Bedste ismakere i 2020

0

Med fremkomsten af ​​hjemmekøleskabe blev der til stede is i vores hjem om vinteren og sommeren. Vask med is strammer rynker og forynger huden. To eller tre af hans terninger vil være meget nyttige i et glas tørt martini og perfekt modregne smagen af ​​gammel skotsk whisky. Når du har samlet dine venner til et mødet, kan du glædeligt overraske dem ved at forberede lette og aromatiske cocktails. Når du arrangerer en picnic i naturen om sommeren, kan du holde drikkevarer kølige i lang tid ved at placere dem i en speciel beholder fyldt med frosne terninger. Ejere af caféer, barer, restauranter og købmandsforretninger kræver titusinder og hundreder kilo af dette unikke produkt hver dag. Og her kan du ikke længere undvære specielle enheder, der er i stand til at producere det. Redaktionerne på siden "best-da.designuspro.com" giver dig et overblik over de bedste ismakere i 2020, baseret på feedback fra købere og eksperter.

En smule historie

Så snart en person værdsatte isens gavnlige egenskaber og evner, skiltes han ikke længere med denne naturens gave. Siden oldtiden har folk udstyret kældre til opbevaring af kød og mejeriprodukter og fisk, hvor de placerede frosne blokke af flod- og søvand, udskåret om vinteren i de nærmeste floder. Selv om sommeren steg temperaturen i dem ikke over minus fem grader Celsius.

I begyndelsen af ​​det 18. århundrede startede initiativrige amerikanere en meget lukrativ forretning - den naturlige ishandel. Begyndende i 1806 lykkedes det New England-iværksætteren Frederick Tudor at distribuere sine varer over de sydlige stater, England, Australien, Indien, Kina og Sydamerika inden 1840. Med væksten af ​​byer i det østlige og mellemvestlige USA er efterspørgslen efter frossent vand vokset eksponentielt. New York og Philadelphia indtog enorme mængder af dette produkt, især i de varme sommermåneder.

Interessant! Det voksende forbrug af is har været drivkraften for udviklingen af ​​jernbane- og vejkøleskabe. Dette førte igen til udviklingen af ​​kødindustrien, da der ikke længere var behov for at køre flokke alene til forbrugeren. Det blev muligt at slagte husdyr på stedet, slagte, pakke og sende det i vogne og kølebiler til forbrugere i USA og i udlandet.

Af samme årsager oplevede den amerikanske grøntsags- og frugtindustri og fiskeriet i Storbritannien og USA hurtig vækst i løbet af denne periode. Handel med frossent vand har styrket verdens største økonomi!

I dag, som for to århundreder siden, er is uundværlig. Sandt nok, nu savner ingen ham på floden. At finde et tilstrækkeligt rent naturprodukt i vores tid er næsten urealistisk eller meget dyrt.Det bruges stadig til opbevaring af letfordærvelige fødevarer, køling af drinks i barer og restauranter og dekorering af vinduer med kød og fiskeprodukter i store butikker. De konstant voksende behov opfyldes fuldt ud af produktet af kunstig indefrysning af drikkevand. Det opnås i enhver mængde og af fremragende kvalitet ved hjælp af specielt køleudstyr.

Den første enhed til frysning af vand blev oprettet af John Gorrie, en læge med base i Appalachicola, Florida. Som læge vidste han, at patogene mikrober udvikler sig hurtigere i varme og varme omgivelser. For at kunne kurere sine patienter var den unge læge nødt til at sænke temperaturen på afdelingerne på et hospital i en af ​​de hotteste stater i Nordamerika. For at gøre dette måtte de købe og bringe frosne plader skåret fra overfladen af ​​søer og floder.

Placer dem på hospitaler og manuelt "sprede" den afkølede luft rundt i rummet.

Gorrie var bekendt med skrifterne fra Oliver Evans og hans partner Jacob Perkins, der fik patent på opfindelsen af ​​køleskabet i 1834. Opfindelsen var baseret på gassens egenskaber til afkøling under ekspansion.

Gorri forlod sin medicinske praksis og begyndte arbejdet med at forbedre køleapparatet. Han komprimerede gassen ti gange og sendte den derefter ud i en beholder, hvori der var placeret en beholder med vand. Ammoniak blev brugt som kølemiddel. Oplevelsen var en succes. I 1850 brugte Gorrie sin enhed til at fryse vand og opnå patent på sin opfindelse.

