‍♂ Bedste tørre poolkugler i 2020

0

En tør pool bringer ikke kun glæde, men forbedrer også børns sundhed. Det er dog vigtigt at vælge den rigtige fyldning, så der ikke er skadelige stoffer og dampe. Selvom der findes lyse designs i indkøbscentre og børnehaver, kan de laves derhjemme. Dimensioner afhænger af forældrenes ønsker og tilgængeligheden af ​​ledig plads i lejligheden eller i landet. Installation tager et minimum af tid, og der vil være glæde og fordel hele dagen.

Redaktørerne af siden "best-da.designuspro.com" har forberedt dig en vurdering af de bedste bolde til en tør pool i 2020.

Vigtigste fordele

For at vælge et godt fyldstof er det vigtigt at vide, hvorfor der overhovedet købes tørre pools til huset, fordi du altid kan gå til legerummet. Dette er sandt, men ikke alle har råd til at besøge sådanne steder hver dag, og det er ikke så let at se børn i en stor pool som i en lejlighed eller i et landsted. Derfor foretrækker de fleste købere at installere strukturer inde i deres eget hjem.

De vigtigste fordele ved udførelse inkluderer:

 • Velegnet til både småbørn og skolebørn. Der er ingen aldersbegrænsninger her, så alle kan nyde spillet.
 • Takket være fyldstofets lyse design og forskellige farver ønsker børnene selv at bruge tid der, de behøver ikke engang at blive overtalt. Også spillet inden for strukturen bidrager til normal psyko-følelsesmæssig udvikling, hvilket vil have en positiv effekt i fremtiden.
 • Produktet kan købes i enhver farve, form og størrelse. Dette giver dig mulighed for at installere det ikke kun i et børneværelse, men på en rummelig græsplæne. Det er let at passe på strukturen, og enhver forælder kan håndtere den.
 • Høj sikkerhed. Barnet vil aldrig beskadige vitale organer, selvom han aktivt bevæger sig inde.
 • Ud over en positiv opfattelse, takket være bolde, finder der en let kropsmassage sted. Dette forbedrer tone og stemning. Kroppen slapper helt af.

Fordele og kontraindikationer

Monotone fysiske øvelser forårsager melankoli i de fleste, de vil altid afslutte dem hurtigere. Der er ringe fordel af dette, og over tid vil børn føle sig modløse. Du kan dog altid finde variation og bringe glæde. Dette er hvad den tørre pool er fokuseret på. Selv et kort ophold inde i strukturen forbedrer blodcirkulationen og forbedrer stofskiftet. Alt dette gør det ikke kun muligt at nyde kroppens vægtløshed og lethed, men har også en gavnlig virkning på arbejdet:

 • Åndedrætsorganerne;
 • Hjerter;
 • Nervesystem;
 • Muskuloskeletale system.

Hyppige udendørsspil styrker musklerne og danner den korrekte kropsholdning, så krumningen af ​​barnets rygsøjle påvirkes ikke. Derudover har børnelæger fundet ud af, at en tør pulje styrker immunforsvaret, så børn bliver mindre syge i influenzasæsonen.

De lyse farver i designet har en gavnlig effekt på den mentale tilstand. Fingermotorik udvikler sig.Det betyder ikke noget, hvor barnet vil lege, i legerummet i et stort indkøbscenter eller derhjemme. Fordelene mindskes ikke. Men forældrenes fuldstændige ligegyldighed er ikke tilladt, det er vigtigt for dem at lære barnet nogle øvelser, så tiden ikke går forgæves. Vi må ikke glemme, at efter aktive spil øges appetitten. Derfor skal det sjove slutte med en lækker godbid.

I nogle tilfælde kan konstruktionen ikke bruges. På grund af dette kan der opstå komplikationer, som vil have en dårlig effekt på barnets generelle tilstand. Børn må ikke lege:

 • Med svampesygdomme eller øm hud;
 • Høj feber;
 • Med forkølelse.

Du skal være forsigtig med dette, da overtrædelse af reglerne vil påvirke tilstanden dårligt.

