📡 Bedste SIM-banker i 2020

0

SIM-bank er designet til at forbinde flere SIM-kort til en enhed. Dette giver dig mulighed for at foretage opkald og sende SMS til hver enkelt klient i virksomheden. I dette tilfælde er handlingen fuldt automatiseret, og operatøren behøver ikke at ringe numre alene. Et lignende produkt er efterspurgt fra forskellige virksomheder med en bred kundebase. Driftsprincippet for enheden er ret simpelt, du skal bare indsætte det nødvendige antal SIM-kort fra enhver operatør og opsætte.

Redaktørerne af webstedet "best-da.designuspro.com" har forberedt dig en vurdering af de bedste SIM-banker i 2020.

Samling af et dusin SIM-kort i en enhed

SIM-bank er en fremragende løsning for en stor virksomhed, da den muliggør sammenlægning af alle SIM-kort i et udstyr. Det er kun nødvendigt at besætte det krævede antal slots, hvorefter kommunikation med GSM via IP-netværket etableres. Denne løsning gør det muligt at foretage opkald eller sende forsendelser til enhver by eller land, mens kortene selv vil være ét sted.

Teleoperatøren bemærker ikke den nøjagtige placering af abonnenten, da den vil ændre sig afhængigt af placeringen af ​​GSM-gatewayen. Dette øger enhedens funktionalitet og reducerer omkostningerne ved at foretage opkald til fjerne regioner.

Imidlertid er aggregering ikke den eneste funktion af enheden, men det er den vigtigste. De fleste modeller understøtter centraliseret styring af kort samt automatisk udskiftning, når visse scenarier opstår. Nogle produkter understøtter hurtig installation af nye SIM-kort, hvilket forenkler rutinemæssige handlinger. Der er også en automatisk distribution af SIM-kort mellem gateways, alle midlertidige regler indstilles af brugeren. Dette giver dig mulighed for at tilpasse programmet til næsten enhver driftsform.

Nogle muligheder gør det muligt at ændre placeringen af ​​abonnenten efter opkaldet, hvilket skaber effekten af ​​at flytte. Derfor vil teleoperatøren ikke engang bemærke, at enheden faktisk er ét sted. Og ingen blokering vil ske.

Varianter af sim-banker

Sådan udstyr er ikke den mest populære teknik for en almindelig bruger, men på grund af den store efterspørgsel i erhvervslivet forbedres modellerne konstant. For eksempel supplerer de med hjælpemuligheder eller øger antallet af understøttede slots. Alt dette gør det muligt at foretage opkald, foretage viderestilling, sende mailings hurtigere og mere usynligt for operatøren.

De fleste mindre virksomheder køber standard GoIP-modeller. Dette er den optimale løsning med god funktionalitet og pålidelighed. Indstillingen kan udføres uafhængigt eller af en specialist. Hvis du ikke har nogen erfaring med sådant udstyr, er det bedre at stole på en professionel, da det er vigtigt at tage højde for nogle detaljer under opsætningen.

Når du køber en SIM-bank, lægges der ikke kun vægt på enhedens tekniske funktioner, men også på producenten. Fordi på markedet kan du finde de samme modeller, der har lignende funktioner, men på samme tid vil de blive produceret af forskellige virksomheder. På trods af den komplette identitet vil de stadig have en forskel, for eksempel i software.Dette vil medføre yderligere vanskeligheder ved selvkonfiguration, især hvis der bruges forkerte oplysninger.

Antal grænseflader, rotation og migrering af SIM-kort

Efter køb af en enhed modtager en person udstyr, der indeholder:

 • Bæreenhed med indbygget computer, der forenkler forbindelse og kommunikation;
 • Et vist antal SIM-slots. I budgetmodeller kan der være 16 eller 32 i dyrere modeller - 120, 200 og mere.