Han undlod at starte industriel produktion af den meget nødvendige enhed. Først i slutningen af ​​det 19. århundrede dukkede de første industrielle køleskabe op. Menneskeheden brugte kun husholdningsapparater for første gang i tyverne af det 20. århundrede.

Interessant! Det er muligt, at menneskeheden ville have brugt kunstig is allerede i midten af ​​det 19. århundrede, hvis den ikke var blevet forhindret af handlende af naturlige varer. De ville ikke miste deres overskud og forsøgte på enhver mulig måde at "kvæle" opfindelser, der var farlige for dem. Kun den usædvanligt varme vinter 1889/1890 og endog forurening af floder og søer med industrielt spildevand førte til et gennembrud inden for oprettelse af apparater til frysning af vand.

Hvordan en ismaskine fungerer

Freoner bruges som et arbejdsstof (kølemiddel) i køleudstyr - blandinger af methan eller etan med fluor eller klor. I Sovjetunionen og derefter i Den Russiske Føderation blev de kaldt freoner. Funktioner ved freons ligger i deres evne til at koge selv med et let fald i tryk. Kogning ledsages af omdannelse af væske til damp med absorption af en enorm mængde varme fra det omgivende rum (latent fordampningsvarme). Dette skaber kunstig kulde. Men hvordan får man freon til at koge? Meget simpelt. Du er nødt til at dirigere det i et tyndt rør snoet ind i en spiral, der kaldes en fordamper. Freon-trykket i fordamperen reduceres nok til at koge.

Interessant! Freoner transporteres i cylindre mærket R ***, hvor *** er den digitale betegnelse for antallet af fluor, brint og kulstofatomer i forbindelsen; bogstavet R står for kølemiddel, dvs. køligere.

Så vi sendte kølemidlet til fordamperen, fik en negativ temperatur på overfladen. For at fortsætte cyklussen skal den varme gasformige freon sættes tilbage i flydende tilstand og afkøles. Kompressoren gør dette. Den samler den opvarmede dampe freon op fra fordamperen og driver den ind i kondensatoren, som også er en spole. Når denne passerer gennem denne spole, afgiver varm freon varme til den omgivende luft og kondenserer (går fra en damptilstand til en væske). Derefter kommer det afkølede mættede freon igen ind i fordamperen, og processen gentages. Dette er det generelle princip for drift af kompressorkøleudstyr.

Hvad er isproducenterne?

Efter formen på det færdige produkt

Vand tilføres fordamperens overflade. Det fryser og har form af en fordamper (terninger, søjler osv.). Derefter føres varm freon fra kondensatoren kort til fordamperen.De færdige terninger (eller andre former) er let optøet, adskilt fra fordamperen og dumpet i akkumulatoren.

Terninger

Denne formular bruges til at afkøle drikkevarer. For nylig giver terningerne plads til deres "fingre". Dette er navnet på is i form af en hul fingerbøl. Dets kontaktområde med drikken er større end terningens, køleprocessen er hurtigere. Kuber har dog ikke travlt med at opgive deres positioner og mister ikke deres popularitet blandt besøgende på caféer og barer. I overensstemmelse med fordamperens form kan enhederne dispensere produkt i form af kegler, cylindre, seglformede og sekskantede. Princippet om at opnå det færdige produkt er det samme: frysning på fordamperen, optøning, opsamling i en beholder.

Plader eller skalaer

Kuber, cylindre og andre kunstigt frosne geometriske former er ikke egnede til butiksdisker og opbevaring af kød og fiskeprodukter. Kontaktområdet for produkter med dem er ekstremt lille, køling er ikke effektiv, penge spildes. Specielle enheder fremstiller frosne granulater og plader (eller skalaer) til disse formål.

For at opnå flageis anvendes en tromletype fordamper. Ordningen er enkel. Fordampertromlen roterer i et bad med vand og er dækket af is. Parallelt med tromlen er en kniv fastgjort på generatorhuset. Den frosne vandmasse opbygges på fordamperens overflade op til to mm tyk og skæres af med en fast kniv. Den skællende form har den laveste temperatur (fra minus 6 til minus 12 grader). Ideel til opbevaring af fisk og skaldyr, kød og vegetabilske produkter. Det bruges i vid udstrækning på skibe fra fiskerflåden, kød- og fiskeforarbejdningsanlæg i konfektureforretninger. Ser godt ud i vinduesdressingen i købmandsforretninger.

