👍 Bedste fodertrug til 2020

0

Måske er den mest populære og foretrukne form for rekreation blandt landets mandlige befolkning fiskeri. Selv vinter og koldt vejr er ikke i stand til at forhindre dette. Der er en sådan metode til fiskeri som med en føderstang, og til dette skal du have en særlig føder. Redaktørerne af webstedet "best-da.designuspro.com" har udarbejdet et overblik over de bedste feedere til feeder i 2020.

Hvad er en feeder

Enkelt sagt er dette en anordning til distribution af agn i vand til fisk. Udseendet af en sådan enhed kan være helt anderledes, det hele afhænger af, hvilken slags fisk denne føder er beregnet til.

Sorter

Der er i øjeblikket en række modeller på markedet, som en fiskerentusiast kan købe. Feeder-typen bestemmer dens evne til at distribuere mad såvel som støbeafstanden.

Hvis der fiskes i et reservoir, hvor der er strøm, er det bedre at vælge følgende muligheder:

 • Spiral- eller fjedrende modeller;
 • Keg modeller;
 • Runde plastfremførere;
 • Metodisk.

Spiral model

Tilsyneladende ser det ud som en spiral, og i midten er der en stang, hvor vaskeren er placeret. Denne type vil være en god mulighed, når man fisker i søer, bugter eller damme. Fordelene ved denne model er dens enkelhed, gode aerodynamiske egenskaber samt hastigheden af ​​lokkemadsspredning.

Tønde

Denne model er lavet af metal, der normalt bruges til fiskeri i stillestående vandmasser. Der er flere muligheder for feeder til salg, disse er med og uden stik. Denne vare er nem at bruge og har god aerodynamik.

Lavet af plastik

Inkluderet i en sådan føder er længdeplaner. Dette er nødvendigt, så tacklingen let kan overvinde forhindringer og ramme direkte på målet.

Metodisk

Til salg kan du finde to typer af sådanne enheder. De adskiller sig i deres form - runde og trekantede. Det bruges bedst i roligt vand, da de ikke kan modstå, hvis der er strøm.

Sådan bruges korrekt

For roligt vand

Fiskeri i rolige farvande har sine egne egenskaber. Sådant vand findes hovedsageligt i damme og små søer. Under sådanne forhold spredes agnet ikke på grund af manglende strømning. I sådant vand dannes et sted med agn, der tiltrækker en fangst, når det tilsættes aromatiske tilsætningsstoffer. På grund af det rolige vand tager denne proces imidlertid lang tid. For at forbedre denne indikator kan du anvende geyser-effekten. Brusende tabletter placeres i selve føderen, hvilket hjælper med at sprede agnet hurtigere.

Det bedste valg til fiskeri i rolige farvande er en kilde. Det er værd at bemærke det faktum, at det er nødvendigt at fylde føderen tæt nok med jordlokkemiddel, så når løkkerne frigøres, kastes den resterende masse i føderen hurtigere ud.

Glem ikke aromatiske tilsætningsstoffer for at tiltrække fisk. Nogle af arterne reagerer på sødme, mens andre kan lide lugten af ​​hvidløg.Sådanne komponenter skal tilsættes i små mængder.

Når man fisker på strømmen

Det er bedst for fiskeri under sådanne forhold at vælge enheder, der ikke kan rulle langs bunden. En fremragende løsning ville være et produkt med rektangulær, trekantet eller halvcirkelformet form. På grund af rullende på bunden bliver ledningerne viklet ind, og så har dette ingen effekt.

Det skal også tages i betragtning, at agnet hurtigt vil vaske ud i nærvær af en stærk strøm, og du bliver nødt til at fylde selve føderen meget oftere. Hvis du bruger en containermodel, kan du straks levere al mad til bunden uden at tiltrække opmærksomhed fra små fisk på nogen måde.

