Bedste rockøvelser til arbejde og hjem 2020

0

I det 21. århundrede tager bygning, reparation eller renovering af huse ikke meget tid og kræver ikke store investeringer. Det eneste, der er vigtigt at købe, er det rigtige værktøj, der vil tjene ejeren i flere år. Puncheren er ingen undtagelse, snesevis af artikler og videoer er afsat til dets valg. Fordi kvaliteten af ​​det udførte arbejde afhænger af dette værktøj, og en slagboremaskine kan ikke erstatte det fuldt ud.

Redaktørerne af webstedet "best-da.designuspro.com" har forberedt dig en vurdering af de bedste borehamre i 2020.

Den største forskel fra en hammerboremaskine

Når en person kommer til en butik og ser priserne på en hammerboremaskine, er det første, han tænker på: "Er det muligt at udskifte produktet med en almindelig boremaskine eller i det mindste en slagboremaskine?" Sammenlignet med den første mulighed er svaret: "Nej, udskiftning med et standardværktøj er umuligt," men den anden mulighed foretrækkes, da den har mange funktioner, der ligner en hammerboremaskine. For nøjagtigt at svare med muligheden for udskiftning skal en person bestemme omfanget.

Hvis det kun er nødvendigt at udføre konstruktioner med beton eller mursten, foretrækkes det at købe slagboringer, da de er mere designet til dette og ikke går i stykker under arbejdet. Det er kun vigtigt at forstå, at en person vil bruge mange gange mere energi. Forskellen mellem dette produkt ligger også i selve stødmekanismen. Boret fungerer med gear, der er placeret overfor hinanden, og hammerboret har en pneumatisk slagmekanisme.

Den eneste ulempe ved at bruge en stansning er, at den ikke kan bruges til at skabe små huller, især da nogle typer muligvis ikke fungerer med træ eller glas, da de vil skade mere, end de vil give praktisk fordel. Denne enhed er kun uerstattelig, når du arbejder med metalstrukturer eller sten, beton osv. Hvis en person ikke har brug for at arbejde med sådanne materialer, er det bedst at købe en boremaskine.

Det er dog vigtigt at forstå, at det meste af reparations- og konstruktionsarbejdet kun udføres med en hammerboremaskine, da dette produkt kan skabe et hul med den krævede diameter og dybde på få sekunder. Derfor, når du leder ledninger, organiserer stikkontakter, danner strober osv. kun dette værktøj gælder. Derudover giver brugen af ​​en sådan enhed dig mulighed for at demontere den gamle flise på få minutter.

Når man vælger modeller, er det vigtigt at være opmærksom, da producenter ofte fremstiller en perforator af en elementbase af lav kvalitet, hvorfor fejl bare er et spørgsmål om tid.

Typer

Da en hammerboremaskine er en dyr enhed, skal man være særlig opmærksom på dens valg. Det er værd at vide om typerne af denne enhed og formålet med hver model. Kun på denne måde foretager køberen en objektiv vurdering af fordelene ved et bestemt produkt. Der er tre typer af denne enhed i alt:

 • Single-mode;
 • Dual-mode;
 • Tre-mode.

Den første mulighed er et simpelt værktøj, der kun kan bruges til hammerboring.Oftest bruges sådanne enheder af professionelle bygherrer, da det er egnet til specifikke opgaver.

Forskellen mellem to-mode-enheden er, at produktet ud over boring er i stand til at knuse. Hvis en person planlægger at udføre reparationsarbejde ofte, er dette en passende mulighed. Da køberen for en gennemsnitspris får to nyttige funktioner på én gang.

Tre-mode design er dyre og i stand til at udføre funktioner, der er tilgængelige i de tidligere versioner. Sådanne produkter er sandsynligvis en luksus for forbrugeren, da ofte også store organisationer foretrækker at købe produkter i det midterste prissegment til deres stat.

Dette er dog ikke den eneste forskel mellem disse modeller, placeringen af ​​elmotoren kan påvirke bekvemmeligheden. Den kan placeres vandret eller lodret. Den første metode er mest almindelig i husholdningsapparater. Ofte overstiger effekten af ​​et sådant produkt ikke 1200 W, selvom der er undtagelser. Horisontalt udstyr er let og let.