Granulater

Kornmasse produceres i en lignende enhed. Den samme roterende tromle - fordamperen doused med vand. Et lag frossent vand afskæres fra tromlens overflade af en snegl eller fræser, knuses og frosses igen. Den lille størrelse granulater, fra 5 til 10 mm, gør det muligt at bruge dem på caféer og barer til afkøling af drikkevarer. Perfekt til en butik, når du udsmykker vinduer og borde med kød og fiskeprodukter. Det er meget brugt i restauranter til afkøling af champagne, salater, fisk og skaldyr. I modsætning til plader har granulater ikke skarpe kanter, kommer blødere i kontakt med overfladen på kølede produkter og beskadiger ikke personalets hænder.

Kriterier for valg af generator

Efter præstation

Denne egenskab ved udstyret bestemmes af mængden af ​​produkt, det producerer pr. Tidsenhed. Ved vurdering af det betyder de normalt antallet af kilo produkter, der produceres i løbet af dagen. Denne egenskab kan svinge afhængigt af stuetemperaturen og temperaturen på det vand, der tilføres fordamperne. De ideelle forhold anses for at være en lufttemperatur på 21 ° C og en vandtemperatur på 15 ° C. Når du køber en enhed, skal du huske på, at udsving i disse temperaturer kan påvirke enhedens typeskilt betydeligt.

Ved vandforsyningsmetode

Enheder med lille kapacitet er udstyret med en beholder, som vand hældes i, inden processen påbegyndes. Om nødvendigt tilsættes vand manuelt til beholderen. Sådanne generatorer kaldes autonome eller oversvømmede. De producerer ikke mere end 10 - 15 kg produkt om dagen, er billige og er ideelle til en bar, en lille café eller et hjem.

Ud over oversvømmede generatorer er der modeller med vandforsyning fra vandforsyningsnetværket gennem rørledninger og fleksible slanger. Sådanne generatorer kaldes flowgeneratorer. Drikkevand leveres konstant til enheden. Når enheden er tændt, åbnes indløbsventilen ved indløbet. Ved afslutningen af ​​cyklussen lukker ventilen. Overskydende fugt udledes i afløbet. Installer på forsyningsledningen blødgøringsmidler og akvafiltre, afspærrings- og kontrolventiler (ventil eller ventil). Stationære enheder producerer fra 20 kg til et ton eller mere kunstigt frossent vand om dagen.

Ved fremgangsmåden til afkøling af udstyr

Køling og overgangen af ​​kølemidlet fra gasformig til flydende tilstand forekommer, som vi allerede har etableret, i enhedens kondensator. Du kan køle det på forskellige måder. I køleskabe til husholdninger afkøles f.eks. Kondensatoren naturligt ved at overføre varme fra overfladen af ​​kondensatoren til den omgivende luft. Efterhånden som udstyrets ydeevne øges, vil dets termiske ydeevne øges så meget, at gratis køling ikke vil være nok. I sådanne tilfælde anvendes tvungen køling, vand og luft.

Vandkøling


Den vandkølede generator fungerer stabilt, bruger mindre strøm og opvarmer ikke lokalerne. Men vandforbruget er stort nok, og du skal betale for vand. vandkøling er kun berettiget i organisationer med stabil fortjeneste og højt forbrug af kunstig is.

Naturlig luftkøling

Naturlig luftkøling af klimaanlægget kræver et frit rum mellem enheden og rummets vægge for at sikre tilstrækkelig luftudveksling. Og jo større ydeevne og følgelig varmeudløsningen fra klimaanlægget, jo mere skal dette ledige rum være. Anbring ikke kraftfulde generatorer, der udsender en betydelig mængde varme i små og dårligt ventilerede rum.