Varianter og funktioner i hver model

Hver pulje fyldt med bolde er lavet i form af en legeplads. Der skal være blødt materiale på siderne, der ikke kan forårsage personskade selv ved en skarp kontakt. Sagen kan være anderledes, men modellerne er mere populære:

 • Lavet af slidstærk og blød plast. Denne løsning giver dig mulighed for at modstå forskellige påvirkninger og skader. Dette materiale har ingen trussel.
 • Modeller med overdækkede tekstiler er også populære. I dette tilfælde kan børn hoppe, løbe og dykke uden problemer. Sikkerhed respekteres på højeste niveau. Derfor behøver forældre ikke bekymre sig.
 • Den oppustelige struktur er enkel. Den installeres i små legerum eller i en lejlighed / et landsted. Den største fordel ved denne variant er mobilitet. Du kan endda tage produktet ud i naturen, du skal bare købe en sag til kuglerne for at gøre det lettere at flytte dem.
 • Omslagskabinetter er almindelige i indkøbscentre. Modellen tillader ikke børn at forlade poolområdet. I dette tilfælde er den nederste del lavet af blød plast eller kan også dækkes med tekstiler. I nogle tilfælde er brugen af ​​krydsfiner tilladt, men bekvemmeligheden ved denne løsning er ikke så stor.

Butikkerne sælger produkter i forskellige former: fra en standard firkant til en polygon. En passende mulighed vælges ud fra præferencer og penge.

Hvad er vigtigt at vide om fyldstoffet

Alle kugler til poolen er lavet af plastik, men usædvanligt, som findes overalt og miljøvenlige. Dette er vigtigt, da nogle polymere stoffer er i stand til at frigive toksiner, skal valget vejes og læses i de tekniske egenskaber. Det er bedre at købe allergivenlige modeller for ikke at skade barnet og ikke forårsage komplikationer.

Diameteren når 6-10 cm, disse er de mest almindelige modeller. Hvilken af ​​disse der skal vælges afhænger af dimensionerne på strukturen, hvor fyldstoffet placeres. Når du køber, er det vigtigt at gå ud fra reglen om, at jo større puljen er, jo større er bolde. Der er kun luft inde i objektet, der skal ikke være noget overflødigt. Selv under stærk kompression bevarer elementet sin oprindelige form.

Når du opretter en tør pool derhjemme, er det vigtigt, at designet fuldt ud opfylder sikkerhedskravene. Derfor skal det fyldes mindst en tredjedel af produktets højde, det kan ikke være mindre, da det vil være ubelejligt for børn.

Det tager ikke meget tid at tage sig af kuglerne. Det er nok at vaske og tørre dem. De tørrer hurtigt, så der er ingen problemer med dette. Det er ikke nødvendigt at rengøre hvert element.

Korrekt køb uden overbetaling

At købe en tør pool og bolde til det tager ikke tid. En person kan bruge 10 minutter, hvis de bestiller fra en onlinebutik. Men også designet er erhvervet i børnenes hypermarked. Hver mulighed har både en række fordele og ulemper.

Når en bruger ønsker at være overbevist om kvaliteten alene, er det bedre at foretage et køb i en almindelig butik. Der kan du nemt udføre en visuel inspektion og kontrollere materialets styrke. Ulempen ved onlineordrer er, at det produkt, der var angivet på billedet, ikke altid ankommer. For at undgå dette er det vigtigt ikke at se på prisen på poolen, men på de certifikater, der skal være på stedet.Anmeldelser hjælper dig med at studere modellen mere detaljeret, men du skal ikke stole på kun positive, du skal læse negative kommentarer, hvis de er objektive.

Dine egne præferencer tages også i betragtning. Fordi for nogle er en model, der ikke er beregnet til hyppig bevægelse, egnet, og for det andet er poolens mobilitet vigtig, så den ikke står ét sted. Nem montering er et af de vigtigste krav til en container med kugler, især når man køber en hjørneversion.

Den tørre pool har regler

Efter at have købt strukturen er det vigtigt at fortælle barnet, hvordan man bruger enheden, så der ikke er kvæstelser eller sygdomme. Passende tøj skal vælges inden dykning. T-shirt, shorts og sokker skal være rene, bomuld betragtes som et passende stof. Hvis du planlægger at lege med små børn (under 3 år), sættes der en ble på dem.

Når du spiller dagligt inde i enheden, er det nødvendigt at desinficere kuglerne, så bakterier ikke bliver en trussel mod babyens helbred. Rengøring kan udføres enten manuelt, hvilket er meget langt, eller ved hjælp af ultraviolet bestråling. Når man udfører den sidste mulighed, må man ikke glemme, at de runde dele skal blandes konstant, ellers vil der ikke være nogen effekt. Opmærksomhed rettes ikke kun til fyldstof, men også til siderne.

