Bedste personlige computere i 2020

0

Computeren er en af ​​de bedste opfindelser, da takket være denne teknik er det muligt at udføre et stort antal processer til arbejde, hjem eller leg. En personlig computer består af flere vigtige komponenter: en systemenhed, en skærm, et tastatur og en mus. I denne artikel vil læseren være i stand til at finde ud af, hvilken slags pc der er, dens hovedkomponenter og reglerne for valg af den bedste teknologi. For at undgå fejl ved valg af redaktører på webstedet "best-da.designuspro.com" præsenterer du din rating for de bedste personlige computere i 2020.

Hvad er en personlig computer

En personlig computer, der forkortes som pc, er en computerenhed, der producerer mange nyttige funktioner til hjemmebrug og kontorbrug. Hvis vi betragter denne definition på et mere forståeligt sprog, er dette udstyr til at bruge det verdensomspændende netværk, spille spil, oprette adskillige filer, se fotos og videoer. Hvis der købes en pc til arbejde, kan du også installere yderligere programmer med en bestemt specificitet.

Forkortelsen PC kommer fra den engelske sætning Personal Computer. I vores land er det almindeligt at bruge forkortelsen PC. Men oftere er det den personlige computer, der forkortes. Historien om fremkomsten af ​​computerteknologi begynder i 1946, det var da USA præsenterede verdens første pc - ENIAC. I næsten 80 år er udstyret blevet moderniseret, og i dag er det allerede muligt at købe den femte generation af pc'er.

Computerudstyr bør ikke forveksles med set-top-bokse eller lignende enheder, da en pc er en alsidig enhed, der er i stand til at udføre et stort antal opgaver.

En personlig computer er en enhed, der indeholder flere hovedkomponenter. Uden en skærm, drivere, mus og tastatur kan den ikke fuldt ud udføre dens funktionalitet.

PC-varianter

Typerne af pc'er afhænger af formålet med brugen. I dag bruges enheden:

 1. Til kontor og hjem. Der købes udstyr til brug af Internettet, oprettelse af Word, Excel og andre teksteditorer, visning af fotos og videoer. Typisk har elektroniske computerdata en lille RAM og en lille plads på harddisken, og de er også billige i pris.
 2. Til spil. En sådan pc er vigtig for spillere, der installerer spil med høj lydstyrke. Et pc-system skal have et højtydende grafikkort og en stor mængde hard hukommelse. Der kan også købes yderligere komponenter for at forbedre gameplayet.
 3. For en bestemt specificitet af arbejde. Yderligere programmer til teknik, design, videnskabelige aktiviteter er installeret i systemet. Eksterne data kan også variere, for eksempel med en større diagonal skærm.

Normalt købes enheden uafhængigt af folk, der planlægger at bruge den til hjemmet, kontoret eller til spil. Der er en hel del tekniske egenskaber, hvilket i høj grad komplicerer valget. Derfor bruger mange mennesker hjælp fra professionelle eller aktive brugere.I denne artikel vil vi overveje de vigtigste egenskaber, der i høj grad påvirker udstyrets ydeevne.

Typer af computere

Der er flere typer enheder af denne type. Tabellen viser de vigtigste forskelle mellem typiske enheder.

En typeKomponenterBeskrivelse
NettopSystem i lille størrelseI praksis frigives de på basis af Intel-processorer. Det har lav effekt. Det produceres i små størrelser, hvilket sparer plads på skrivebordet, og på grund af dets lave strømforbrug forbruger det et minimum af elektricitet. Bruges til kontorprogrammer, lytte til lydoptagelser, se fotos og internettet
CentralenhedProcessor, strømforsyning, bundkort, RAM, harddisk, grafikkort osv.Den væsentlige og vigtige del af enhver pc. På ydersiden af ​​sagen er der tænd / sluk-knapper, udgange og stik til forskellige grænseflader
MonoblokMonitor og system enhed i et sætDet er en fortykket skærm. Det er en meget kompakt model og har mange fordele. Manglen på ledninger er en af ​​de største fordele. En stor ulempe er, at det er næsten umuligt at forbedre de enkelte komponenter. Denne model er også meget dyr.
Komplet computerSkærm, systemenhed, tastatur, musKomplet model med separate komponenter. Det vælges afhængigt af formålet med brugen
Tynd klientSystemenhed uden harddiskBruges til lignende opgaver
Nul klientSystemenhed uden operativsystem, software, harddiskDesignet til datalagring eller enkle opgaver

