👌 Bedste patientmonitorer i 2020

0

Patientmonitoren er et af de vigtige medicinske udstyr, der giver dig mulighed for at overvåge en persons tilstand. Valget af enhed skal behandles med en vis viden for at købe en effektiv og holdbar mulighed, der ikke fejler. Der er hundredvis af sorter på markedet i dag. De adskiller sig i funktionalitet og hjælpemuligheder. Vi må heller ikke glemme, at der er modeller designet til at placeres i nærheden af ​​sengen og produkter til MR, ultralyd osv.

Redaktørerne af webstedet "best-da.designuspro.com" har forberedt dig en vurdering af de bedste patientmonitorer i 2020.

Alle vitale tegn på en skærm

Patientmonitoren er en sofistikeret enhed, der bruges i alle medicinske institutioner. Takket være ham styrer lægen personens aktuelle tilstand. Displayet viser de grundlæggende parametre for livet, hvilket giver mulighed for sikrere operationer.

Nogle enheder er designet til at placeres ved siden af ​​patientens seng. Lægen kan overvåge ændringer i hjertets tilstand og ikke kun, hvilket er en bekvem løsning, da du ikke behøver at bære hjælpeinstrumenter med dig.

I dag bruges monitorer på ethvert hospital. Deres funktionalitet gør det muligt at udføre kirurgi eller analysere patientens tilstand efter operationen er afsluttet.

Funktioner af moderne modeller

I modsætning til de første muligheder har moderne enheder store muligheder. Derfor overvåger lægen let patientens tilstand uanset alder, kropsstruktur og køn. Skærmen viser information om både nyfødte og gamle mennesker.

Denne kontrol er muliggjort ved at kombinere flere nyttige funktioner i de fleste medicinske apparater. Udstyret kan betjenes fra et 220 V-standardnetværk eller drives af indbyggede genopladelige batterier. Modellerne er også udstyret med en termoprinter, trykføler, puls, kropstemperatur. Avancerede produkter viser puls, respirationsfrekvens og lægemiddeldosisberegninger. Disse muligheder gør arbejdet meget lettere og forhindrer medicinske fejl, der påvirker patientsikkerheden.

Et display med flydende krystaller bruges til at vise information. Alle målinger vises uden tidsforsinkelser, hvilket giver dig mulighed for at handle i tide, hvis der kommer et kritisk øjeblik. På grund af nøjagtigheden af ​​de opnåede parametre kan læger hurtigt analysere patienten og udføre det nødvendige forebyggende arbejde. Intet andet medicinsk udstyr har denne funktion.

Modellerne er små i størrelse og vægt. Lægen kan flytte og forbinde udstyret uden hjælp. Derudover producerer de fleste producenter patienttransportmonitorer, der er installeret i genoplivningskøretøjer. Det er en bekvem løsning, der ikke bruger meget energi, men kan redde liv.

Det rigtige valg

At købe skærme er en ansvarlig forretning.Derfor anbefales det at undersøge en række tekniske egenskaber, inden du vælger et bestemt produkt. Hvis du behandler dette problem med forståelse, vil det ikke være svært at vælge den rigtige mulighed for hospitalet. I dag er næsten alle populære medicinske virksomheder engageret i produktion af udstyr. Hver model adskiller sig i et antal funktionelle egenskaber og yderligere funktioner.

På grund af det faktum, at de fleste af skærmene adskiller sig i forskellige konfigurationer, er der modeller i butikker til 70-100 tusind rubler såvel som i flere millioner. Hvis du køber en budgetversion, er det vigtigt at forstå, at den kun er udstyret med standardfunktioner. Der er ingen hjælpemuligheder her. Enheden er i stand til at overvåge standard vitale tegn. I dyre enheder er situationen den modsatte, da der er et stort antal yderligere tilstande, der muliggør en komplet diagnose af patienten, for eksempel at overvåge blodtrykket, modtage en rapport om hjertets arbejde osv.

