De bedste mærker af chokoladespredning i 2020

0

Mange russere elsker at spise noget sødt med te eller kaffe. Et populært produkt, der erstatter slik eller småkager, er blevet spredning af chokolade. For et par år siden var det næsten umuligt at finde det i butikshylderne, og du skulle kun gøre det selv. Men i 2020 er der et stort antal producenter, der har gjort søde tanddrømmen til virkelighed. Nu kan du finde det i ethvert supermarked. Og ikke 1-2 arter, men omkring 10 eller endnu mere. Nu behøver du kun at undersøge de vigtigste egenskaber, hvormed du kan vælge denne sødme til dig selv. Pasta kan variere i smag, kvalitet, lugt, kalorieindhold og udseende. Men det vigtigste er at være opmærksom på sammensætningen, før du køber. For at finde din favorit, skal du gøre dig bekendt med vurderingen af ​​de bedste mærker af chokoladespredning.

En smule historie

For første gang kom ideen om at skabe en chokoladepasta til hovedet på den berømte konditor Pietro Ferrero, der syntes ked af at smide de slik, der var smeltet ud af den høje temperatur. Han forsøgte at sprede denne masse på brød, men forventede ikke, at den skulle være så velsmagende. Desuden viste det sig at være en meget tilfredsstillende snack, der kom til hans smag. Det var fra dette øjeblik, at de begyndte at producere chokoladepasta, som hurtigt blev forelsket i alle verdens indbyggere.

Takket være konditor Pietro Ferrero kan alle nyde denne vidunderlige delikatesse. Hvilken bedre måde at starte dagen med chokopaste brød på?

Denne mulighed hjælper mødre med at forberede en hurtig morgenmad til hele familien. Det tager kun et par minutter at lave mad. En anden fordel er, at produktet kan opbevares i lang tid i køleskabet. Og dette påvirker ikke dens smag på nogen måde. En sød godbid kan også bruges til desserter, frugter, bagværk eller som en ispåfyldning.

Chokoladespredning er en brun sødme fremstillet af kakao med tilsætning af smør og nødder. Hvis der blev anvendt naturlige produkter som kakaosmør og kakaobønner i præparatet, betragtes pastaen som organisk. Hjælpestoffer, der kan inkluderes i sammensætningen: farvestof, smagsforstærker, smagsstof, fortykningsmiddel og konserveringsmidler. Producenten tilføjer dem for at øge holdbarheden.

Lav din egen chokoladespredning

Du kan lave chokopasta derhjemme. Denne dessert vil blive værdsat af hele familien. For at gøre dette har du brug for ingredienser, som du altid har hjemme:

 • 100 g smør
 • 300 g sukker
 • 120 g mel
 • 1-2 spiseskefulde kakaopulver
 • 5 liter mælk.

Madlavning tager ikke lang tid. Bland sukker, mel og kakaopulver i en gryde. Omrør og hæld langsomt mælk i. Der bør ikke være klumper, blandingen skal være helt homogen. Derefter skal du lægge massen på svag varme. Rør konstant, kog og kog i yderligere 4-6 minutter. Nu skal du afkøle blandingen til stuetemperatur og tilsæt blødgjort smør. Alle. Sødmen for hele familien er klar. Opbevares i køleskab inden brug. Du kan opbevare det i køleskab i en lukket beholder, men ikke mere end 5-7 dage.

Men hvis du ikke vil lave mad derhjemme, kan du købe butiksversionen. Hvis du nøje studerer sammensætningen, vil produktet ikke kun være skadeligt, men endda nyttigt.

Fordel og skade

Ifølge ernæringseksperter er dette produkt gavnligt for mennesker, hvis der ikke er meget pasta. Hovedfordele:

 1. Kakao har en positiv effekt på stigende udholdenhed og hjælper med at hæve humør.
 2. Chokolade gør det lettere for børn at absorbere ny viden.
 3. Forbedrer hjerteaktivitet og forbedrer stofskiftet.
 4. Hjælper med at forbedre hukommelsen hos ældre.
 5. Dette er et solidt måltid eller en snack.
 6. Hvis sammensætningen er naturlig, er en lille mængde velegnet til folk, der overvåger deres diæt og atleter.