Det komplette sæt vælges ud fra de indstillede opgaver, så nogle har muligvis brug for den mest almindelige enhed, mens andre har forskellige funktioner. Det er vigtigt at købe modellen, hvor alle hjælpefunktioner vil blive brugt.

De fleste enheder er i stand til at registrere placeringen af ​​SIM-kort på forskellige gateways. Dette er en nyttig mulighed, da det giver dig mulighed for at foretage opkald uden for det område, hvor kortet er placeret. Denne funktion er nyttig, fordi den giver dig mulighed for at omgå svindelbekæmpelse. Næsten alle teleoperatører bruger et sådant system i dag. Dets vigtigste funktion er at blokere mistænkelige GSM-gateways.

Ændringer af SIM-kort er en af ​​de nyttige funktioner på enhver enhed. Det er ønskeligt, at det er til stede, da det giver dig mulighed for automatisk at skifte SIM-kort til et andet. For eksempel kan dette ske efter et bestemt tidspunkt. Der er to fordele ved at bruge rotation:

 • For det første reduceres omkostningerne til taleopkald eller SMS, hvilket i sig selv er en fordel.
 • For det andet vil en rettidig ændring reducere mobiloperatørens mistanke, hvilket forhindrer blokering af GSM-gatewayen.

Migrering af SIM-kort er nødvendigt for at oprette forbindelse til forskellige gateways, som kan placeres både uden for byen og hele landet. Når du foretager taleopkald, forbinder SIM-kortet til forskellige punkter i den valgte by. Denne mulighed skaber en illusion om, at abonnenten bevæger sig, hvilket også beskytter kortet mod forsætlig blokering af operatøren.

Bedømmelse af de bedste budgetmodeller

Uxeitoo SMB32

En kvalitetsmulighed, der kan findes på AliExpress. Enhedens hovedfunktion er dens lave omkostninger, som brugeren får 32 porte til at forbinde kort til. Derudover understøttes funktionen af ​​automatisk skift af positioner og rotation af SIM-kort her, så operatøren ikke har nogen mistanke om, at der bruges en GSM-gateway.

Brug af denne enhed skjuler den faktiske placering af abonnenten. Før det er det dog vigtigt at forstå, at alle handlinger skal være i overensstemmelse med føderal lov, ellers kan en iværksætter eller en almindelig person have problemer.

Enheden sælges i en billig sag, duften af ​​plast mærkes umiddelbart efter udpakning. Fordelen er, at den slides hurtigt. Der er en DNS-funktion, men det er vigtigt at huske, at dens langsigtede drift kan føre til beskadigelse af enheden, da den ikke er designet til sådanne belastninger. Kontrol og styring af kort kan udføres gennem et kontor. Der er også en fleksibel skift af SIM-kort til enhver gateway.

De gennemsnitlige omkostninger er 17.600 rubler.

Uxeitoo SMB32

Fordele:

 • Bekvemt arbejde;
 • Lavpris;
 • Hot swap support;
 • Autonomt arbejde med kort;
 • Gratis server til SIM-support;
 • Sikker opbevaring af information;
 • Hurtig adgang;
 • Rotation.

Ulemper:

 • Ved langvarig brug af DNS kan det mislykkes.

GoIP DBL SMB128

En pålidelig SIM-bank, der giver dig mulighed for at installere op til 128 kort og bruge dem på samme tid. Enheden muliggør centraliseret eller fjernbetjening af alle SIM-kort og bruges også til at oprette en fjernforbindelse. Hot-swap-funktionen understøttes, hvilket gør det muligt at ændre eller indsætte et nyt element uden direkte adgang til gatewayen. Dette er en praktisk løsning, der forenkler almindelige operationer.

Enheden klarer let håndtering af 128 kort, selvom de fungerer samtidigt eller efter en tidsplan. På grund af nogle funktioner vil det være svært at spore abonnentens aktuelle placering, da produktet helt skjuler det.Arbejdet udføres på en gratis server, men du kan også oprette forbindelse til betalte. Der er to Ethernet-porte på sagen

Takket være det store antal slots reduceres belastningen på hvert SIM-kort. Derfor vil brugeren være i stand til at bruge gatewayen maksimalt. Et andet positivt punkt fra 128 slots er omkostningsbesparelser og øget produktivitet.