Overholdelse af de vigtigste krav vil forældre give barnet sikkerhed og glæde. Fysisk og følelsesmæssig sundhed forbedres, hvilket vil have en gavnlig effekt på udviklingen. Tidlig rengøring af kuglerne udelukker indtrængning af bakterier i den lille organisme.

Bedømmelse af de bedste bolde i budgetsegmentet

Nordplast 50 stk. 6 cm (411)

Dejlige bolde, der fungerer til mindre konstruktioner. Du kan ikke kun købe et sæt på 50 stykker, men også på 100 stykker. Overbetaling vil være ubetydelig. Ingen skader eller ujævnheder. Når det er krøllet, får produktet hurtigt sin oprindelige form.

Materialet er helt allergivenligt og udsender ikke giftige stoffer, hvilket har en positiv indvirkning på sikkerheden. Diameter 6 cm, velegnet til alle børn. At forlade kræver et minimum af tid, alt afhænger af spilletid inde i enheden.

De gennemsnitlige omkostninger er 280 rubler.

bolde Nordplast 50 stk. 6 cm (411)

Fordele:

 • Styrke;
 • Forårsag ikke allergi;
 • Forring ikke;
 • Let at rengøre og tørre hurtigt.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Grøn Plast 30 stk.

Modellen med en diameter på 7 cm passer i enhver lille pool til børn op til 1,5-2 år. Fremstillet i overensstemmelse med russiske og internationale sikkerhedskrav. Derfor kan forældre måske ikke bekymre sig om materialets kvalitet. Solgt i et sæt på 30 stykker, for nogle vil dette ikke være nok, men det er vigtigt at forstå, at denne mulighed er fokuseret på en lille enhed. Bolde er lyse og farverige, som øjeblikkeligt tiltrækker babyens opmærksomhed.

Prisen er 215 rubler.

Grønne plastkugler 30 stk.

Fordele:

 • 3 levende farver;
 • Lavpris;
 • Velegnet til hvert barn;
 • Sikkerhed.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Benet 100 stykker (LI9100)

Optionens ejendommelighed er prisen og mængden. Så for 500 rubler får en person 100 stykker flerfarvede bolde, hvilket er velegnet til at fylde en gennemsnitlig lavvandet pool. Lavet af sikkert materiale, der ikke påvirker kroppen negativt. Det sælges i et praktisk mesh, den eneste ulempe ved denne løsning er, at den hurtigt går i stykker og slides ud. Hvis du planlægger at flytte produktet, er det bedre at købe en robust etui til opbevaring af de runde dele.

Solgt til en pris: fra 500 rubler.

bolde Benet 100 stykker (LI9100)

Fordele:

 • Sættet indeholder 100 stykker;
 • Flere farver;
 • Lav pris;
 • Allergivenligt materiale.

Ulemper:

 • Masken går hurtigt i stykker.

Hotenok karamel 50 stykker, 7 cm (SBH131)

En populær mulighed, der er egnet til en lille container, da der kun er 50 stykker i sættet. På trods af tilstedeværelsen af ​​kun to farver skaber bolde stadig glæde og beundring hos små børn. Materialet er blødt og sikkert, det vender nemt tilbage til sin oprindelige form, så det er ikke så let at beskadige delene. Diameteren er 7 cm, hvilket er en passende løsning.

De gennemsnitlige omkostninger er 450 rubler.

kugler Hotenok karamel 50 stykker, 7 cm (sbh131)

Fordele:

 • Kvalitet;
 • Forårsag ikke allergi;
 • Sikker for helbredet;
 • Styrke;
 • Brud ikke.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Bedømmelse af de bedste modeller i det midterste prissegment

Intex 100 stykker, 8 cm (49600)

100 plastkugler i seks farver i en praktisk pakke. Indstillingen er velegnet til næsten alle containere. Du kan bruge legetøj både derhjemme og fylde puljerne i indkøbscentret med dem. Produktet opfylder fuldt ud sikkerhedskravene og passer til ethvert barn.

Taskeovertrækket gør det muligt at flytte produkter med bekvemmelighed og overalt, da vægten er ubetydelig. Diameteren på hvert element er 8 cm, så det er bedre at fylde dem med mellemstore puljer, for små strukturer vil de være overdimensionerede.