Tvungen luftkøling


For generatorer med tvungen luftkøling blæses kondensatoren af ​​en ventilator. Løsningen er energiintensiv, da foruden kompressormotoren er blæseren også drevet af elektricitet. Derudover er denne type generator kendetegnet ved et øget støjniveau. Denne løsning er velegnet til industrielt udstyr med høj effekt. I dette tilfælde udlignes forbruget af elektricitet med overskuddet fra mængden af ​​producerede produkter. Derudover vil støj fra en ventilator i et værksted eller et stort opbevaringsrum ikke forstyrre nogen.

Fjernudstyr

En god mulighed for enheder med tvungen luftstrøm er eksternt udstyr. Klimaanlægget, kompressoren og ventilatoren er placeret udendørs (udendørs), skaber ikke støj og tager ikke meget plads i rummet, påvirker ikke dens termiske balance.

Hvad skal man se efter

Vandrensning

Vand fra vandforsyningsnetværket er fyldt med skadelige urenheder og suspenderede partikler. Ubehandlet vand kan skade forbrugernes sundhed, kølede delikatesser og svigt i udstyret. Enkeltpersoner og ejere af barer og caféer bør vide: hvis servicecentrets leder identificerer vand af dårlig kvalitet som årsag til enhedens sammenbrud (og det vil ikke være svært at bestemme dette), kan der ikke være tale om reparation af garantien. Fordelene ved at have et vandfilter kan næppe overvurderes:

 1. Vandrensning fra urenheder, der forringer produktets smag
 2. Forebyggelse af ophobning af suspenderede partikler i apparatet, hvilket reducerer dets ydeevne;
 3. Beskyt kompressor og tætninger mod skader forårsaget af ophobede suspenderede faste stoffer, hvilket forhindrer større funktionsfejl, reparationer eller udskiftningsomkostninger.

Blødgøringsmiddel til hårdt vand

Hårdt vand kan gøre udstyr ubrugeligt på forhånd og nedsætte iskvaliteten alvorligt. For at undgå problemer er det nødvendigt at analysere vandet for tilstedeværelsen af ​​calcium- og magnesiumsalte. Hvis dette tal overstiger 3,99 mg-ækvivalent / l, er det bedre at tage sig af blødgøringen. Der er mere end nok enheder til dette til salg: filtre - kander, ionbytter, reagensfri og elektromagnetiske installationer.

Ekstraudstyr

Bunker til opbevaring af færdige produkter

Dette er den enhed, hvor is opbevares. Det vil slet ikke være overflødigt i barer og caféer. Alle generatorer er udstyret med små opbevaringsbakker.Større skidtkasse kan købes separat. Lageret, der er gemt i drevet, giver dig mulighed for at betjene alle indkomne uden forsinkelse, selvom generatoren ikke har tid til at forberede den næste portion kuber i tide. Klienten behøver ikke at vente!

Skefuld

Det er ubelejligt at skrive terninger eller fingre med dine hænder (det er ikke nødvendigt at tale om æstetik). Tilstedeværelsen af ​​dette værktøj vil vise klienten, at den krystalklare is opsamles med et rent værktøj. Derudover, hvis du vælger en designmulighed, der er behagelig for øjet, vil både brugeren og klienten drage fordel af dette. Ladles er inkluderet i leveringen. Men de går hurtigt i stykker eller forsvinder et eller andet sted. Omkostningerne ved den nye designmulighed varierer fra $ 5 til $ 10.

Top producenter

Når du køber udstyr, opstår der altid spørgsmål: "Hvor meget koster det?" og "Hvilket firma er den bedste enhed at købe?" Modellernes popularitet afhænger direkte af kvaliteten af ​​deres samling, så du skal vælge en enhed fra kendte producenter, hvis omdømme på markedet for kvalitetsvarer er ret højt.

Først skal du beregne enhedens ydeevne, så der ikke er problemer med mangel eller overskud af produktet. Når du vælger den rigtige model, skal du konsultere din tegnebog. Kraftige enheder fra globale mærker koster en masse penge. Italiensk professionelt apparat Brema Muster Split kostede i gennemsnit 25.000 til flere hundrede tusind rubler med en kapacitet på op til 400 kg flage eller granuleret is.