Når du vælger en enhed, er det vigtigt at bestemme anvendelsesområdet. Da der er modeller, der er designet til at blive installeret ved siden af ​​sengen eller under transport, samt betjeningsskærme. Takket være sidstnævnte udføres de fleste operationer. Når du har besvaret dette spørgsmål, skal du gå videre til de vigtigste tekniske egenskaber.

Når du overvejer en bestemt model, skal du sørge for, at den viser indikatorer som puls, EKG, NIBP og lignende. De fleste af mulighederne findes i populære modeller, men det er sjældent, hvor permanent EKG-overvågning kan findes. De fleste specialister har til hensigt ikke at købe enheder med denne mulighed, da prisen på engangselektroder er for høj. Derfor købes billige indstillinger, der viser de vigtigste parametre. Dette er ret nok til at overvåge patientens tilstand.

Imidlertid købes moderne enheder udstyret med et dusin hjælpemuligheder i børnenes intensivafdeling. Dette gør det muligt at opdage problemet rettidigt og udføre operationen mere sikkert. Omkostningerne ved sådant udstyr kan starte fra 400-500 tusind rubler, alt afhænger af producenten.

Vi må heller ikke glemme, at skærmen skal være holdbar og fungere i næsten enhver situation. Samtidig tilrådes det at vælge et produkt med simpel kontrol, så selv en uerfaren læge kan forbinde det.

Valgte kriterier

Når en person har besluttet sig for installationsstedet og formålet med enheden, er det nødvendigt at studere nogle funktioner:

 • At vælge et firma. Succesen med de fleste indkøb begynder med den rigtige producent. Ikke kun skærmens pålidelighed afhænger af dette, men også dets levetid. I dag er et stort antal virksomheder engageret i produktionen af ​​sådanne enheder, et sted de sparer på komponentdele og i andre på udstyr. Det er vigtigt at forstå, at den gennemsnitlige varighed af arbejdet skal være mindst 10-15 år. Naturligvis er sådant udstyr vanskeligt at finde, men det er muligt.
 • Præcise parametre. Ofte, når de køber brugte eller billige skærme, står læger over for problemet med, at nogle parametre vises forkert. Dette punkt bør gives særlig opmærksomhed. Hvis der ikke er tid til at kontrollere hvert produkt, skal du købe en dokumenteret model fra en velrenommeret producent. Så sammen med nøjagtighed modtager køberen en langsigtet garanti, der giver dig mulighed for at reparere eller udskifte en defekt enhed.
 • Det næste obligatoriske element er, at enheden skal fungere under vanskelige forhold. Selv hvis en person for eksempel ikke trækker vejret ordentligt, er der konstant sputum, udstyret skal vise alle parametre uden forvrængning.Vi må heller ikke glemme sagens styrke og komponenternes pålidelighed. For at forhindre, at et utilsigtet fald ødelægger enheden. Nogle hospitaler køber skærme, der fungerer selv i ekstreme situationer. Selvfølgelig er dette en fordel, hvis du planlægger at bruge det med pludselige ændringer i temperatur eller atmosfærisk tryk, men i de fleste tilfælde vil bare modeller af høj kvalitet gøre det.
 • Produktets design skal være brugervenligt, og betjeningen skal være klar. Arbejdets effektivitet afhænger af disse to parametre. Det tilrådes at købe simpelt udstyr, der ikke vil skabe problemer for mennesker, der er langt fra sådant udstyr.
 • Det tilrådes at købe en enhed, der kan repareres, som det er let at finde nogen del af. Ellers vil der være lange forventninger, da specialisten vil søge efter forbrugsvarer i flere dage.
 • Det sidste punkt er garantiens varighed og hyppigheden af ​​vedligeholdelse.

Vurdering af budgetmonitorer for patienten

Newtech NT3B

En enhed af høj kvalitet, der er egnet til kontinuerlig overvågning af menneskeliv. Enheden kan placeres både på afdelingen og på intensivafdelingen.