De gennemsnitlige omkostninger er 1.380 rubler.

kugler Intex 100 stykker, 8 cm (49600)

Fordele:

 • 6 levende farver;
 • Styrke;
 • Beskadiges ikke ved hyppig brug;
 • Let at rengøre;
 • Opbevaringspose;
 • Diameter 8 cm.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

YugPlast "8 cm" (100 stk.)

Russisk-fremstillede kugler, der er egnede til at fylde mellemstore beholdere i forskellige dybder. Lavet af sikker plast, der ikke forårsager forgiftning. Ethvert barn vil være glad for en sådan gave og vil konstant lege i poolen, hvilket vil styrke hans følelsesmæssige og fysiske tilstand.

Kuglerne sælges i en engangspose, så du skal opbevare dem i en særlig beholder eller købe en ekstra pose. Pakkevægt er 1,4 kg.

Solgt til en pris: fra 895 rubler.

bolde YugPlast "8 cm" (100 stk.)

Fordele:

 • Allergivenligt materiale;
 • Styrke;
 • Nem at rengøre for bakterier og tørre i løbet af få minutter;
 • Overkommelig pris.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Romana Airball til tør pool

150 stykker lykke, som hvert barn vil elske. Sættet indeholder produkter i fire farver - lyserød, mynte, perle og lilla. Denne mangfoldighed vil have en positiv effekt på opfattelsen. Produktet er fuldt certificeret og sikkert for helbredet. Pakkevægt er 2,17 kg.

De gennemsnitlige omkostninger er 1.460 rubler.

Romana Airball tørre poolkugler

Fordele:

 • Sikkerhed;
 • Værdi for pengene;
 • Sælges i praktisk emballage;
 • Er ikke beskadiget
 • De tager hurtigt deres oprindelige form;
 • De har en massageeffekt.

Ulemper:

 • Der er ingen signifikante.

Pilsan 9 cm - 100 stykker (i en pose)

Praktisk emballage og 100 farvede balloner. Størrelsen på hvert element er 9 cm, hvilket er velegnet til at fylde store pools, hvor børn i forskellige aldre vil "plaske". Bæreposen giver dig mulighed for let at flytte og opbevare legetøj, så de ikke går tabt eller findes i hvert hjørne af huset.

Solgt til en pris af 1.190 rubler.

Pilsan bolde 9 cm - 100 stykker (i en pose)

Fordele:

 • Praktisk taske med en rem;
 • 100 flerfarvede bolde;
 • Velegnet til en stor pool;
 • Den rigtige pris.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Bedømmelse af de bedste modeller i premium-segmentet

King Kids 100 stykker, 9 cm (KK_BL1100-90-100)

Fordelene ved dette design er høj kvalitet og holdbarhed. Kuglerne forringes ikke, selvom du bruger dem hvert sekund fritid og bevarer deres oprindelige udseende gennem hele brugsperioden. Diameteren er 9 cm, hvilket er velegnet til placering i en stor pool. Der er en praktisk bærepose, der giver dig mulighed for at opbevare produktet kompakt.

De gennemsnitlige omkostninger er 2.000 rubler.

bolde King Kids 100 stykker, 9 cm (KK_BL1100-90-100)

Fordele:

 • Let at opbevare;
 • Forring ikke med tiden;
 • Rengøres let for snavs og støv
 • Egnet diameter;
 • Kvalitet.

Ulemper:

 • Der er ingen signifikante.

Poltoys 190 stykker, 7 cm

På trods af at der er 190 stykker i sættet, er disse kugler ikke beregnet til stor, men medium kapacitet. Der er tre farver - mynte, hvid og lilla. Leveres i en gennemsigtig engangspose. Køb derfor en separat beholder til opbevaring, især hvis du planlægger at flytte dem konstant.

Den gennemsnitlige pris er 1.700 rubler.

bolde Poltoys 190 stykker, 7 cm

Fordele:

 • Bekvemmelighed;
 • Let at rengøre;
 • Forårsag ikke allergi;
 • Ydeevne i høj kvalitet.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Endelig

Opmærksomhed rettes mod selv de mindste detaljer, fordi det er let at købe en ramme af høj kvalitet, men det er svært at finde et firma, der leverer gode bolde og fremstiller dem i overensstemmelse med almindeligt accepterede certifikater. Hvis du har erfaring med at bruge de modeller, der er beskrevet i vurderingen, eller mere interessante repræsentanter, fortæl os om det i kommentarerne.

FORLAD EN ANMELDELSE

Indtast venligst din kommentar!
Indtast dit navn her

Jeg har læst vilkårene Brugeraftale *