Ganske budget-enheder produceres af de kinesiske virksomheder Edit, Gastrorag og andre.Des desktop-stand-alone generatorer med en kapacitet på 10-15 kg / dag koster i gennemsnit 7.000 til 12.000 rubler. Ud over disse virksomheder fortjener de populære modeller fra italienske virksomheder Scotsman, NTF, Apach, Convito, Ise Matic, tyske mærker Wessamat, Caso, Clatronic, Profi Cook, American Manitowoc og japanske Hoshizaki opmærksomhed. Prisklassen er bred nok, afhængigt af funktionalitet og ydeevne.

Indbyggede generatorer

Mange forstår ikke, hvad en ismaskine er beregnet til, og mener, at det er muligt at undvære det. Isterningsbakker er inkluderet i ethvert køleskab, og det er nok.

Imidlertid ved alle, hvor svært det er at fjerne terninger fra forbandede forme. Ofte, med sådanne forsøg, ender terningerne helt på gulvet.
Prøv en anden mulighed. Køkkenudstyr bliver forældet over tid og kræver udskiftning. Nye moderne energieffektive modeller med forskellige nyttige funktioner vises. Når du opgraderer dit køleskab, skal du skifte det til en maskine med en indbygget ismaskine. Der er mange anstændige økonomiske modeller på markedet fra de bedste europæiske og asiatiske producenter. En lille enhed, der er indbygget i køleskabsdøren, tilbereder et dusin terninger eller fingre med en ideel form inden for få minutter. Det er stadig at tage dem med en praktisk scoop og sænke dem ned i glas med en drink. At købe en sådan enhed er endnu et lille skridt i retning af at forbedre livskvaliteten, ganske overkommelig for alle.

Følg disse trin, før du beslutter dig for, hvilken generator du vil købe:

 • foretage en simpel beregning af den krævede ydeevne for din generator;
 • beslutte dens dimensioner (længde * bredde * højde), tænk over, hvordan du installerer den væk fra varmeenheder, med de nødvendige mellemrum nær væggene til normal køling af udstyr;
 • tænk over, hvilken type is der er mere egnet til dig;
 • naviger i prisen for at få den ønskede effekt og ikke overbetale;
 • bestemme selv, hvilken farve dit udstyr skal have for at det organisk passer ind i interiøret;
 • Hør tip og råd fra erfarne brugere om, hvordan man vælger den bedste model baseret på dine inputdata;
 • læs omhyggeligt beskrivelsen af ​​modellen og brugsanvisningen, find ud af alt, hvad der forblev uforståeligt for sælgeren;
 • Sørg for at etablere tilstedeværelsen af ​​et servicecenter fra producenten af ​​den valgte model, da dens vedligeholdelsesevne muligvis ikke tillader dig selv at udføre de enkleste reparationer.

Efter en kort kendskab til udvælgelseskriterierne foreslår vi, at du gør dig bekendt med vurderingen af ​​isproducenter af høj kvalitet, der er udarbejdet i henhold til udtalelser fra købere og eksperter.

Gastrorag DB - 02

Den tiende linje i vurderingen gives af køberne til den kinesiske enhed Gastrorag DB - 02. Dette er en kompakt bordpladeenhed, der er velegnet til personlig brug og udstyr til mini-caféer og barer. Producerer 15 kg frosne terninger om dagen. Cyklustiden overstiger ikke 10 minutter. Dækslet med synsvinduet og bærehåndtagene indikerer, at udviklerne har sørget for bekvemmeligheden ved at bruge deres enhed. Den gennemsnitlige pris på generatoren er ret overkommelig og beløber sig til 10.076 rubler.

Gastrorag DB - 02

Fordele:

 • isterninger af høj kvalitet i to størrelser;
 • let at bære
 • tilstedeværelsen af ​​et synsvindue
 • overkommelig pris.

Ulemper:

 • lille størrelse på vandtanken (1,7 l) og det færdige produktbeholder (1 kg).

Caso IseMaster Ecostyle

Den niende i vores placering er den tyske enhed. Producent - Caso IseMaster Ecostyle. En kompakt stand-alone enhed, der vejer 13 kg, producerer 12 kg om dagen. iskolde fingre. Maskinens krop lavet af rustfrit stål og flaskevand af høj kvalitet til tankning garanterer langvarig problemfri drift og fremragende iskvalitet. Enheden er udstyret med en tragt til opbevaring af det færdige produkt (0,7 kg). For denne enhed skal du betale 19.990 rubler. Dette er dens gennemsnitspris.