Langtrækkende fiskeri

For at bruge fødere på afstand er det nødvendigt at overveje en sådan parameter som vægt. Sådanne produkter skal have en øget masse, og dette afhænger ikke af tilstedeværelsen af ​​en strøm eller dens fravær.

Det er bedst at bruge rammetyper eller den klassiske celleversion af produktet.

Støbteknik

Før du begynder at fiske, skal du fodre de point, du har valgt og testet. Raketformede fødere er bedst egnede til dette. Deres ejendommelighed er, at belastningen er i den forreste del, som, når du støber, giver dig mulighed for at undgå at miste agnet og levere det nøjagtigt til målet.

For at fodre et sted korrekt skal du mestre en stabil støbteknik. Sådan opnås dette:

 • Bemærk, at den sædvanlige "off the shoulder" -metode ikke giver dig den krævede nøjagtighed og ikke giver dig mulighed for at levere din feeder til den ønskede placering. Det er bedst at kaste fra brystet.
 • Det er bedre at holde stangen i to hænder, hvor den ene hånd holder røvet og den anden holder enden af ​​håndtaget. Og du skal holde linjen med en finger.
 • Formularen skal være i en strengt lodret position nær fiskerens bue.
 • Det er nødvendigt at rette dine arme delvist ud og samtidig forsøge at vippe stangen tilbage på samme tid. Du bør ikke gå glip af øjeblikket med kontrol over lastrummet på buske eller vegetation på kysten.
 • Et meget vigtigt punkt er, at stangens svingning skal udføres med acceleration. For at gøre dette trækker du skubben skarpt mod dig i sin sidste fase med det lodrette arrangement af emnet. Dette vil fremkalde en skarp støt i slutningen af ​​cyklussen.
 • Linjen skal frigøres i det øjeblik, når stangen vipper fremad og en vinkel på 35 til 45 grader i forhold til horisonten.
 • I det øjeblik, når føderen flyver, skal du løfte stangen lodret og vippe den skarpt frem, når føderen når vandet. Dette undgår et skarpt ryk, hvilket i de fleste tilfælde vil føre til, at klippet går i stykker.
 • I samme øjeblik er det værd at lukke spolen.

At kaste i denne retning er en stor del af succesen med feederfiskeri.

Bedømmelse af fødere til reservoirer

Flagman Flat feeder STOR

Den fjerde linje blandt modellerne er taget af et produkt fra en russisk producent. Dette er et sæt med to feedere, der har forskellige volumener til indlæsning af feed. En sådan anordning kan hjælpe med at fodre fisken til vellykket fiskeri. Bedst egnet til roligt vand.

Det har et unikt design, hvormed det styrter lodret ned til bunden. Dette gør det muligt for agterenden at sidde øverst og derved sikre maksimal fiskeriydelse.

Har tilstrækkelig stærke ribben, og deres placering gør det muligt at fastgøre en dyse-boilie. Derefter forbedres de aerodynamiske egenskaber ved enheden, hvilket også påvirker nøjagtigheden.

Velegnet til allerede uddannede fiskere, da linjen går gennem selve føderen, og der kræves erfaring for at bruge den effektivt.

Den gennemsnitlige pris for et sæt er 390 rubler.

Flagman Flat feeder STOR

Fordele:

 • To fødere;
 • Vedhæftet fil Boilie;
 • Attraktive omkostninger.

Ulemper:

 • Kun til indendørs fiskeri.

X-FEEDER PL GLAS TURBO MIDDEL, 100 g, 35 ml

Vi giver den tredje linje til X-FEEDER PL GLASS TURBO MIDDLE-modellen. Produktet har store celler, hvilket resulterer i et godt foderudbytte.På grund af sit design (buet bund og ringvægt) har den god flyveydelse og en hurtig stigning.

Dette gør det muligt at justere støbepræcisionen selv i de reservoirer, hvor der er store krat.

