Bedste NPF'er efter rentabilitet i 2020

0

Det er ingen hemmelighed, at den ustabile økonomiske situation fører til et fald i lønfonden, som er grundlaget for beregning af bidrag til statens pensionskasser. Den økonomiske mangel vil helt sikkert påvirke størrelsen af ​​pensionsudbetalingerne i en overskuelig fremtid. Imidlertid kan konsekvenserne af mangel på ressourcer ses allerede i dag.

Staten kæmper aktivt for at spare op til pension på egen hånd. Til dette oprettes private pensionsfonde, abbr. NPF. Hvordan vælger jeg den bedste NPF og ikke fortryder det efter pensionering?

Hvad er en ikke-statlig pensionsfond

NPF'er kan næppe kaldes helt uafhængige af regeringsorganisationer. Oftest er det virksomheder med privat eller kollektivt ejerskab.

Den væsentligste forskel fra staten er princippet om akkumulering af en pension. Hvis vi taler om betalinger, som staten foretager til personer, der har nået en bestemt alder, er der et solidaritetssystem. Kort sagt, de borgere, der arbejder i dag, yder støtte til nutidens pensionister. De fleste af bidragene til medarbejderen ydes af den virksomhed, hvor han arbejder.

Betalingsbeløbet afhænger af tjenestens længde og den gennemsnitlige løn for den "igår" medarbejder i en bestemt periode. Ved placering af midler får en person ret til at betale yderligere pensionsbeløb. Afhængigt af bidraget kan det meget vel overstige mængden af ​​offentlige betalinger. Desuden afhænger yderligere indkomst direkte af indskyderen.

Hvordan det virker

Princippet om drift af statslige og ikke-statslige midler er omtrent det samme. Deres opgave er at tiltrække økonomiske ressourcer fra juridiske enheder eller enkeltpersoner, akkumulere dem på konti og investere i rentable investeringsprojekter, der genererer indkomst.

Og selvfølgelig er systemet med fordeling af midler markant anderledes. Under et solidaritetssystem afhænger det fuldt ud af lovgivning. Det akkumulerende system gør det muligt for medarbejderen at regulere bidragene selv og dermed størrelsen på vederlaget for arbejde.

Valgte kriterier

Ikke-statslige pensionskasser er en relativt ny virksomhed, men ligesom finansierede pensioner behandler så mange dem med mistillid. Unge mennesker er mere avancerede i økonomiske anliggender, men sammen med at placere midler i fonde overvejer de indskud, aktier og obligationer. Sådanne aktiver er lette at implementere i en vanskelig situation.

Når de vælger en NPF, ser de først og fremmest på dens rentabilitet og pålidelighed. Den første er direkte relateret til administrationsselskabets evne til at placere tiltrækkede finansielle aktiver og modtage indtægter fra investeringer, men det betyder ikke, at virksomheden er pålidelig. Overskuddet er altid større, hvor risikoen også er høj. At vælge en fond udelukkende efter indtægtsbeløbet er det let at komme ind i netværket af fly-by-night-virksomheder.

Placeringen af ​​midler i NPF har betydelige ulemper:

 • Lavt indkomstniveau. I gennemsnit overstiger den ikke 10% om året.
 • Manglende evne til at påvirke skæbnen for besparelser. Fonden forvalter uafhængigt den tiltrækkede indkomst. For størstedelen af ​​befolkningen er kendsgerningen ubetydelig, da kun få mennesker taler flydende i at investere.Folk, der kender vanskelighederne ved finansielle transaktioner, vil sandsynligvis opgive den finansierede del af pensionen og foretrækker at fordele midler mellem flere kilder. For eksempel indskud og aktier.
 • Umulighed af for tidlig brug af penge.

Ud over pålidelighed og rentabilitet er det værd at overveje vilkårene for transaktionen, nemlig:

 • minimumsbeløbet for bidrag
 • hyppigheden af ​​bidrag
 • evnen til at trække penge inden pensionsalderen
 • betingelser for overførsel til en anden NPF
 • kapitalarv.

TOP-6 bedste NPF i Rusland

Der er flere vurderinger af NPF'er. Den mest pålidelige er centralbankens rating. Det tager højde for det år, virksomheden blev grundlagt, antallet af deltagere, mængden af ​​opsparing, rentabilitet og placeringsbetingelser. Men det skal tages i betragtning, at ikke en enkelt rating vil være vejledende, hvis vi betragter den i sammenhæng med et år. Det er vanskeligt at håndtere økonomi med op- og nedture.

Det vigtigste er, at sidstnævnte ikke skal forlænges og ikke føre til organisationens konkurs og følgelig til suspension af betalinger. Derfor besluttede redaktørerne af webstedet "best-da.designuspro.com" at overveje flere NPF'er med hensyn til pålidelighed og indkomstniveau.