Men det er værd at huske, at chokopasta er et produkt med meget kalorieindhold. Du kan ikke spise det med spiseskefulde. Den optimale hastighed pr. Dag er 15-20 gram eller 1 spiseskefuld for en voksen. Bedst forbruges til morgenmad eller frokost. Når du taber dig, er det bedre at foretrække mørk chokolade.

Sammensætning

Hvis produktet er af høj kvalitet, består det udelukkende af naturlige ingredienser: kakao, kakaosmør, mælkepulver og smør. Men det er vigtigt at bemærke, at holdbarheden af ​​en sådan chokopasta ikke er meget lang. Sammensætningen kan indeholde konserveringsmidler, smagsforstærkere. Hvis etiketten angiver, at kakaosmør er blevet erstattet med transfedt, falder produktkvaliteten til gennemsnittet. Den mest budgetmæssige mulighed, som er ringere i smag end analoger, er ikke lavet af kakao, men ved hjælp af johannesbrødpulver.

Den sædvanlige sammensætning af pasta, som du kan købe i butikken:

 • Kakaopulver;
 • Sukker eller erstatning;
 • Olie;
 • Serumpulver;
 • Additiver, smagsstoffer og emulgatorer.

Tips til valg

Hvordan vælger man? Den vigtigste anbefaling, når du vælger dette søde produkt, er at undersøge sammensætningen detaljeret. Jo færre komponenter der er, jo bedre. Lidt mere detaljeret:

 1. Den første ting at se på er konsistens og skygge. Produktet skal være mørkebrunt i farve, ikke for løbende eller tykt.
 2. Sammensætningen kan indeholde naturlige emulgatorer.
 3. Du skal ikke vælge det produkt med det laveste kalorieindhold. Dette kan indikere, at det ikke er naturligt.
 4. En god fyldning, der har en sund næringsværdi, er pinjekerner, hasselnødder eller hasselnødder.
 5. Det er bedre at vælge indstillingen med sødmælkspulver end med valle.
 6. Tro ikke blindt på annoncer. Hvis pakken med store bogstaver angiver, at sammensætningen er helt naturlig, skal du ikke straks købe denne særlige krukke. Før du køber, skal du være opmærksom på sammensætningen på den anden side af dåsen.

Opbevaring

Gennemsnitlig holdbarhed i uåbnede beholdere er 6-12 måneder. Jo mindre det er, jo bedre. Dette betyder, at en lille mængde konserveringsmidler og kunstige ingredienser blev brugt til fremstillingen.

Det er optimalt at opbevare en lukket krukke ved en temperatur på +6 .. + 18 grader. Når produktet er åbnet, bør det kun opbevares i køleskabet. Konsistensen kan ændre sig: ved lave temperaturer bliver den hård, og ved stuetemperatur kan den være streng. Før brug skal du få det 10-15 minutter. Dette er den bedste mulighed for spredning på brød, ostekager, pandekager eller pandekager.

Vurdering af de bedste mærker af chokoladepålæg i 2020

Nutella tilsat kakao

Den ubestridte leder, der er ekstremt populær i et stort antal lande, er Nutella. Hun vælges ikke kun af voksne, men også af børn.

For første gang lærte verden om denne sødme i 1964, og siden den tid har mange elsket dens smag. Produktet passer godt sammen med brød og er velegnet til både morgenmad og frokost. Den præsenterer de bedste hasselnødder, naturlig kakao og mejeriprodukter, der giver en delikat og behagelig smag.

Energiværdi: 539 kcal pr. 100 g færdigt produkt. Proteiner - 6,3 g, fedtstoffer - 30,9, kulhydrater - 57,5. Det præsenteres i pakker i forskellige størrelser: fra 30 g til 3 kg. Udløbsdato: 1 år. Den optimale opbevaringstemperatur er fra +14 til +18 grader Celsius.

chokoladepasta Nutella med kakao

Fordele:

 • Smuk og praktisk emballage;
 • Fremragende smag;
 • Korrekt konsistens;
 • Behagelig aroma;
 • Velsmagende;
 • Sammensætning;
 • Spredes godt på brød.

Ulemper:

 • Koste.

Bombbar med hasselnødder

Emballagen tiltrækker med sit lyse design og smukke design.Bombbar er en russisk producent, hvis produkter vælges af et stort antal søde tænder.