Det har massive knaster, hvilket giver det muligheden for stabilt at blive i bunden. Selv stærke strømme flytter ikke produktet. Har en slidstærk belægning, som fører til fravær af blænding og øger dens modstandsdygtighed over for mekaniske skader.

De gennemsnitlige omkostninger er 220 rubler.

X-FEEDER PL GLAS TURBO MIDDEL, 100 g, 35 ml

Fordele:

 • Gode ​​flyveegenskaber;
 • Lavpris;
 • Ingen blænding.

Ulemper:

 • Hurtig levering af foder.

Colmic Distance Net Feeder 30 32 3.6

På anden linje placerede vi feederen fra det italienske mærke, selvom den produceres i Kina. Denne feeder giver dig mulighed for at levere foder af høj kvalitet, når du støber på en hvilken som helst afstand. Erfarne fiskere rådes til at bruge denne model i rolige og stillestående farvande. Eller på floder, hvor der praktisk talt ikke er strøm. Karpe og brasen lever ofte på sådanne steder.

Feeder holder foder godt, og der er ikke behov for hyppig skæring af riggen.
måske den vigtigste fordel ved denne feeder er, at den let kan bruges til langdistancefiskeri. Har antikorrosionsbehandling.

De gennemsnitlige omkostninger ved en feeder er 230 rubler.

Colmic Distance Net Feeder 30 32 3.6

Fordele:

 • Attraktive omkostninger
 • Langdistance brug.

Ulemper:

 • Lys nok.

Orange hånd flad metode

Vi giver det første sted til produktet Orange Hand Flat Method. Det har flere former for frigivelse med forskellige vægte fra 30 til 60 gram eller fra 70 til 100 gram. Det er bemærkelsesværdigt, at uanset massen forbliver selve føderens dimensioner uændrede og lig med 51x28 mm. Kun tykkelsen på metalsålen ændres i en sådan enhed.

Udseende ligner dette design hjemmetøfler, hvor kun den ene side er åben. Gennem den åbne del fyldes truget med forskellige typer supplerende fødevarer og korn.

På grund af fraværet af afstivere er det muligt at installere boilie hvor som helst, kun stedet bestemmes afhængigt af selve boilie-diameteren.

Hvad der får denne vedhæftet fil til at skille sig ud fra resten er, at selv en nybegynder kan bruge den. Da sættet allerede kommer med en standard drejning, hvilket gør det nemt at fastgøre ledningen.

Hovedfunktionen er den lukkede side. Der er kun 6 huller i selve enheden, hvilket bidrager til en gradvis vask af den supplerende mad, selv når den bliver meget våd.

Hvis du kun bruger dyrt foder, sparer du dig på dem på grund af det lave forbrug.

De gennemsnitlige omkostninger er 120 rubler.

Orange hånd flad metode

Fordele:

 • Lavpris;
 • Du skal ikke købe en form;
 • Velegnet til begyndere;
 • Gradvis udvaskning af foder.

Ulemper:

 • Med dårlig komprimering af foderet kan det flyve ud, når det smides.

Bedømmelse af foderautomater til fiskeri efter strømmen

IVVA Ivva Sport

Den tredje linje er besat af Ivva Sport-modellen. Denne føder tilhører kategorien tung, dens vægt er 100 gram. Velegnet til kast på mellemlange afstande op til 80 meter.

Takket være den glatte base er det muligt at komprimere agnet godt og således sikre en gradvis fordeling af foder. Modellen har en cylindrisk form, og masken er lavet af stålstrimler, hvilket giver øget styrke.

Produktet har en pulverlakering af god kvalitet, der beskytter metallet mod korrosion, hvilket er meget vigtigt, da enheden konstant er i vand. Den har en sort farve, som gør det muligt at skjule dysen i bunden af ​​søen. God til fiskeri, hvor der er strøm.

Modellen har lastbærere i mængden af ​​6 stykker, hvilket gør det muligt at forblive roligt ét sted. Den monolitiske struktur gør det muligt ikke at kollapse hele strukturen med en stærk og skarp feje.