Caso IseMaster Ecostyle

Fordele:

 • tilstedeværelsen af ​​indikatorer for afslutningen af ​​cyklussen og fraværet af væske
 • kort cyklustid (fra 6 til 13 minutter afhængigt af driftsforholdene)
 • to størrelser fingre.

Ulemper:

 • lille beholder til opbevaring af det færdige produkt.

Profi cook pc - EWB 1079

Den ottende linje i vurderingen blev taget af en anden enhed fra den tyske producent Profi cook PC - EWB 1079. Det er også meget kompakt og let (kun 10 kg vægt), geleret generator med en relativt høj ydeevne, der fryser op til 25 kg / dag med isfingre. Sammenlignet med den foregående prøve med samme reservoirkapacitet på 1,7 liter er generatoren udstyret med en mere kapacitet (1 kg) opbevaringsbeholder. Den gennemsnitlige pris på enheden er 22.999 rubler.

Profi cook pc - EWB 1079

Fordele:

 • cyklustiden overstiger ikke 10 minutter
 • kompakt størrelse
 • Høj ydeevne;
 • indikatorer for slutningen af ​​cyklussen og væskeniveauet i tanken.

Ulemper:

 • høj pris.

Clatronic EWB 3526

Den syvende plads besættes af enheden fra det berømte tyske mærke (kinesisk produktion) Clatronic EWB 3526. Ligesom de to tidligere tyske enheder er der en kompakt, geleret terninggenerator med en kapacitet på 25 kg / dag. Det adskiller sig fra sine "landsmænd" ved et forstørret reservoir med en kapacitet på 2,2 liter. Perfekt til hjemmet, baren og caféen. Generatorens design kan virke for enkel for nogle brugere, men det er et spørgsmål om smag. De gennemsnitlige omkostninger er 15895 rubler.

Clatronic EWB 3526

Fordele:

 • volumetrisk tank (2,2 l.)
 • hurtig frysecyklus (højst 10 minutter)
 • indikatorer for cyklusens afslutning, tænding, vandkontrol.

Ulemper:

 • ikke det mest stilfulde design.

Gastrorag IM - 50

Den sjette plads i vores anmeldelse er taget af Gastrorag IM - 50, en kinesisk autonom enhed til fremstilling af isfingre. Enheden er af mellemstørrelse. Kassemateriale - rustfrit stål. Vægten af ​​strukturen er 32 kg, så det er bedre at placere den på gulvet. Kondensatoren afkøles med luft, hvilket betyder, at den skal installeres med et hul fra vægge og andet udstyr og væk fra varmeapparater og varme. Vandforsyning leveres af fleksible slanger fra vandforsyningsnetværket. Generatoren har en høj produktivitet - 50 kg / dag. Dette er nok til at give is til en lille bar eller cafe. Dens gennemsnitlige pris er 33553 rubler.

Gastrorag IM - 50

Fordele:

 • god præstation;
 • tilstedeværelsen af ​​en opbevaringsbeholder (7 kg)
 • automatisk kontrol med påfyldning af bunkeren;
 • kontrol af vandtilgængelighed.

Ulemper:

 • mangel på et filter og en enhed til blødgøring af vand.

NTF SL 50 A

Femtepladsen i rangordningen gik til repræsentanten for det berømte italienske mærke NTF. Enheden producerer op til 28 kg om dagen. frossent vand i form af gourmet (kegler) ved en udetemperatur på op til 21 grader. C og vandtemperatur ikke mere end 10 grader. C. Tilstrækkelig store dimensioner og solid vægt - 39 kg tillader ikke installation på et bord. Derudover kræver enheden en vandforbindelse. Vandtilslutningens diameter er 20 mm. Dræningsdiameteren er 25 mm. Der er et indbygget vandfilter, der kan fjernes til rengøring. Generatoren klarer sig godt på barer, hoteller og caféer. Det kan fungere ved omgivelsestemperaturer op til +40 grader. S. (med nedsat ydelse). Den gennemsnitlige pris på enheden er 62350 rubler.

NTF SL 50 A

Fordele:

 • elektromekanisk styring;
 • skydedør;
 • rummelig opbevaringsbeholder (6 kg is).

Ulemper:

 • høj pris.