En budgetmulighed for spredning af chokolade til hele familien. Men omkostningerne påvirkede på ingen måde smag og sammensætning. Ingen konserveringsmidler eller palmeolie blev brugt til fremstillingen. Det indeholder heller ikke sukker.

Sødmen er lavet af ristede hasselnødder og kakao. Denne møtrik har en positiv effekt på en persons generelle tilstand, fjerner toksiner, renser blodet og styrker immunforsvaret.

Dette produkt er velegnet til en snack både derhjemme og på arbejdspladsen. Kan bruges som en dessert til te eller en tilføjelse til cottage cheese, grød og forskellige bagværk.

Energiværdi: 490 kcal pr. 100 g færdigt produkt, hvilket er væsentligt mindre end en lignende chokoladepasta. Næringsværdi: proteiner - 20 g, fedt - 38 g, kulhydrater - 9.4. Fri for gluten, GMO'er, palmeolie, sukker og æg. Pakken er lille, vægten er kun 150 g. Gennemsnitlige omkostninger: fra 218 rubler.
Opbevaringstid - højst 6 måneder.

chokoladepasta Bombbar med hasselnødder

Fordele:

 • Smuk emballage;
 • Velegnet til børn og voksne;
 • Fremragende sammensætning;
 • Sukkerfri;
 • Balanceret smag;
 • Overkommelig pris
 • Nærende.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Petrodiet på fruktose

Pastaen er homogen, cremet, mørkebrun og har en tyk konsistens. Ideel til morgenmad eller snacks. Produceret i Rusland, leveret i plastdåser med skruelåg. Det åbner let. Det er praktisk at opbevare det i køleskabet.

Dette er et godt diætfund for mennesker med diabetes, der ikke bør spise sukker. Pastaen har ingen effekt på blodsukkeret.

Takket være sin gode konsistens er Chocopasta let at sprede på toast eller andre retter. Velegnet til fremstilling af glasur.

Energiværdi: 545,22 kcal pr. 100 g færdigt produkt. Ernæringsværdi pr. 100 g produkt: 2,72 g - protein, 33 g - fedt, 55 g - kulhydrater. Sukker fri. Vægt: 360 gr. Gennemsnitlige omkostninger: fra 326 rubler.

chokoladepasta Petrodiet på fruktose

Fordele:

 • Behagelig smag;
 • Budgetpris;
 • Homogen konsistens;
 • Intet sukker, salt og æg i sammensætningen;
 • Kostprodukt.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Cashew og jordnøddesnødder

Alle elsker det utroligt søde emballagedesign af denne pasta. 100% naturprodukt, der kun består af tre komponenter: kakao, cashewnødder og jordnødder. Der er ikke noget overflødigt i kompositionen. Derfor er produktet populært blandt atleter og dem, der er på diæt. Nutbutter er et low-carb produkt, der vil give dig energi hele dagen. Anbefales til morgenmad.

Velegnet ikke kun til fremstilling af desserter, men også til chokolade eller slik. Det passer godt med forskellige frugter. Holdbarheden er 6 måneder.

Der anvendes kun biologisk nedbrydeligt plast til fremstilling af emballage, som ikke skader miljøet.

Indeholder jordnødder, chokolade og cashewnødder, produktets kalorieindhold er 579 Kcal pr. 100 g. Proteiner - 20 g, fedt - 48 g, kulhydrater - 26 g pr. 100 g. Vægt: 320 gr., Holdbarhed er kun 6 måneder. Fri for gluten, GMO'er, palmeolie, salt, æg og sukker. Gennemsnitlige omkostninger: fra 265 rubler.

Nutbutter cashew og jordnødde chokolade pasta

Fordele:

 • Sødt design;
 • Helt naturlig sammensætning;
 • Intet sukker eller sødestof
 • Fremragende smag;
 • Biologisk nedbrydelig emballage.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Mælkevejen

Mælkevejen er en usædvanlig chokoladepasta fremstillet i Tyskland og især nydt af børn. Den er lavet af mælk og hvid chokolade, derfor har den en delikat smag uden bitterhed. Smagen ligner meget den berømte Mælkevejen bar. Perfekt som en hurtig snack eller stor morgenmad. Halvdelen af ​​krukken er hvid og den anden halvdel mælk. Velegnet til hele familien.