Produktet kan arbejde i ethvert rum, hvor fugtighedsniveauet ikke overstiger 90%, og temperaturen er mindre end 45 grader. Sættet indeholder klare instruktioner, ekstern strømadapter, pålideligt kabel, garanti osv. Produktets vægt er 1,5 kg, mens dens dimensioner er 290x225x50 mm, hvilket er den optimale løsning.

De gennemsnitlige omkostninger er 67.000 rubler.

GoIP DBL SMB128

Fordele:

 • Praktisk ledelse;
 • Holdbarhed;
 • Tilslut op til 128 kort;
 • Ydeevne;
 • Effektivitet;
 • Sparer;
 • Bryder ikke fra hyppig brug;
 • Videregiver ikke placering
 • Hurtig forbindelse til GSM-gatewayen.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Bedømmelse af de bedste enheder i det midterste prissegment

GOIP 32, VoIP GSM gateway til 32 kanaler

En kvalitetsmodel fra en velkendt producent, der leveres med et godt sæt. Alle elementer er til stede inde i kassen for at sikre en forbindelse af høj kvalitet til GSM-gatewayen. Installation og udskiftning af SIM-kort er hurtig, mens det konstant ikke er nødvendigt at ændre indstillingerne. Der er mulighed for autonom drift med understøttelse af op til 32 uafhængige forbindelser, hvilket er en fordel for en sådan enhed.

Efter tilslutning får brugeren en gratis server til at administrere de installerede kort. Det er muligt at give mindst 10.000 SIM-forbindelser. Produktet er dækket af 1 års garanti. Kommunikation leveres med netværk, der understøtter 900/1800/1900/850 MHz standarder. Enheden er ikke kun begrænset til at arbejde med en operatør, så en person kan forbinde forskellige SIM-kort. Denne løsning gør det muligt at give virksomheden pålidelig og billig stemmekommunikation.

Dette er dog ikke alle de nyttige muligheder for enheden, ud over dette understøttes automatisk opkalds-id, SIP-standarden, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til andre gateways og pc'er. Modtagelse og afsendelse af SMS udføres via en speciel webgrænseflade. Al kontrol af den korrekte drift af enheden udføres via Internettet.

De gennemsnitlige omkostninger er 95.000 rubler.

GOIP 32, VoIP GSM gateway til 32 kanaler

Fordele:

 • Samling af høj kvalitet;
 • Pålidelighed
 • Holdbarhed;
 • Matrix til brug af 32 kort;
 • Dynamisk DNS understøttes;
 • Verificeret producent;
 • Effektivitet;
 • Opkalds-id og opkalds-id;
 • Praktisk grænseflade;
 • Udstyr.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

SIM-bank fra Antrax-firmaet

En pålidelig enhed, der forenkler arbejdet i store virksomheder og også garanterer en problemfri drift af gatewayen uden at finde et SIM-kort inde i den. Takket være denne løsning bliver det muligt at gemme et stort antal kort adskilt fra VoIP, hvilket reducerer pengene til konstant vedligeholdelse.

Hovedfunktionen ved denne enhed er, at den understøtter installation af op til 120 SIM-kort, hvor enhver operatør er valgt. En sådan løsning gør det muligt at sikre stabil drift af flere gateways, der er placeret i forskellige byer eller lande. For at omgå låsene bruges et avanceret system, der fungerer automatisk og fjerner mistanke fra mobiloperatøren.

Geninstallationsprocessen tager et minimum af tid. Derudover er hver slot underskrevet, så du hurtigt kan finde det interessante element. Den ydre del er lavet af slidstærkt materiale. Virksomheden producerer to modeller, som kun adskiller sig i antallet af grænseflader; funktionaliteten af ​​de to produkter forbliver på et højt niveau.