Apach ACB 3010A

Den fjerde plads gik til den italienske Apach ACB 3010A enhed. Dette er et gulvstående gennemstrømningsapparat (forbundet til vandforsyningsnetværket), der producerer op til 30 kg om dagen. kolde isfingre. Den indbyggede opbevaringsbeholder rummer op til 10 kg færdige produkter. Han er ikke bange for hårdt vand, der er en enhed til at blødgøre det. Den italienske samling gør det til en meget pålidelig enhed, der kan arbejde under høje temperaturforhold. Elektroniske kontroller med selvdiagnosefunktion gør det let at betjene. Købet koster ejeren 61.160 rubler.

Apach ACB 3010A

Fordele:

 • stor produktivitet
 • rummelig opbevaringsbeholder;
 • elektronisk kontrol- og diagnostiksystem;
 • indbygget blødgøringsmiddel.

Ulemper:

 • bruger meget strøm, effekten på 480 W er ret stor.

Hoshizaki IM - 45CNE

De bedste kundeanmeldelser blev modtaget af det japanske firma Hoshizaki IM - 45CNE, der står på gulvet, og som indtager den tredje linje i vurderingen. Dette er en gulvstående terninggenerator, der kan producere 44 kg terninger om dagen. Enheden er gennemstrømning, forbundet til vandforsyningsnetværket med en bunker med en kapacitet på 15 kg. terninger, mål 28x28x32 mm. Strømforbrug 280 watt. gør det mere energieffektivt end den tidligere model. Elektronisk kontroltype. Enheden registrerer uafhængigt afvigelser fra driftsparametre og lukker ned rettidigt og forhindrer sammenbrud. Når parametrene vender tilbage til det normale, sker tændingen automatisk. Et hørbart signal giver ejeren besked om et problem. Omkostningerne ved enheden svarer til dens ydeevne, pålidelighed og udvidede funktionalitet. Det svinger omkring 105.400 rubler.

Hoshizaki IM - 45CNE

Fordele:

 • høj byggekvalitet
 • pålidelighed og pålidelighed
 • tilgængelighed af udskiftelige rensbare vandfiltre;
 • elektronisk kontrol og selvdiagnostik.

Ulemper:

 • ikke fundet.

Manitowoc Ice SM - 50 A

Andet sted i vores anmeldelse gives til modellen fra det amerikanske firma Manitowoc Ice SM - 50 A. Dette er en enhed til professionel brug på caféer, barer og restauranter. Gulvstående, flydende, producerer op til 24 kg granulat pr. Dag, som lige så godt bruges til at fremstille cocktails, køle salater og vise kød- og fiskeprodukter i supermarkedernes hylder. Opbevaringstragten rummer op til 15 kg færdige granulater. Den automatiske styring har en forsinket startfunktion, takket være hvilken en erfaren operatør kan programmere enheden til at tænde kort før afslutningen af ​​beholdningen af ​​færdig granulær masse. LED-belysning inde i enheden giver dig mulighed for at overvåge processen. Vandrensningssystemet garanterer produktionen af ​​et kvalitetsprodukt.Disse fremragende kvaliteter vil koste køberen 120.000 rubler.

Manitowoc Ice SM - 50 A

Fordele:

 • energieffektivitet;
 • indbygget vandrensningssystem;
 • indikator for filterskift.

Ulemper:

 • høj pris.

Scotsman BF 80 AC

Den første plads i vurderingen er ifølge kundeanmeldelser og ekspertudtalelse besat af en model fra det italienske mærke Scotsman BF 80 AC. Professionelt gulvstående gennemstrømningsudstyr til produktion af op til 71 kg granulær masse (frappe). Indbygget vandfiltrering og antibakterielt hus garanterer en høj smag af produktet. Opbevaringsbeholderen rummer 15 liter færdig granulat. Virksomheden garanterer problemfri drift i to år. Elektronisk kontrol og selvdiagnosticering tilføjer de mange positive kvaliteter hos denne moderne og pålidelige ismaskine. Denne fornøjelse er værd 150.620 rubler

Scotsman BF 80 AC

Fordele:

 • Høj ydeevne;
 • pålidelighed og samling af høj kvalitet;
 • indbygget vandrensning;
 • elektronisk kontrol og diagnostik.