Udvælgelseskriterier på råd fra fagfolk

Hvordan man vælger den bedste løsning, fordi markedet for denne type varer er meget forskelligt. For at træffe det rigtige valg og købe elektroniske computere, der er i stand til at udføre deres funktioner, foreslår vi, at du gør dig fortrolig med tabellen. Det angiver de minimale tekniske egenskaber beregnet til specifikke formål, som det er værd at være opmærksom på.

NavnFor spillereHjemmebrugKontor udnævnelseTil et bestemt arbejdsområde
Mikroprocessor4 til 8 kerner @ 3000 MHzFra to eller flere kerner med en frekvens på 2000 MHzFra to eller flere kerner med en frekvens på 2000 MHz4 til 8 kerner @ 3000 MHz
vædderFra 8 GB er det bedre at bruge spilhukommelsen på en bestemt linjeMindst 8 GB4 GB8-16 GB
Video kortFra 3 GB videohukommelse skal du også overveje de tekniske parametre for AMD (GPU-strøm)Ikke nødvendigtIkke nødvendigtAfhænger af detaljerne
HDDFra 2 TBMindst 1 TBMere end 1 TBFra 2 TB
SSDKapacitet fra 240 GB120 GB240 GB240 GB
BundkortChipsæt: Z370 eller B350B250 / H270 og A320B250 / H270 og A320Asus Prime X370-PRO eller GIGABYTE-G1.Sniper-Z97
StrømforsyningMindst 600 W.Cirka 400 W.400 W og mere600 W eller mere
Overvåge20 inches eller mere, helst høj opløsningFor at se multimedier er det bedre at købe en skærm med en stor diagonal og høj billedkvalitet20 tommerFra 23 tommer

Disse egenskaber er af anbefalingskarakter. Det er ikke nødvendigt, at teknikken matcher listen. Nogle mennesker kan lide at samle en computer alene til deres egne formål; til kontorbrug købes der normalt en komplet pc.

Derudover skal du være opmærksom på operativsystemet. I hver enhed, uanset komponenterne, er der et BIOS-program, der producerer et input-output informationssystem. For fuld brug skal du bruge et operativsystem. For eksempel kan kun macOS installeres på Apple-enheder.

Inden du køber, for ikke at tabe penge, skal du prøve at besvare nedenstående spørgsmål, som vil hjælpe dig i fremtiden med at købe den bedste pc-mulighed.

 • Hvad er den optimale skærmstørrelse?
 • Betyder kropsstørrelsen noget?
 • Brug for et bundkort til at håndtere flere opgaver?
 • Vil processen være i stand til fuldt ud at gengive multimedie?
 • Har du brug for mere RAM?
 • Vil teknikken bruges til spil?
 • Vil harddiskens kapacitet være tilstrækkelig til bestemte formål?
 • Har du brug for yderligere komponenter?

PC tilbehør

For at alle funktioner kan fungere fuldt ud, skal computeren samles. Dette kræver flere hovedkomponenter.

Centralenhed

Det vigtigste ved computing er, at ingen opgaver kan udføres uden en systemenhed. Systemenheden består af en kasse, der inkluderer:

 • Strømforsyning - du skal være opmærksom på dens strøm, den bedste løsning ville være 400 W;
 • Køler eller kølesystem - tillader systemenheden at arbejde mere produktivt på trods af den konstante temperaturstigning;
 • RAM - det er nødvendigt at gemme midlertidige filer, hastigheden på deres behandling afhænger også af det, den bedste mulighed ville være 8 GB, hvis det ønskes, kan det øges;
 • Filsystemer: harddisk eller permanent hukommelse - designet til arkivering af filer, der er typer SSD, HDD, DDR, 1 TB hukommelse er nok til fuldt arbejde;
 • Et grafikkort er et valgfrit element på en pc til brug i hjemmet eller på kontoret, da en speciel kerne allerede er indbygget i bundkortet eller processoren, men der er behov for et ekstra, mere kraftfuldt system til spil;
 • Optisk drev - på grund af spredningen af ​​andre drev er denne del praktisk taget ikke nødvendig, men nogle gange er du nødt til at bruge diske til at gemme eller bruge programmer;
 • Mikroprocessor er hoveddelen af ​​systemenheden, der er kendetegnet ved parametre: antal kerner, frekvens, antal tråde til integration. En 2-core processor med en frekvens på 2 GHz er velegnet til hjemmet.

Overvåge

Denne del er nødvendig for at afspille filer, arbejde i teksteditorer og andre processer, der er nødvendige for visualisering. Til hjemmebrug og kontorbrug er en skærm med en diagonal på 20 tommer med en TN-mat finish velegnet. Hvis brugeren planlægger at se videoer ofte, er det bedre at købe en Full HD-skærm.

Computerudstyr

Denne gruppe inkluderer:

 • Mus;
 • Tastatur;
 • En printer;
 • Scanner;
 • MFP;
 • Søjler;
 • Hovedtelefoner;
 • Mikrofon;
 • Webcam;
 • IPB;
 • Enheder til spil.

I dette afsnit bestemmer køberen til hvilket formål pc'en blev købt, og de nødvendige eksterne enheder vælges ud fra dette.

Top producenter

Hvilket firma er bedre at købe? I dag er markedet for teknologi fyldt med forskellige producenter. De utvivlsomme ledere er mærker:

 1. Asus.
 2. HP.
 3. Acer.

Disse producenter er ikke kun populære, men garanterer også udstyr af høj kvalitet samt leverer fulde garantiforpligtelser.

Bedømmelse af de bedste personlige computere i 2020

Gennemgangen er udarbejdet på baggrund af kundeanmeldelser og meninger, deres vurderinger og aktive brugere af elektroniske computere. Læseren vil også finde ud af, hvilken der er bedre at købe elektronisk computerudstyr, hvor meget de bedste modeller koster og de vigtigste tekniske egenskaber.

Lenovo Desktop 510-15ICB (90HU006JRS)

En personlig computer, der giver et fuldgyldigt gameplay. Sagen er et Mini-Tower med et DVD-RW optisk drev. Styresystem: Windows 10 SL med Intel Core i5-8400 @ 2800 MHz. Kun 6 kerner. RAM er 12 GB med en behandlingsfrekvens på 2666 MHz, harddiskens kapacitet er 1024 GB. Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti. Der er en kortlæser, HDMI-udgang, DVI. Kan tilsluttes via USB 3.0. Chipsæt - Intel B360. 210 W strømforsyning. Denne teknik er også velegnet til spil. Dimensioner: 145 * 366 * 285 mm. Gennemsnitlig pris: 65.000 rubler.

Lenovo Desktop 510-15ICB (90HU006JRS)

Fordele:

 • Inkluderer Windows 10 SL operativsystem;
 • Populært Intel-mærke af høj kvalitet;
 • Et stort antal kerner, der gør det muligt for spillet at optimere processen;
 • Tilstrækkelig RAM og plads på harddisken.

Ulemper:

 • Høj pris;
 • Dimensionel.

HP Desktop 460-p207ur (4UG93EA)

PC til kontor og hjemmelavet i et mini-tower-etui. Udstyr med DVD-RW-drev. Styresystem: DOS. Intel Core i5-7400T 2400 MHz processor. 4 kerner Kaby Lake. 8 GB RAM med 1000 GB harddisk. Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 1050. Der er HDMI, VGA, USB 3.0 output. Chipsæt: Intel H270. 180W strømforsyning. For spillere er det bedre at købe en mere kraftfuld computer eller opgradere denne type. Mål: 163 * 307 * 315 mm. Gennemsnitlig pris: 35.000 rubler.