Emballagen er lavet i form af et glas, der kan bruges til varme og kolde drikke efter produktets afslutning.

Energiværdi pr. 100 g - 559 kcal. Proteiner - 2,6 g, fedtstoffer - 35 g, kulhydrater - 57,9 g pr. 100 g.

chokoladepasta Mælkevejen

Fordele:

 • Lys emballage;
 • Smag kendt for mange;
 • Næringsværdi;
 • Praktisk emballage;
 • Der er ingen æg i sammensætningen;
 • Et glas som gave.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Twix med kagestykker

En anden mulighed for chokopasta, der smager som den berømte Twix-bar. En væsentlig forskel fra andre muligheder er cookie cutters i kompositionen. Smagen af ​​karamel mærkes, hvilket tilføjer en vis glød. Afkøl pastaen ved at placere den i køleskabet inden brug. Velegnet til en snack eller morgenmad for hele familien. Kan tilsættes til grød, yoghurt, hytteost osv.

Oprindelsesland - Storbritannien.

Energiværdi: 561 kcal pr. 100 g færdigt produkt. Udstedt i en bank 200 g. Opbevaringstid 24 måneder. Gennemsnitlige omkostninger: fra 379 rubler. Proteiner - 2,6 g, fedtstoffer - 35 g, kulhydrater - 57,9 g.

Twix chokoladepasta med kagestykker

Fordele:

 • Pakke design;
 • Barens velkendte smag;
 • Praktisk krukke;
 • Ingen æg i sammensætningen;
 • Rig smag;
 • Meget tilfredsstillende.

Ulemper:

 • Det er svært at rive folien af, når den åbnes;
 • Sammensætning.

NØDDRAG

NUTFIT er et produkt med en fremragende sammensætning: kakao, jordnødder og honning. I alt tre komponenter blev brugt til at skabe en sød chokoladepasta. På grund af den naturlige sammensætning er holdbarheden kun 6 måneder.

Pastaen er perfekt som et supplement til te eller kaffe, til ostekager eller pandekager, som topping til is eller smoothies. Det hele afhænger af lyst og fantasi. Den maksimale opbevaringstemperatur er +25 grader. Minimumet er -1.

Energiværdi: 535 Kcal pr. 100 g færdigt produkt. Indeholder ikke sukker, æg eller palmeolie. Produceret i en plastikdåse, volumen 330 gr. Udløbsdato: 24 måneder. Gennemsnitlige omkostninger: fra 400 rubler.

chokoladepasta NUTFIT

Fordele:

 • Stilfuldt emballagedesign;
 • Stærk smag;
 • Perfekt komposition
 • Velsmagende;
 • Nyttig.

Ulemper:

 • Ikke fundet.

Nutti

Spredt chokoladekaramel ideel til sandwich med morgenmad. Det har en behagelig sødlig smag. Meget nærende, derfor er det økonomisk.

Det er populært blandt børn og voksne, fordi det giver styrke og styrke hele dagen. Opbevares i køleskab. Tag 10 minutter inden brug. Ved stuetemperatur har den en medium konsistens og spreder sig godt på toast.

Energiværdi: 550 kcal pr. 100 g færdigt produkt, indeholder ikke æg. Proteiner 1 g, fedt - 32 g, kulhydrater - 64. Produceret i en attraktiv plastkrukke med et lyst design med et volumen på 330 g. Gennemsnitlige omkostninger: fra 139 rubler. Udløbsdato: 12 måneder.

chokoladepasta Nutti

Fordele:

 • Smuk emballage;
 • Budgetomkostninger
 • Usædvanlig smag;
 • Konsistens;
 • Karamelsmag.

Ulemper:

 • Det smager fedt.

Konklusion

Chokoladespredning er en lækker godbid, som mange slikelskere elsker. Det er et godt alternativ til slik og chokolade. Men ikke alle chokoladespreder smager ens. Og endnu mere, de er ikke lige så nyttige i sammensætningen, læs oplysningerne på emballagen og vælg et produkt med et minimum af ingredienser, så vil det udelukkende medføre fordele for kroppen.

FORLAD EN ANMELDELSE

Indtast venligst din kommentar!
Indtast dit navn her

Jeg har læst vilkårene Brugeraftale *