IVVA Ivva Sport

Fordele:

 • Metalkonstruktion i et stykke;
 • Der er 6 knopper;
 • Attraktiv pris.

Ulemper:

 • Stort stænk på lavt vand, der fører til skræmmende fisk.

FC Vegas Oval stor 80g

Vi giver andenpladsen i vurderingen til en model, der kan bruges både på reservoirer med en stærk strøm og i roligt vand. Dens forskel fra mange repræsentanter for vores vurdering er, at den er lavet af plast.

Der er en indbygget drejning samt øget kapacitet til at lægge mad med ovale huller. Du kan indlæse grundbåd med forskellige finhedsfraktioner.

Et særpræg er tilstedeværelsen af ​​vinger til forbedret aerodynamik. Dette bidrager igen til nøjagtighed og øget støbeafstand. Denne model har sine egne egenskaber og vil være praktisk uundværlig under fiskeribetingelser. På grund af det faktum, at det er plastik, giver det næsten øjeblikkelig stigning til overfladen.

Du kan bruge denne føder, når du fisker efter karpe. Dette antyder, at det kan bruges i tilgroede områder, hvor mange andre produkter kan have problemer med tab af værktøj.

Den gennemsnitlige pris er 100 rubler.

FC Vegas Oval stor 80g

Fordele:

 • Popper op hurtigt;
 • Tilstedeværelsen af ​​aerodynamiske vinger;
 • Øget nøjagtighed af kastet
 • Anvendes i tilgroede områder.

Ulemper:

 • Ikke identificeret.

Rigsport

Den første linje hører til Rig Sport-modellen. Strukturen på denne model ligner en cylinder, der består af syv ringe lavet af metal og også forstærket med broer. Den er udelukkende lavet af metal og har en løkke i slutningen for at fastgøre ledningen.

Basen i truget er forsænket i rammen, hvilket gør det muligt at modstå stød mod vandbrønden. Frigørelsesformularen giver dig mulighed for at vælge den passende vægtkategori til dig. Vægtens spredning er fra 40 til 100 gram. Dette giver dig mulighed for at fiske fra 60 til 120 meter.

En funktion kan også betragtes som det faktum, at enhedens tyngdepunkt er forskudt, og dette gør det muligt at foretage nøjagtige kast uden at vride.

Den er farvet sort og bliver således næsten usynlig i bunden og giver således ikke blænding, når den udsættes for sollys. Denne farve hjælper fisken med ikke at lægge mærke til selve kroppen, men fokuserer kun på den spredende mad. Der er lastkroge, der gør det muligt for enheden at forblive på plads og forhindre det i at synke helt ned i den mudrede bund.

På grund af det faktum, at rammen er lavet som et net, holdes foderet godt inde i truget, og dets gradvise frigørelse sikres.

Ifølge eksperterne er det bedst at anvende denne model på en stor strøm.

De gennemsnitlige omkostninger er 85 rubler.

Rigsport

Fordele:

 • Ingen skimmel kræves;
 • Støbt konstruktion i et stykke;
 • Økonomisk;
 • Overkommelig.

Ulemper:

 • Der er ingen drejning.

Konklusion

Uanset hvor du vil bruge en sådan teknologisk metode til fiskeri, skal du ikke kun være opmærksom på feederens design, men også på hele sættet. Det skal være afbalanceret og tilpasses forholdene i det specifikke fiskeriområde.

Hvis du for eksempel er sikker på, at bunden er mudret, skal du vælge en model med skumkugler, der kan holde kroge flydende, da selv den dyreste model ikke kan fange fisk med kroge, der er nedsænket i mudderet.

Det er også værd at huske, at dette er den sværeste måde at fiske på. Selv erfarne fiskere kan ikke klare sig godt med denne type fiskeri med det samme.

FORLAD EN ANMELDELSE

Indtast venligst din kommentar!
Indtast dit navn her