HP Desktop 460-p207ur (4UG93EA)

Fordele:

 • Stor plads på harddisken;
 • 4-core processor giver dig mulighed for hurtigt at udføre arbejdet i ethvert program;
 • Kvalitet processor processor;
 • Lav pris.

Ulemper:

 • Svagt videokort;
 • 180 W strømforsyning;
 • Disk operativsystem.

Lenovo Desktop 510S-07ICB (90K8001YRS)

Medium værdi produkt. Mini-Tower etui med DVD-RW optisk drev. Styresystem: DOS. Intel Core i3-8100 3600 MHz processor. 4 kerner. RAM - 4 GB, som kan udvides til 16 GB. Lydstyrken på SSD-drevet (SSD) er 128 GB. Grafikkort - Intel UHD Graphics 630. Porte: kortlæser, HDMI, VGA, USB 3.0 interface. 180W strømforsyning. Dimensioner: 90 * 297 * 344 mm. Gennemsnitlig pris: 25.000 rubler.

Lenovo Desktop 510S-07ICB (90K8001YRS)

Fordele:

 • 4 kerner;
 • Du kan øge RAM;
 • Højkvalitets processor;
 • Økonomiklasse udstyr.

Ulemper:

 • Lille indbygget RAM;
 • Operativsystem: DOC.

HP Desktop 460-p207ur (4UG93EA)

Mini-tower computer. Optisk drev DVD-RW. Styresystem: DOS med Intel Core i5-7400T 2400 MHz processor. 4 kerner Kaby Lake. RAM - 8 GB, harddisk - 1 TB. Grafikkort - NVIDIA GeForce GTX 1050 med 2000 MB videohukommelse. Udgange: HDMI, VGA, USB 3.0. Chipsæt: Intel H270. 180W strømforsyning. Mål: 163 * 307 * 315 mm. Gennemsnitlig pris: 34.000 rubler.

HP Desktop 460-p207ur (4UG93EA)

Fordele:

 • Intel Core Quad Core;
 • Tilstrækkelig mængde permanent hukommelse;
 • RAM - 8 GB.

Ulemper:

 • Operativsystem: DOC;
 • Enhed med lav strømforsyning;
 • Overbelastning.

HP ProDesk 400 G5 SFF stationær computer (4CZ70EA)

Slim-Desktop PC, DVD-RW optisk drev. Operativsystemet er Windows 10 Pro. Intel Core i5-8500 seks-core processor. Stik: LGA1151 v2. Core Coffee Lake S. RAM / SSD: 8/256 GB. Grafikkort - Intel UHD Graphics 630. Stik: VGA-output og USB 3.0-interface. Chipsæt: Intel B360. 180W strømforsyning. Dimensioner: 270 * 95 * 296 mm. Gennemsnitspris: 45.000 rubler.

HP ProDesk 400 G5 SFF stationær computer (4CZ70EA)

Fordele:

 • Høj kvalitet Intel Core-processor;
 • Kompakt model;
 • Produktivt grafikkort;
 • Stor mængde RAM.

Ulemper:

 • Lille strømforsyningsenhed;
 • Lille SSD-volumen;
 • Høj pris.

Monoblok 21,5 ″ HP 200 G3

Modelens popularitet skyldes kompaktheden af ​​denne type computerteknologi. Personalecomputer i ét sæt. Skærmopløsning: 1920 × 1080. Du kan vælge en af ​​tre processorer: Intel Core i3-8130U, Intel Core i5-8250U, Intel Pentium Silver J5005. Derfor kan du hente RAM fra 4 til 16 GB. Videoprocessoren afhænger af processoren: Intel HD Graphics 620, Intel UHD Graphics 605, Intel UHD Graphics 620. SSD-lagring. OS at vælge imellem: DOS, Windows 10 Home 64, Windows 10 Professional 64. Skærmdiagonal: 21,5 tommer med TFT TN, TFT IPS, TFT * VA. 2 til 4 kerner. Du kan udvide RAM op til 16 GB. Inkluderer: Hybrid harddisk (SSHD), Wi-Fi, tastatur, mus (du kan købe uden dem eller vælge den trådløse mulighed). Hovedtelefon, mikrofon, HDMI-udgange. Understøtter RJ-45 interface, USB 2.0 op til 3.1. Det understøtter også sådanne systemer: SDXC, MS, SD, SDHC. Der er en plads til Kensington. Gennemsnitlig pris: 37.000 rubler.