Enheden giver nøjagtige numeriske og grafiske oplysninger. Alle nødvendige parametre til tilstandsovervågning er til stede. Arbejdet udføres fra det indbyggede batteri, der varer i 3,5 timer. Skærmfarvetype - TFT. For nemheds skyld er der en alarmlåsefunktion.

De gennemsnitlige omkostninger er 99.000 rubler.

Newtech NT3B

Fordele:

 • Russisk sprogmenu;
 • Funktionalitet;
 • Der er en hudsensor;
 • Autonomt arbejde;
 • Intuitiv grænseflade;
 • Pålidelighed.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

VÆGTER BPM-700 BIOSYS

En kvalitetsenhed, der placeres foran sengen. Den lyse skærm gør det let at se de oplysninger, du har brug for. Der er en EKG-måling, hvilket er en yderligere fordel. Enhedens hovedfunktion er dens alsidighed, da den er velegnet til voksne og børn. Enhedens hukommelse gemmer de sidste 8 begivenheder, hvilket forenkler overvågningen. Produktvægt - 5,8 kg. Drevet af lysnettet og indbygget batteri.

Solgt til en pris på 100.000 rubler.

VÆGTER BPM-700 BIOSYS

Fordele:

 • Lille størrelse;
 • Nem installation;
 • Ryd menu;
 • Alsidighed;
 • Snesevis af muligheder;
 • Vedligeholdelse
 • Holdbarhed.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

KN-601A Kerne

Kompakt model, der passer til de fleste hospitaler. Oplysninger vises på et farvedisplay (LCD). Der er mulighed for at forbinde udstyret til en central overvågningsstation og overvåge patientens tilstand eksternt. For at aktivere denne indstilling skal produktet være tilsluttet et LAN. Det er muligt at arbejde med pacemakere. Touch-kontrol understøttes, hvilket har en positiv effekt på bekvemmeligheden.

Den gennemsnitlige pris er 65.000 rubler.

KN-601A Kerne

Fordele:

 • Lille størrelse;
 • Ergonomi;
 • Holdbarhed;
 • Touch kontrol;
 • Arytmi analyse;
 • Skærm i høj kvalitet.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

G3G General Meditech

En moderne enhed med et smukt design og klare funktioner. Velegnet til installation i operationsrum og intensivafdelinger. Enheden er i stand til at arbejde med elektrokoagulatorer. Oplysninger vises på et farvedisplay. Du kan tilpasse visningen af ​​7 EKG-bølgeformer, hvilket er en praktisk løsning. Udstyret er udstyret med hørbare og visuelle alarmer, og lydstyrken kan let ændres op eller ned.

Den gennemsnitlige pris er 120.000 rubler.

G3G General Meditech

Fordele:

 • Funktionalitet;
 • Ydeevne i høj kvalitet;
 • Pålidelighed
 • Effektivitet;
 • Dejlig krop;
 • Skarpt billede.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

TOP-3 modeller af det midterste prissegment

Comen WQ-001

En kvalitetsenhed, der understøtter et hørbart og visuelt alarmsystem. Samtidig aktiveres den kun, når noget truer en person. LCD-skærmen viser alle de krævede parametre. Touch-kontrol vil forenkle forudindstillingen. For nemheds skyld har producenten udstyret udstyret med et multifunktionelt stik.Der er også et indbygget batteri, der tænder, når der ikke er strøm.

Den gennemsnitlige pris er 198.000 rubler.

Comen WQ-001

Fordele:

 • Velegnet til installation i en ambulancebil;
 • Intuitiv grænseflade;
 • Bekvem transport;
 • Lang levetid
 • Der er strøm fra batteriet;
 • Nødmeddelelse.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Dixion Storm 5800

En alsidig model, der er i stand til at vise op til 13 kurver samtidigt. Der er 6 forudindstillede muligheder for visning af information. Enheden er praktisk og pålidelig. Derudover har producenten udstyret enheden med en USB-port, som giver dig mulighed for at indsætte et USB-flashdrev og registrere de nødvendige oplysninger. Skærmen kan placeres både i voksenafdelingen og på nyfødtafdelingen. En berøringsskærm bruges til kontrol.