Rotation og migrering af SIM-kort udføres på en sikker måde, hvilket har en positiv effekt på produktiviteten og reducerer pengeomkostningerne. Næsten enhver person kan bruge en sådan enhed, det vigtigste er at forstå dens principper og konstant overvåge netværksændringer for at undgå blokering.

Gennemsnitlige omkostninger: fra 90.000 rubler.

SIM-bank Antrax

Fordele:

 • Holdbar krop;
 • Effektivitet;
 • Lang levetid
 • Pålidelighed
 • Samtidig drift af 120 SIM-kort;
 • Sikkerhed;
 • Forskellige operatører kan bruges.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

DINSTAR SIMBANK R64

En populær enhed, der er meget efterspurgt fra forskellige virksomheder. Produktet er designet til at give en højkvalitets forbindelse med en GSM-gateway. Enheden giver praktisk centraliseret styring af SIM-kort. Der er 64 slots til installation af kort, hvilket er den bedste løsning. Hot swappable understøttes, hvilket reducerer tiden til installation af nye elementer.

Der er en dynamisk fordeling, som har en positiv effekt på enhedens ydeevne. Én Ethernet-port bruges til at oprette forbindelse til GSM-gateways. Den ydre del er lavet af høj kvalitet, hvert element er på plads, hvilket ikke vil medføre problemer med kontrol. Strøm forsynes fra en almindelig stikkontakt.

Den gennemsnitlige pris er 110.000 rubler.

DINSTAR SIMBANK R6

Fordele:

 • Lavt strømforbrug
 • Effektivitet;
 • Pålidelig forbindelse
 • Lang levetid
 • Fjernbetjening;
 • NAT Traversal protokol support;
 • Smukt design.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

TOP populære modeller i premium-segmentet

DTT VOIP-GSM 8M72S

En effektiv enhed, der er velegnet til store virksomheder. Enheden har 8 uafhængige GSM-kanaler og understøtter også en 64-kortserver. Webgrænsefladen bruges til styring. Som specielle indstillinger er der en scanning af BCCH-kanalerne såvel som billedbevægelse. Enhedens design vil være fuldt forståelig, selv for uerfarne brugere. Funktionen til afsendelse af e-mail via SMS understøttes.

De gennemsnitlige omkostninger er 212.000 rubler.

DTT VOIP-GSM 8M72S

Fordele:

 • Nem tilslutning
 • Avanceret intelligent kontrol;
 • Evnen til at installere 64 SIM-kort;
 • Brugt af globale virksomheder, herunder Samsung;
 • Kompatibel med større IP-PBX'er.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Madcom til 256 sim

Modellen passer til enhver organisation. Enheden er i stand til at gemme og arbejde med 256 SIM-kort. Derudover er enheden kompatibel med forskellige gateways, hvilket gør den til en alsidig enhed. Der er fuld QoS support. Fjernbetjening er let. For større sikkerhed er der en pålidelig beskyttelse af SIM-kort mod blokering.

De gennemsnitlige omkostninger er 272.000 rubler.

Madcom til 256 sim

Fordele:

 • Web-baseret styring;
 • Skift IMEI;
 • Nem tilslutning
 • Hot swap;
 • 256 slots
 • Støtte til alle standarder
 • Fjernforbindelse;
 • Beskyttelse mod operatørlåse.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Endelig

SIM-kasser er en passende løsning for alle virksomheder, fordi takket være dem kan du foretage taleopkald fra hvor som helst i byen eller landet. Derudover påvirker brugen af ​​dette værktøj sikkerheden, da abonnenten ikke kan spores. Hvis du har erfaring med at bruge de modeller, der er beskrevet i vurderingen, eller mere interessante repræsentanter, fortæl os om det i kommentarerne.

FORLAD EN ANMELDELSE

Indtast venligst din kommentar!
Indtast dit navn her