De bedste NPF'er med hensyn til pålidelighed

Den mest pålidelige NPF vil altid være den, der har arbejdet på markedet i lang tid, har store mængder tiltrukket midler og har en omfattende kundekreds. Sidstnævnte er forresten meget vigtigt. Hvis fonden ikke er involveret i skandaløse historier, og klienter sover fredeligt og ikke tænker at trække penge til andre virksomheder, også på gunstigere vilkår, så taler dette om pålidelighedsvurderingen meget mere end de regulerende myndigheder.

Diamant efterår

Virksomheden fejrede sit 25-års jubilæum i maj 2020. 99% af selskabets aktier tilhører Alrosa, den største diamantmineselskab i Fjernøsten. Oprindeligt blev fonden oprettet specielt til sine medarbejdere, men over tid er kundebasen udvidet, og i 2020 er den 62,4 tusind deltagere.

I sammenligning med andre NPF'er er pensionsaktiverne små og udgør kun 34,5 milliarder rubler. Men hvis vi overvejer, at kun 0,5% af al besparelse bruges på betalinger til nuværende pensionister, har virksomheden gode udsigter. Alle analysebureauer vurderer dets arbejde som stabilt, herunder takket være den kompetente ledelse fra Kapital og VTB Capital Asset Management, der foretrækker at investere i pålidelige statsejede virksomheder og finansielle institutioner. I 2019 var afkastet af opsparing 9,92%.

Fordele:

 • høj pålidelighed
 • forsigtighed ved investering (i årenes løb har fonden bevist, at man kan stole på den - afkastet de sidste 10 år har aldrig været lavere end 9%);
 • flere forsikringsprogrammer at vælge imellem, herunder dem med ret til at arve både inden pensionsalderens begyndelse og under betalinger
 • du kan vælge den tidsramme, hvor yderligere sang vil blive betalt;
 • der er et familieprogram
 • et skattefradrag for indkomstskat for det overførte beløb.

Ulemper:

 • et lille antal filialer, selvom alle dokumenter kan behandles online;
 • ikke særlig praktisk navigering på stedet.

Velfærd

En af de største og mest pålidelige finansielle institutioner. I 1996 blev Gazprombank og Russian Railways dets grundlæggere. Fra 2020 har antallet af kunder oversteg 1,4 millioner. Virksomheden arbejder aktivt med erhvervskunder og enkeltpersoner. Mængden af ​​reserver ved udgangen af ​​2019 er omkring 415 milliarder rubler. Filialer opererer i 72 byer i landet.

NPF følger med tiden og investerer i avancerede teknologier, andele af pålidelige virksomheder, der har bevist sig på markedet. I 15 år, startende fra 2003, var den øgede indkomst 8,3-8,5%. Men i 2019 brød organisationen barrieren på 10%.

Fordele:

 • pålidelige grundlæggere, der ved meget om at tjene penge og øge dem;
 • en individuel tilgang til kunder (indskyderne selv bestemmer størrelsen, hyppigheden af ​​bidragene og betalingsperioden)
 • muligheden for at arve den akkumulerede kapital
 • du kan ansøge om pension for en elsket, for eksempel en mand eller forældre;
 • fristende tilbud til erhvervskunder, især til ansatte i Russian Railways, er det planlagt at bevare den finansierede del af sang i tilfælde af afskedigelse inden pensionsalderens begyndelse.

Ulemper:

 • relativt lav rentabilitet, men hvis fonden er i stand til at holde niveauet i 2019, vil den komme ind i toppen ikke kun med hensyn til pålidelighed, men også med hensyn til akkumulerede midler.

Sberbank

Den eneste ejer af virksomheden er Sberbank OJSC. Takket være dette faktum indtager fonden årligt de højeste positioner i ratings for pålidelighed. Sikkerheden ved indskud er også påvirket af et velkoordineret team af analytikere, der analyserer alle reserver ugentligt, og det er værd at bemærke, at der er mange af dem. I begyndelsen af ​​2020 udgjorde reserverne mere end 600 milliarder rubler. Analytics hjælper med hurtigt at reagere på ændringer på det finansielle marked og neutralisere mulige recessioner.

Fordele:

 • arbejder udelukkende med pålidelige administrationsselskaber;
 • en rimelig tilgang til investeringer, der gør det muligt at opnå en balance mellem sikkerheden ved indskud og deres stabile stigning
 • et stort antal filialer i alle dele af landet
 • valg af en bekvem betalingsplan
 • evnen til at danne en individuel forsikringspakke, der giver dig mulighed for at spare op til 80% af gennemsnitslønnen
 • der er programmer for selvstændige og individuelle iværksættere
 • arv af en pension
 • tildeling af fradrag for indkomstskat
 • ved overførsel til en anden fond eller opsigelse af aftalen 5 år efter åbning af kontoen returnerer NPF "Sberbank" besparelsen med et beløb på 100%;
 • funktionel grænseflade til websteder;
 • en personlig konto, der er praktisk til arbejde.