Monoblok 21,5 ″ HP 200 G3

Fordele:

 • Du kan vælge den bedste version af processoren, grafikkortet, antallet af kerner;
 • Forskellige OS;
 • Bulk RAM;
 • Komplet sæt pc'er;
 • Et stort antal udgange / indgange;
 • Forskellige grænseflader;
 • Stabil stativ;
 • Kompakt.

Ulemper:

 • Høj pris;
 • Alle udgange er placeret bag på kassen;
 • Opgraderingen er vanskelig.

Monoblock 23,8 ″ Acer Aspire C24-865

Premium teknologi. Valg af processor: Intel Core i3-8130U, Intel Core i5-8250U, 4/8 GB RAM, Intel UHD Graphics 620 videoprocessor. Efter dit valg: DOS, Endless OS, Linux, Windows 10 Home 64, Windows 10 Professional 64.Skærmparametre: 23,8 tommer, 1920 × 1080, skærmmatrixtype: TFT TN, TFT IPS. Kerner fra 2 til 4. Der er følgende muligheder: hybrid harddisk (SSHD), Bluetooth, Wi-Fi. Audio / hovedtelefon, mikrofon, HDMI-udgang. Grænseflader: RJ-45, USB 2.0 - 3.1, der er også en kortlæser. Support: SDXC, MS, SD, SDHC. Der er et Kensington-kortspor. Gennemsnitspris: 44.000 rubler.

Monoblock 23,8 ″ Acer Aspire C24-865

Fordele:

 • Næsten lydløs;
 • Praktisk og kompakt
 • Attraktivt design;
 • Intel Core-processor;
 • Kraftigt grafikkort;
 • Tilstrækkelig hukommelsesplads.

Ulemper:

 • Det er nødvendigt at købe ekstra periferiudstyr;
 • Dyrt for prisen.

Hvor kan man købe en god model? Du kan købe produktet i onlinebutikker eller i specialudstyrsbutikker, mens du kan bestille en online pc-samling. Hovedkravet ved køb er den indsendte dokumentation, brugsanvisning og montering, certifikater og et garantikort. Disse dokumenter bekræfter udstyrets kvalitet og evnen til at foretage reparationer under garantien.

Efter installation af pc'en skal du installere drivere, hjælpeprogrammer og anden vigtig software. I nogle butikker tilbyder specialister en ekstra service til en bestemt pris. Hvis køberen ikke er sikker på, at han vil være i stand til at gennemføre installationen alene, er det bedre at bruge viden fra fagfolk inden for dette område.

I dag er det svært at forestille sig en person, der ikke har en personlig computer eller gadget. Takket være konstant modernisering giver computerteknologi dig mulighed for at udføre mange nyttige og praktiske opgaver på få sekunder. Hver organisation på sine kontorer har et antal forskellige computere designet til bestemte formål. At se videoer, fotos, surfe på Internettet og oprette tekstfiler og mange flere funktioner, der er nødvendige for en moderne person, kan opnås ved at købe en anstændig model. Bedømmelsen af ​​kvalitetsprodukter inkluderer populære pc'er, der opfylder standardkravene. For at købe er det ikke nødvendigt at kende de tekniske egenskaber ved hver del; du kan tage hovedindikatorerne som grundlag, som garanterer et hundrede procent resultat. Hvis du har erfaring med at betjene pc'erne, der er anført i klassificeringen eller andre muligheder, så fortæl os om det i kommentarerne.

FORLAD EN ANMELDELSE

Indtast venligst din kommentar!
Indtast dit navn her

Jeg har læst vilkårene Brugeraftale *