Enheder med en lodret elektrisk motor er produktive og store i størrelse. Det er bedre kun at bruge en sådan enhed af en professionel, da den let finder applikation til den og afslører dens potentiale med 100%. Strømforbruget til sådanne enheder starter ved 1500 W.

Når du vælger en hammerboremaskine, er det ikke overflødigt at være opmærksom på dens masse, da den generelle opfattelse af værktøjet og dets ergonomi afhænger af dette. Der er tre typer:

 • Lunger. Vægt - 4 kg, nominel effekt - 700 W. Anvendes til enkle betjeninger i huset eller værkstedet;
 • Gennemsnit. Massen varierer fra 4 til 8 kg, mens den normale effektværdi er 1,5 kW. Velegnet til at fungere inden for alle områder af byggeriet;
 • Massiv. Brug af sådant udstyr kan være svært for nogle mennesker, især dem der ikke har fået fat i det. Effekten af ​​et sådant produkt overstiger 2000 W.

Vi må heller ikke glemme den anvendte patrontype, da de fleste af de udførte operationer afhænger af dette.

Brugt blækpatron

Det moderne marked tilbyder tusindvis af modeller af top- og ukendte firmaer, men de fleste værktøjer kan groft opdeles i to store kategorier, som vil variere i den anvendte patrontype.

Gear-krone

Ud over dette navn kalder nogle mennesker metoden til sådan fiksering: nøgle. For at vedhæfte vedhæftet fil skal en person have en speciel nøgle, der følger med sættet. Så snart brugeren indsætter det i værktøjet, aktiveres fastgørelsesmekanismen, fastgørelsen løsnes. De fleste eksperter anbefaler at bruge denne særlige mulighed, da den betragtes som pålidelig og sikker. Derfor anvendes et lignende system i professionelle værktøjer, hvis omkostninger kan overstige titusinder.

Nøglefri (BZP)

Denne type er enkel, operatøren skal indsætte boret, dreje det med en lille indsats, og fiksering finder sted. Modeller kan sælges i to typer: enkelt ærme og dobbelt ærme. Den første mulighed er den mest almindelige, men det er værd at vide, at den kun bruges i værktøjer, hvor der er en hjælpefunktion - blokering af arbejdsakslen.

Ud over de beskrevne systemer er der flere og flere modeller på markedet, der er udstyret med en SDS-borepatron. Dens største fordel er hastigheden ved udskiftning af dyser og brugervenlighed. Det er nok for en person at indsætte en boremaskine, dreje mekanismen, og det er det, den passer tæt og løsner ikke ved langvarig brug. Men SDS er et generelt navn for systemet, en af ​​underarterne kan bruges i designet:

 • SDS +. Sådanne patroner er de mest almindelige, da de er installeret i alle budgetmodeller og bruges også i nogle middelklasseprodukter. Dysens maksimale diameter kan nå 10 mm, mens arbejdsdelen kan være enten 4 mm eller 32 mm. Hvilken man skal vælge - hver person beslutter ud fra sine egne behov.
 • SDS-MAX.En stor procentdel af professionelle og semi-professionelle værktøjer er udstyret med en sådan patron. Diameteren på halesektionen på denne dyse er blevet ændret til 18 mm. Borets arbejdsdel kan nå store størrelser, hvilket gør det muligt at udføre operationer af enhver kompleksitet.

Disse er ikke de eneste repræsentanter for et sådant system, men de er de mest populære. Selvfølgelig er der også SDS-top og SDS-quick, men sådanne elementer har ikke fået mærkbar popularitet. Hvorfor bruges kun i enkeltkopier. Hvis en person ikke vil stå over for problemet med at finde komponenter, er det bedst ikke at købe sådanne produkter.

Hovedtræk

Ud over at kende sorterne af dette værktøj er det nødvendigt at navigere i tekniske indikatorer. Dette hjælper dig med at vælge det bedste kvalitetsprodukt, mens du betaler et lille beløb.

Energi

En af de vigtigste indikatorer, der vil indikere præstationen for en bestemt model. At kende parametrene for denne enhed, vil en person være i stand til at bestemme den maksimale hastighed, hvormed udstyret skal bore. Parameteren er specificeret i Joule. I modeller beregnet til hjemmebrug (såvel som med en vandret motor) overstiger parameteren ikke 2,7 J. I dette tilfælde er grænsetallet 3,2 J.