Ulemper:

 • udbytte inden for 9% om året.
 • klager over massen af ​​bureaukratiske procedurer i kontotransaktioner.

Den mest rentable NPF

NPF'ernes pålidelighed er selvfølgelig god, fordi du bliver nødt til at samarbejde med fonden i mere end et år, men hvad skal du gøre, hvis du har et ønske om at samle et betydeligt beløb på kort tid, så du ikke begrænser dig til pensionshopping, spændende ture og gaver til kære? Se måske efter en fond med høje renter.

Udvikling

Siden 2019 har han været den juridiske efterfølger af NPF Neftegarant, der fusionerede med Consent Foundation. Som et resultat nåede antallet af deltagere 162 tusind mennesker, og akkumuleringsfonden - 89 milliarder rubler. I løbet af det sidste år er de vokset med mere end 13%, og afkastet på indskud var 10,9%. Virksomheden har til hensigt at udvikle sig på markedet for detailpensionsforsikringstjenester.

Fordele:

 • fleksible betingelser for forsikring, pensionsudbetalinger og arv (to standardordninger fungerer i 2020, men alle yderligere betingelser er forhandlet)
 • det er muligt at opsige kontrakten til enhver tid, også efter udnævnelsen af ​​en pension.

Ulemper:

 • Ifølge Tsetrobanks skøn blev NPF kun anerkendt som betinget stabil på grund af ommærkning (begge fusionerede selskaber blev anset for at være pålidelige i 20 år før).

Åbning

Begyndte at arbejde i 1994. Det var dengang under tilsyn af Otkritie Bank JSC, at flere store private pensionsfonde fusionerede. Som et resultat dækker det fra 2020 7,1 millioner mennesker og har et beløb på 516 milliarder rubler. Det betragtes med rette som en af ​​de største fonde i landet. De fleste kunder kan ikke kun lide pålidelighed og fremragende indkomstniveau, men også en loyalitetspolitik rettet mod behageligt og rentabelt arbejde.

Fordele:

 • ikke kun rentabelt, men også stabilt (dets stabilitet vurderes af AAA-niveauet - maksimum);
 • et stort antal programmer designet både til at sikre din egen alderdom og til at tage sig af kære, inklusive børn;
 • et praktisk websted med en personlig konto, hvor du kan foretage betalinger og spore bevægelsen af ​​økonomi
 • kompetente supportspecialister
 • levering af skattefradrag.

Ulemper:

 • i tilfælde af tidlig opsigelse af forsikringskontrakten betales ikke de påløbne renter.

Surgutneftegaz

I 2019 havde NPF'ere den højeste rentabilitet blandt lignende organisationer.Det var 13,1%. Organisationen har eksisteret siden 1995. Det eneste firma med samme navn deltog i dets oprettelse. Oprindeligt var aktiviteten designet til at betjene arbejdere, der bor i de nordlige regioner.

I 2020 har denne NPF mindst 40 tusind deltagere og har økonomiske ressourcer på 11 milliarder rubler. Dette er noget forvirrende for nogle analytikere. Små reserver forklares med den lille geografi af transaktioner og flere mislykkede år i begyndelsen af ​​2000'erne, hvor udbyttet faldt til 2%.

Situationen er imidlertid stabiliseret. Siden 2008 har virksomheden deltaget i det obligatoriske pensionsforsikringsprogram, og siden 2018 har det samarbejdet med JSC BANK SNGB, som stiller sine tjenester til rådighed for hele den russiske befolknings befolkning.

Fordele:

 • ifølge de seneste data fra Cetrobank fortjener den en AA-kvalitet, hvilket betyder dens stabilitet;
 • højt indkomstniveau
 • registrering af et depositum både for dig selv og for dine kære;
 • retten til at arve kapital på ethvert stadium af akkumulering og betalinger, hvilket er ret sjældent i NPF'er
 • selv med en negativ rentabilitet for fonden opkræves 0,01% af indskydernes konti;
 • praktisk personlig konto, der giver dig mulighed for at kontrollere bevægelsen af ​​økonomiske ressourcer
 • flere muligheder for at yde bidrag til kontoen;
 • opsigelse af kontrakten med tilbagelevering af de deponerede midler og påløbne renter.

Ulemper:

 • der mangler væsentlige.

Konklusion

Antallet af individuelle pensionsforsikringsselskaber vokser. For ikke at beregne forkert er det værd at vælge organisationer med en lang historie, et stort antal kunder og betydelig kapital, men det er endnu vigtigere ikke at lægge dine æg i en kurv. Den økonomiske situation ændrer sig konstant. I 2020 kan du vælge mellem NPF'er, indskud, investeringer i fast ejendom eller ædle metaller.

FORLAD EN ANMELDELSE

Indtast venligst din kommentar!
Indtast dit navn her

Jeg har læst vilkårene Brugeraftale *