisen på dette panel er relativt lav, er der ikke sådanne nyttige muligheder som en timer og beskyttelse af børn. Derudover gemte producenten på varens emballage.

Kogepladen styres af drejekontakter.

Hansa BHCI65123030

Fordele:

 • komfuret er let at rengøre;
 • lav pris;
 • varmer hurtigt op
 • restvarmeindikator.

Ulemper:

 • vanskelige at skylle kontakter
 • en stor opvarmningszone er ikke nok;
 • ingen strømkabel inkluderet.

De gennemsnitlige omkostninger er 11.000 russiske rubler.

Bosch PKE645B17

Denne tyske producent har altid været berømt for sine kvalitetsprodukter. Denne kogeplade er ingen undtagelse. Ovnen er kendetegnet ved et ret klassisk design - 4 brændere med forskellige diametre og kræfter. Berør kontrolpanel. Rammer er installeret på siderne af overfladen. På trods af at en sådan designbeslutning er et kontroversielt punkt (rammerne gør det vanskeligt at vedligeholde ovnen ordentligt), tillader denne tilgang ikke den undslippede væske at sprede sig uden for panelet. Derudover var producenten bekymret for sikkerheden, så disse rammer udsættes for minimal opvarmning under tilberedningen.

Hvis du har aktive og rastløse børn, anbefaler vi, at du er opmærksom på denne komfur. Den er udstyret med en nøglelåsfunktion og en restvarmeindikator. Panelet er også i stand til at signalere brugeren i tilfælde af undslippe væske eller i en situation, hvor en tom kogeplade opvarmes. Alle disse funktioner er i stand til at gøre brugen af ​​denne overflade så behagelig og sikker som muligt.

Bosch PKE645B17

Fordele:

 • sikkerhed;
 • belysning af varmezoner;
 • multifunktionalitet;
 • kantkant af metal;
 • mange ekstra funktioner;
 • høj kvalitet af produktet;
 • justering af lydsignaler;
 • nem styring og brug.

Ulemper:

 • der er ingen stor opvarmningszone;
 • problemer, hvis reparation er nødvendig - det er svært at finde reservedele;
 • nogle installationsfunktioner er påkrævet.

Electrolux EHF 96547 FK

Hvis du har brug for en række forskellige brænderformer og evnen til at justere strømmen uafhængigt, skal du være opmærksom på dette produkt. Ovnen er udstyret med en opvarmningszone, der kan ændre sin form fra rund til oval. En kogeplade er også et område med tre opvarmningsniveauer. Denne fremgangsmåde giver dig mulighed for at lave mad i en almindelig gryde og i en stor rister samt hurtigt opvarme vand og mad.

Naturligvis er en sådan kogeplade udstyret med en timer, automatisk slukning og et lydsignal, der lyder, når væske spildes. Kontrollen er skyderen, justeringsknapperne præsenteres i form af en sensor. Der er også en restvarmeindikator.

Electrolux EHF 96547 FK

Fordele:

 • stor opvarmningszone;
 • mange funktioner;
 • stilfuldt og ergonomisk design
 • automatisk nedlukning.

Ulemper:

 • ikke særlig praktisk temperaturskift;
 • har brug for konstant omhyggelig pleje;
 • en sensor, der er for følsom, kan reagere selv på stænkende vand, hvilket vil føre til utilsigtet aktivering.

De gennemsnitlige omkostninger er 23.000 russiske rubler.

Zanussi ZEV 56646 FB

Den glaskeramiske kogeplade er velegnet til brugere, der bor i en stor familie og er nødt til at lave mad meget. Kogepladen har 4 kogezoner, der er nemme at betjene. En sensor fungerer som et kontrolpunkt, opvarmningszoner er i stand til at ændre deres form og styrke afhængigt af kokkens behov.

Restvarmeindikatoren giver dig mulighed for at kontrollere ovnens tilstand, beskyttelse mod børn sparer dig for problemer i køkkenet. Holdbar glaskeramisk overflade modstår dråber af porcelæn.

Zanussi ZEV 56646 FB

Fordele:

 • komfortable brændere;
 • automatisk nedlukning;
 • fremragende værdi for pengene og produktfunktioner;
 • timer;
 • beskyttelse mod børn.

Ulemper:

 • vanskeligt at skylle;
 • varmer langsomt op
 • ikke alle retter er egnede.

De gennemsnitlige omkostninger er 13.000 russiske rubler.

Midea MCH64767SX

Den indbyggede eklektiske kogeplade giver dig mulighed for hurtigt og komfortabelt at tilberede din yndlingsret. Du kan eksperimentere i køkkenet, denne komfur vil være en stor hjælper.

Enheden er udstyret med 4 opvarmningszoner, en oval form og en tretrins kogeplade. Arbejdsfladen er lavet af glaskeramik af høj kvalitet, og kontrolcentret er repræsenteret af et berøringspanel. Sensoren er ret lydhør, så brugeren ikke behøver at gøre en indsats for at justere tilstanden. Derudover er modellen udstyret med en timer, varmeindikator og børnesikring.

Midea MCH64767SX

Fordele:

 • sikkerhed;
 • multifunktionalitet;
 • stilfuldt design;
 • enkel kontrol
 • lydsignal.

Ulemper:

 • ridser forbliver på overfladen;
 • vanskeligheder med reparationsarbejde.

De gennemsnitlige omkostninger er 15.000 russiske rubler.

Gorenje E 6N1 BX

Og kogepladen med kogeplader af støbejern fuldender vores vurdering (alle kogepladerne ovenfor var repræsentanter for kogeplader med høj lys). Sådanne ovne giver dig mulighed for at holde varmen i lang tid og spare energi.

Enheden er multifunktionel, opvarmning udføres hurtigt nok. Produktet er udstyret med 4 opvarmningszoner, som hver har sin egen strømtilstand - du kan selv vælge opvarmningsniveau og diameter på kogezonen. Fremstillingsmateriale - rustfrit stål, kontrolpanel - drejeknapper. Hvis du ikke føler behov for mange ekstra funktioner og ønsker en almindelig klassisk komfur, er denne model den bedste mulighed.

Gorenje E 6N1 BX

Fordele:

 • stilfuldt design;
 • brugervenlighed;
 • hurtig opvarmning;
 • kogezone effekt skala.

Ulemper:

 • synlige udskrifter og striber
 • ingen beskyttende funktioner
 • skrøbelige drejeknapper.

De gennemsnitlige omkostninger er 13.000 russiske rubler.

Tips til pleje og vedligeholdelse

Elektriske kogeplader er uhøjtidelige enheder, så du kan lave mad på dem ved hjælp af retter lavet af ethvert materiale. Dog skal bunden af ​​gryder, pander og andre beholdere være helt flade for at undgå knitrer under tilberedningen. En ujævn bund bremser også opvarmningsprocessen.

Husk at rengøre ovnen regelmæssigt.For at gøre dette skal du bruge en speciel metalskraber (inkluderet i sættet) og ikke-slibende rengøringsmidler. Efter vask anbefales det, at panelet behandles med en lak til elektriske ovne.

Opbevar ikke tunge genstande over kogepladen - de kan falde ned og deformere kogepladen.

Hvis du havde erfaring med at bruge de produkter, der er beskrevet i vurderingen, skal du skrive din feedback i kommentarerne.

FORLAD EN ANMELDELSE

Indtast venligst din kommentar!
Indtast dit navn her

Jeg har læst vilkårene Brugeraftale *