I modsætning til vandrette strukturer skelnes lodrette produkter af høj ydeevne, da slagkraften kan nå op til 7 J. Og hvis en person planlægger at bruge professionelle stansere, stiger værdien til 12,5 J.

Rotationshastighed

Frekvensen af ​​omdrejninger pr. Minut overstiger sjældent 4000, hvis man tænker på det enkleste vandrette apparat. I dyrere modeller kan denne værdi gå op til 5800 slag i minuttet. Når du har brug for at udføre reparationer i hjemmet, kan du bruge de enkleste værktøjer, som sparer penge og tidssøgning.

Strøm

En lige så vigtig indikator, der hjælper med at bestemme værktøjet. Det er vigtigt at vide, at slagets kraft ikke afhænger af kraften. Hvis en person står over for et valg af to enheder, hvor indikatoren kun adskiller sig med 100 W, er dette en ubetydelig forskel, så du kan købe en hvilken som helst stansemaskine. Det skal også forstås, at et produkt op til 700 W er beregnet til små reparationer i hjemmet, op til 900 W tillader arbejde med bærende vægge, over 1200 W er velegnet til hyppig brug.

Ernæring

Der er ikke noget kompliceret her, da der kun er to versioner: fra lysnettet og batteriet. Den første mulighed foretrækkes naturligvis, da den er i stand til at give brugeren mere kraft og slagkraft.

Batteriprodukter skal vælges for batteriets levetid. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på batterikapaciteten, da kun denne parameter er i stand til at bestemme autonomiens varighed.

Bedømmelse af de bedste modeller til hjemmet

MILITÆR RH500

Godt udstyr, der kan danne huller i beton eller mursten på få sekunder. Velegnet til udførelse af planlagte reparationer og derefter nyttigt på gården, da det adskiller sig i funktionalitet. Strøm leveres fra netværket. Den anvendte type borepatron er SDS Plus, så det bliver lettere for brugeren at finde boret. Strømforbruget er 500 W, hvilket er en positiv ting for hjemmet. Omdrejningsfrekvensen - 1650, stød - 7500. Maksimal stødsenergi - 1,5 J.

Solgt til en pris på 2.000 rubler.

MILITÆR RH500

Fordele:

 • Effektivitet;
 • Gode ​​tekniske egenskaber;
 • Mere end 100 positive anmeldelser;
 • Langsigtet arbejde.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Sejr P-20-620

En pålidelig husholdningsboremaskine, der er i stand til at udføre enkle opgaver. Designet til sjældent brug derhjemme. Pålideligt og holdbart hus reducerer vibrationer til tider, hvilket øger den behagelige drift. Driftstilstand - boring med knusning. Effekten er 620 W, mens slagfrekvensen er 4600, energien er 1,7 J.

Den gennemsnitlige pris er 2130 rubler.

Sejr P-20-620

Fordele:

 • Langvarigt arbejde;
 • Sikkerhed;
 • Ergonomi;
 • Overophedes ikke;
 • Ingen skarp lugt af billig plast;
 • Påvirkningsenergi.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Bort BHD-650

En standardmodel med ydeevne og let vægt. For mere bekvem transport har producenten udstyret enheden med et slidstærkt etui, der er lavet af plast. Den anvendte patron er SDS +. Antallet af hastigheder - 1. Strømindikatoren er 500 watt. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning leveres en elektronisk spindeljusteringsfunktion.

Det sælges til en pris på 2.315 rubler.

Bort BHD-650

Fordele:

 • Slukker de fleste vibrationer;
 • Værdi for pengene;
 • Alsidighed;
 • Optimal effekt;
 • Robust konstruktion.

Ulemper:

 • Sagen afgiver en ubehagelig lugt.

Top 3 bedste professionelle rockøvelser

Makita HR5001C

Et fremragende premiumprodukt designet til store organisationer. I det almindelige liv er en sådan enhed sjælden. Næsten ethvert job kan udføres på få minutter eller sekunder afhængigt af den anvendte type materiale. Strømforbrug - 1500 watt. Den maksimale stødsenergi når 17,5 J, hvilket er et højt resultat. Producenten har udstyret enheden med et dusin forskellige funktioner, der muliggør den mest nøjagtige sporing af produktets aktuelle tilstand.

Den gennemsnitlige pris er 53.040 rubler.