Den gennemsnitlige pris er 260.000 rubler.

Dixion Storm 5800

Fordele:

 • Visning af 13 kurver samtidigt;
 • Oplysninger kan gemmes på et SD-hukommelseskort;
 • Berøringsskærm;
 • Enkel menu;
 • Velegnet til nyfødte;
 • Sengemontering;
 • 16 arytmi-analyser.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Mitar-01- "R-D"

En pålidelig model fra en russisk producent, der er egnet til installation i mange operationsstuer. Skærmen er nem at bruge, og enhver bruger vil forstå kontrollerne. Den drives af 220 V og kan også installeres i en ambulance. Det indbyggede batteri kan arbejde i 5 timer. Udstyret har alle de nødvendige parametre, som giver dig mulighed for at overvåge patientens tilstand med høj nøjagtighed.

Den gennemsnitlige pris er 228.000 rubler.

Mitar-01- "R-D"

Fordele:

 • God skærm
 • Pålidelighed
 • Arytmiangst;
 • Sovemodus;
 • Stoppe kurver;
 • Tilstedeværelsen af ​​et EKG
 • 5 timers batterilevetid.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

TOP populære premium modeller

BeneView T1 Mindray

En kvalitetsenhed, der kan installeres hvor som helst. Udstyret er anbragt i en robust kasse, der tåler mindre dråber. Den eksterne 19-tommers skærm viser alle vitale aktivitetsparametre. Det tager et par sekunder at oprette forbindelse til netværket. Det indbyggede batteri giver autonom drift i 5 timer.

De gennemsnitlige omkostninger er 560.000 rubler.

BeneView T1 Mindray

Fordele:

 • Intuitiv grænseflade;
 • Fjernadgang kapacitet;
 • Holdbar krop;
 • Effektivitet;
 • God byggekvalitet.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Ekspression Ip5 Philips

En dyr model med en praktisk skærm og kontrol. Skærmen er beregnet til MR, som det er vigtigt at være opmærksom på inden køb. Driftsprincippet er nøjagtigt det samme som for tidligere modeller. Der er en widescreen flydende krystalskærm, der viser de vigtigste oplysninger. Der er en trådløs forbindelse med skærme. Lille størrelse for nem håndtering.

De gennemsnitlige omkostninger er 1.000.000 rubler.

Ekspression Ip5 Philips

Fordele:

 • Trådløs forbindelse;
 • Bekvemmelighed;
 • Effektivitet;
 • Pålidelighed
 • En fremragende mulighed for MR.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Infinity Delta XL Dräger

Den dyreste model, der kun findes på elitehospitaler. Det særlige ved denne enhed er, at den er i stand til at bevæge sig med patienten, hvis det kræves. Udstyret indeholder alle mulige parametre. Det tager kun et par minutter at fastgøre sig til en seng eller stang. Der er et kirurgisk display, der gør det muligt at installere skærmen i operationsrum. Skærmen viser op til 8 kurver. Op til 50 alarmtilstande kan gemmes i hukommelsen.

De gennemsnitlige omkostninger er 3.300.000 rubler.

Infinity Delta XL Dräger

Fordele:

 • Lille vægt
 • Bekvem transport;
 • Pålidelighed
 • Praktisk forbindelse
 • Cardiac output sensor;
 • Forståelig software;
 • Russisk menu.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Endelig

At finde en kvalitetspatientmonitor er en vanskelig opgave. Det er vigtigt at navigere i de tekniske egenskaber samt at kende nogle af enhedernes funktioner. Hvis du har erfaring med at bruge de modeller, der er beskrevet i vurderingen, eller mere interessante repræsentanter, fortæl os om det i kommentarerne.

FORLAD EN ANMELDELSE

Indtast venligst din kommentar!
Indtast dit navn her