Ulemper:

 • ikke fundet.

EnhedsnavnUdvikling / produktionHovedtrækGennemsnitspris
Gastrorag DB - 02Kina Type: ismaskine; Dimensioner: 305x350x327 mm; vægt - 13 kg. med pakke. isterninger; bordplade, stand-alone, fyldstof; producerer. - 15 kg / dag bunker - 1,0 kg. Effekt 150 watt. 10076
Caso IseMaster EcostyleTyskland Type: ismaskine; Dimensioner: 243x350x340 mm; type isfinger; desktop, stand-alone; krop i rustfrit stål stål producerer. - 12 kg / dag reservoir - 1,7 l; isopbevaringsbeholder - 0,7 kg. Effekt 150 - W.19990
Profi cook pc - EWB 1079Tyskland Type: ismaskine; Dimensioner: 280x390x360 mm; vægt - 10 kg; isfinger; bordplade, stand-alone, fyldstof; producerer. - 25 kg / dag reservoir - 1,7 l; isopbevaringsbeholder - 1,0 kg. Effekt 150 watt.22999
Clatronic EWB 3526Tyskland / Kina Type: ismaskine; Dimensioner: 245х330х370 mm; vægt - 11,5 kg. med pakke. isterninger; bordplade, stand-alone, fyldstof; producerer. - 25 kg / dag reservoir - 2,2 l; 15895
Gastrorag IM - 50 BKina Type: ismaskine til bar; Dimensioner: 395x542x682 mm; vægt - 32 kg; isfinger; vandtilslutning - ja, kører; producerer. - 50 kg / dag isopbevaringsbeholder - 7,0 kg; automatisk kontrol af påfyldning af bunkeren. Effekt 150 watt.33553
NTF SL 50 AItalien Type: ismaskine; Dimensioner: 387x kg. med pakke. isterninger; desktop, stand-alone, fyldstof; producerer. - 12 kg / dag reservoir - 2,2 l; bunker - 0,8 kg. Effekt 290 W. 62352
Apach ACB 3010AItalien Type: ismaskine; Dimensioner: 395x495x690 mm; vægt - 36 kg. med pakke. isterninger; etage; holdbar, vandforbindelse krævet producerer. - 30 kg / dag opbevaringstragt - 10 kg; indbygget blødgøringsmiddel; Effekt 450 W.61159
Hoshizaki IM - 45CNEJapan Type: ismaskine; Dimensioner: 633x511x690 mm; vægt - 45 kg. is - en stor terning 28x28x32 mm; etage; flydende, vandtilslutning kræves; producerer. - 44 kg / dag opbevaringstragt - 15 kg. Effekt 280 W.105362
Manitowoc Ice SM - 50 AUSA Type: ismaskine; Dimensioner: 375x577x850 mm; vægt - 45 kg. isterning; etage; gennemstrømning, vandtilslutning krævet, indbygget filter; producerer. - 24 kg / dag opbevaringstragt - 11 kg. Derudover: LED-belysning inde i kabinettet; forsinket lancering filterændringsindikatorskalahæmmer, husets antibakterielle egenskaber.120000
Scotsman BF 80 ACItalien Type: ismaskine; Dimensioner: 626x529x796 mm; vægt - 59 kg. is - granulat (frappe) gulv; flydende, vandtilslutning kræves; producerer. - 71 kg / dag opbevaringstragt - 15 liter. Antibakterielt hus. Effekt 320 W.150619

Kunstige isproducenter er ikke længere eksotiske legetøj i vores lejligheder. For et landsted er sådant udstyr lige så nødvendigt som et køleskab, mikrobølgeovn eller gaskomfur. Ejere af små virksomheder: mini-caféer, barer, hoteller, sådant udstyr er nødvendigt for at øge virksomhedens rentabilitet. Taknemmelige kunder vil huske stedet, give gode anmeldelser om servicekvaliteten og vil vende tilbage.
Ved at købe en ismaskine tager du endnu et skridt i retning af at forbedre livskvaliteten. Vores vurdering hjælper dig med ikke at lave fejl, når du vælger.

FORLAD EN ANMELDELSE

Indtast venligst din kommentar!
Indtast dit navn her

Jeg har læst vilkårene Brugeraftale *