Makita HR5001C

Fordele:

 • At udføre kvalitetsarbejde
 • Holdbarhed;
 • Holdbar krop;
 • Kraftig elektrisk motor;
 • Montage.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

DeWALT D25773K

Hammerboringen fra et populært firma, der er velegnet til komplekse operationer. Chuck-type brugt - SDS-max. Vægt af udstyret er 10,6 kg, hvilket kan være et problem for uerfarne bygherrer. Produktets maksimale effekt når 1700 W, mens slagkraften også har gennemgået ændringer og er 19,4 J. Dette gør det muligt at udføre arbejde hurtigt og effektivt.

Den gennemsnitlige pris er 53.950 rubler.

DeWALT D25773K

Fordele:

 • Ydeevne;
 • Langsigtet arbejde
 • Beskyttelse mod forskellige overbelastninger;
 • God slagkraft.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

BOSCH GBH 12-52 D

En model, der giver dig mulighed for at arbejde med metal og solide vægge. Det vigtigste er at bruge en god vedhæftet fil, så den ikke går i stykker efter et par slag. Sættet indeholder en praktisk kasse lavet af slidstærk plast. Enhedens vægt er 11,9 kg. Impact energy - 19 J. Ergonomisk håndtag, der giver dig mulighed for at arbejde med maksimal komfort.

Solgt til en pris af 51.799 rubler.

BOSCH GBH 12-52 D

Fordele:

 • God beatfrekvens;
 • Ydeevne;
 • Holdbarhed;
 • Kasse af høj kvalitet;
 • Strøm.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Mid-range enheder i topkvalitet

BOSCH GBH 2-28 F

Kvalitet og pålidelighed er det, der adskiller dette produkt fra nogle producenter. For at montere boret bruges SDS-plus borepatron, dette er allerede blevet en klassisk løsning og er velegnet til mange købere. Strøm leveres fra hjemmenetværket. Enhedens effekt er 880 W, mens stødsenergien er 3,2 J. Dette er den optimale værdi til udførelse af en lang række opgaver.

De gennemsnitlige omkostninger er 11.700 rubler.

BOSCH GBH 2-28 F

Fordele:

 • Holdbarhed;
 • Ydeevne;
 • God opbygning;
 • Holdbar krop;
 • Optimal pris.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Makita HR2630

En pålidelig model produceret af et populært firma. Velegnet til reparation og byggeri i landet eller i en lejlighed. Produktets tekniske egenskaber gør det muligt at bruge enheden til næsten ethvert formål. Effekt - 800 W, frekvens af slag - 4600. For at sikre større sikkerhed er der installeret en sikkerhedskobling, som fungerer automatisk. Netværkskabelets længde er 4 meter.

Det sælges til en pris på 7 800 rubler.

Makita HR2630

Fordele:

 • Lav pris;
 • Velegnet til komplekse opgaver;
 • Effektivitet;
 • Holdbarhed.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Metabo KHE 2860 Quick

Et af de mest populære produkter, der kan ændre ideen om reparation, hvilket gør det lettere og mere tilgængeligt for alle. Hammerborekraften er 880 W.Den anvendte type borepatron er SDS-plus, så det bliver lettere for brugeren at finde en passende bit. Slagsenergien er 3,2 J, hvilket giver dig mulighed for at bore en bærende væg på få sekunder og lave et pænt og nøjagtigt hul der. Tomgangshastigheden er 1150 omdr./min.

Solgt til en pris på 11.500 rubler.

Metabo KHE 2860 Quick

Fordele:

 • Ergonomi på højeste niveau
 • Enkel betjening;
 • Strøm;
 • Pålidelighed
 • Håndterer store øvelser;
 • God protektor.

Ulemper:

 • Høje reparationsomkostninger.

Endelig

Det er vigtigt at være opmærksom og tid nok på valget af en puncher. Valgets rigtighed afhænger ikke kun af værktøjets ydeevne, men også af kvaliteten af ​​hele reparationen. Hvis en person vil have glæde af at udføre installations- og konstruktionsoperationer, er det bedre at købe dokumenterede modeller. Hvis du har erfaring med at bruge de enheder, der er beskrevet i vurderingen, eller mere interessante repræsentanter, fortæl os om det i kommentarerne.

FORLAD EN ANMELDELSE

Indtast venligst din kommentar!
Indtast dit navn her

Jeg har læst vilkårene Brugeraftale *